MAC & Sephora - 36 тема

• 125 882
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Наистина е подло това, но е хубаво да кажеш Бори  ooooh!
Аз затова винаги купувам МАС от Дъ Мол и един единствен път от другия им магазин.
В тази връзка взех си от последното има намаление четката за ФДТ скосената /мисля, че 196 беше/ и нещо не мога да се справя с нея. Ще се радвам някой, който има опит да сподели как става номера  Hug

# 541
Момичета,някой поръчвал ли е от сайта на Anastasia Beverly Hills? bouquet

# 542
На мен и маска за коса ми пробутаха на Керастаз и метеорити на Герлен.Разбира се и аз изхвърлих за да не отиде при друг.И там не разменям вече.Или ако разменям е с човек,който съм разменяла и зная,че няма да получа менте. Tired

# 543
Ох добре, че съм пословична скръдза родееща се с измислената, гръмка титла "колекционер", та нищо никога не ми се отпуска от сърцето влязло в кутиите, пардон колекциите, защото бих реагирала супер лошо на изпратено ми менте и е щяло се чуе надалеч.

# 544
На мен ми стана интересно откъде ги купуват тези ментета на Мак и т.н., че чак ги пробутват в групите за размяна? Не е ли възможно самите жени, които са ги купили и ги разменят, да са били излъгани?  newsm78

# 545
  • гр. София
Момичета,някой поръчвал ли е от сайта на Anastasia Beverly Hills? bouquet

Да, преди  година може би.

# 546
  • в 1001-та нощ
На мен ми стана интересно откъде ги купуват тези ментета на Мак и т.н., че чак ги пробутват в групите за размяна? Не е ли възможно самите жени, които са ги купили и ги разменят, да са били излъгани?  newsm78

В нета е пълно с ментета. На мен са ми подарявали глос на Шанел - менте. Жената не знаеше, че е менте, иначе - не би се излагала. Аз доста се колебах дали да й кажа, в крайна сметка й казах - за да не купува от "там".

# 547
Скрит текст:
Ами в ибей, али експрес, олх. Намират се и са евтини, явно някои ги купуват после да ги разменят за оригинални продукти Tired Ама трябва да се казват некоректните потребители Peace Скоро говорих с една съфорумка, тя си изпатила с някакъв спрей за коса, напълнен с вода и брокат ooooh! не и се занимавало с разправии и писане по теми. Много се изнедах. Сега виждам и че не е единствена. А специално в темата за размени на козметика всеки може да си сложи каквото иска в лесно отваряемата опаковка, затова и избягвам размяна там Laughing

# 548
Най-добре е да си купувате МАС от магазините им. Всичко останало е страшен риск. Особено за хора, които не познават марката и не са имали техни неща.
Да, в ebay има и много оригинални, колекционерски неща, но на съответните цени.
Примерно пудра на Simpsons за 100 долара + пътни разходи от още 20-30.  Crazy

Предлагали са ми неща от заводите им, изнесени ли са, крадени ли са...не ме интересува. Такова нещо също не бих си купила за да спестя малко пари.

# 549
  • USA, Steak State
Мак само от магазините им и от официалният им сайт. Редовно следя ментаци по разни сайтове за да съм "в крак" какво има да не се набутам, че вече предимно разменям из Сащ и трябва да съм внимателна.

Не знам дали знаете, но тук започна тенденция "дъмпстър дайвинг" в кофите на известни козметични магазини. Та и с това внимавам като разменям. Гледам продуктите да са само пробвани с кутии и касова бележка ако се твърди, че е тъкмо купен и само тестван.

Извинява се, че разводних темата.

# 550
  • София
В Нотос галери от днес има намаления на предни колекции гримове на Диор и Шанел и доста лакове на Шанел. Peace

# 551
  • София
Ако някой се интересува, есенната колекция на Шанел + N°5 L'Eau са заредени в Сефора Дъ мол.
За другите магазини предполагам също важи  Simple Smile

# 552
  • гр. София
Ако някой се интересува, есенната колекция на Шанел + N°5 L'Eau са заредени в Сефора Дъ мол.
За другите магазини предполагам също важи  Simple Smile

+ Прити Шоп и Леро.

# 553
Благодаря за разясненията, момичета.  Peace

Стана ми интересно това с ровенето в кофите, извинявайте за офтопика. Как точно го правят? В България също ли?  Laughing

# 554
Момичета,Бенефит само в Сефора ли се продават? Има ли ги в мол България?

Общи условия

Активация на акаунт