MAC & Sephora - 36 тема

• 125 809
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Няма ги, само в Сефора  Peace

# 556
Момичета,Бенефит само в Сефора ли се продават? Има ли ги в мол България?
Само в Сефора.

# 557
  • София
В Нотос пък колекцията на Шанел не е заредена. По-странното е, че и колекцията на Диор все още не е заредена  Confused

# 558
  • гр. София
Ел, ти взе ли нещо от Шанелската?

# 559
  • София
Не съм ходила още да я гледам, но така или иначе за мен не представлява никакъв интерес. От промо-снимките съм изключително разочарована, предполагам така ще остане и при прегледа в магазина. Повече ме интересува новият парфюм.

# 560
  • гр. София
Още не съм тествала мострата на Шанела, днес продължавам да тествам аромата на Zadig & Voltaire.

# 561
Не съм ходила още да я гледам, но така или иначе за мен не представлява никакъв интерес. От промо-снимките съм изключително разочарована, предполагам така ще остане и при прегледа в магазина. Повече ме интересува новият парфюм.
Новият парфюм е хубав, но много слаб, тих и доста нетраен. Типична вода е. Трябва много сериозно напръскване за да го усещат околните. Има в началото типични, доста остри, Шанелски алдехиди и цитруси. На мен ми харесва много, но аз съм голям фен по принцип.

# 562
  • София
След като вече започнах да харесвам аромати с роза - вече и аз не знам какво би ми харесало и какво не. Пълна промяна на вкуса  Joy Ще го пробвам непременно, пък може и да се харесаме.

Дами, искам да Ви обърна вниманието към новата глобална грижа за кожата на Givenchy. Не споменаваме често марката тук, но новата серия лично за мен се оказа много добра. Знаете, вече не е въпрос на възраст, а на състояние на кожата, каква козметика ще се ползва. Предложенията на Givenchy са доста добри, а опаковките са просто УАУ! Има околоочен крем, богат крем за лице и крем, с по-лека консистенция. Принципно има и есенция, но в България мисля, че не се предлага:

Аз първоначално пробвах богатия крем и бях искрено изплашена как ще се спогоди с комбинираната ми кожа, но всъщност се спогоди прекрасно. Мисля да си го взема за есенно-зимния период. Има страхотен аромат. Разбира се - при мен не попива хубаво в кожата, но аз го тествах като нощен и така и смятам да го ползвам. На сутринта кожата е безумно мека, нежна и някак напомпана. Пробвах и леката версия. Тя попива много по-лесно, но за студените сезони мисля да заложа на по-богатия.

# 563
Аз също днес отивам за парфюма. Само той ме интересува  Heart Eyes Денси, на кожа ли го тества? Колко време ти издържа?

Гримовете са хубави, но имам вече един куп такива цветове.

# 564
Да, Жаки на кожа с брутално напръскване и вчера, и днес над 10 пъти по врат, и ръце. Слабичък е, но е хубав.

# 565
Значи ще трябва 100 мл шише  Mr. Green  Hug

# 566
  • Бургас
Ох, недейте така че сега и мен ме загриза любопитството за аромата . Онзи ден беше хладно по морето вечерта и се напръсках с Коко Ноар ии даа, голям любов ми е . Това лято редувам яко 5-цата, О премиер, 19 като ги комбинирам с пудрата за тяло на 5-цата .
И определено есенната колекция на Диор е хубава и интересна . лаковете много ми хареса , но ще се въздържа от покупка освен за сега .
Обаче поръчах едно червило което чакам цяло лято, тук не го видях. Макар мат червилата да не са сред любимите ми (после много страдам от тях) това е любов от първа снимка  Mr. Green .
962 Poison Matte

Dior Rouge Dior Extreme Matte Lipstick

# 567
Момичета,Бенефит само в Сефора ли се продават? Има ли ги в мол България?
Само в Сефора.
[/q
Благодаря Ви, момичета.

# 568
Значи ще трябва 100 мл шише  Mr. Green  Hug
Абсолютно. Mr. Green Whistling
Все още обаче ми трае и се усеща добре парфюма с над 10 напръсквания- 4 в 9 часа и допръскани още примерно 6-8 в 11 часа преди обяд. Едно 5-6 часа си има трайност при мен.
Много ми харесва. Heart Eyes

Пробвайте на кожа и поискате виали. Сега има и дават в магазините. Картона на виалите е бял и са красиви.

От есенната колекция на Шанел си купих разбира се, палитрата и смених вместо червения лак, който бях пробвала вече, си взех червения глос за нокти.
Чуда се още на ружа, лака и едно червено червило, което ми стои убийствено и само наличието и неносенето често на червени червила ме спира от покупка.

# 569
Ооо 5-6 часа си е екстра....въпреки, че ти що пъти си се пръснала.... Grinning ще замине шишето за 2 месеца  Mr. Green
 Аз N°5 edp пак толкова го усещам. Само Еau Premiere е бомба и ми седи по над 12.

Общи условия

Активация на акаунт