MAC & Sephora - 36 тема

• 125 905
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Припомнете ми, в Ринг Мол имаше ли Дъглас, и там има ли намаление? Като се замисля, до хотела ми е най-близо... Thinking

В Ринг Мол има Бюти Зоун и Нотос. И в двата магазина към момента няма обявени промоции.

RIlieva91, от сайта на американската Сефора. Палитрата за лице беше няколко часа налична, тази за очи - няколко дена.

Благодаря!

# 61
  • Велико Търново
Благодаря ти, Ел bouquet Жалко... Confused

# 62
  • Canada
Скрит текст:
В България съм в момента, разгледах и Сефора, и Дъглас, но нищо не успя да ме впечатли:)
Моля за препоръки за хубав, траен и плътен глос. На ЕЛ тези в синята опаковка как са, някой има ли впечатление?
За тези ли става въпрос ?
Ако е за тях -за мен са червила или поне моя цвят , но добри течни червила , трайни и хубави цветове . Много ми харесват.

deadly_vesi, благодаря, тях имах предвид  bouquet Точно това, което описваш търся, задължително ще си избера цвят  Flutter

# 63
Шоки, аз отговорих ли ти за фдт-а на МАС. И в тази тема ли беше? помня, че четох и после трябваше да пиша няколко отговора, ама...  ooooh!

За оксидирането. Като го нанеса и малко (1 мин.) след това става една мини идея по-тъмен, после цял ден не се променя.  Peace

# 64
  • гр. София
Благодаря ти, аз днес го пробвам и ми хареса.  Hug

# 65
  • Бургас
Foncé
Това е цветът който имам

Да, моливите са отгоре на MUFE , но бяха с някаква ластичка  вързани и ме домързя да си взема, а и бях на кантар за жълтия цвят т.е. ластичката спомогна за решението  Laughing .

# 66
Един тъп въпрос ама чакате ли някой да ви извади продукта, който искате да купите или сами си вадите от чекмеджетата?  Blush

Aбсолютно никога не бих извадила нещо сама от чекмедже. Все пак не съм си в къщи и дори не мога да си представя някой да го прави това  Shocked
И за парфюми не го правя. Извиквам консултант и го моля той да ми вземе парфюма на рафта.

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 11:50 от Жаки°

# 67
Един тъп въпрос ама чакате ли някой да ви извади продукта, който искате да купите или сами си вадите от чекмеджетата?  Blush

Aбсолютно никога не бих извадила нещо сама от чекмедже. Все пак не съм си в къщи и дори не мога да си представя някой да го прави това  Shocked
И за парфюми не го правя. Извиквам консултант и го моля той да ми вземе парфюма на рафта.
Абсолютно. Отивам на касата и си казвам молитвата, изпълнена с надежди.

# 68
И аз не пипам никога, а викам консултант.

# 69
Намалението е до 5-ти включително нали? Като гледам май ще си взема един J'adore, че кога пак ще ми падне такава отстъпка  Blush

Между другото преди време нали ви питах за база. Взех си новата на Tony Moly с консистенция на жълтък и е просто жестока Heart Eyes
Тотално скрива големите пори, нанася се лесно и прецизно и не ми омазнява лицето.

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 15:01 от Жаки°

# 70
  • Бургас / София
Запис, случи ми се нещо странно стъклото от кутията ми за руж на Мак падна,  ама го закрепих. Много са им нестабилни кутиите, а хайлайтъра едвам го отварям. Иначе за самото им качество, няма такова най доброто което съм използвала все едно нямам грим, съвсем дискретно и естествено Simple Smile
И аз не бих извадила нищо от чекмедже, даже не бих си и го помислила те и без това ме гледат като крадец повечето пъти, а ако бръкна не знам, сигурно ще ме закопчеят директно  Mr. Green

# 71
Някой с впечатления от зелена пяна на Глемглоу след по-продължителна употреба?

# 72
Купих си Lancome Color Fever Gloss, харесва ми, миризмата не е мой тип, но гланцът е хубав иначе. Другата седмица чакам и Джуси тъбс, пъпеш. Heart Eyes

# 73
Епона, ползвам я от два дни и съм в първоначален възторг от продукта.  Heart Eyes Даже умувам дали да се запася с още една, докато има намаление.  Crazy Не знам как ще ми се отразви в дългосрочен план, но засега съм влюбена в нея.

# 74
  • София
Епона, ползвам я от два дни и съм в първоначален възторг от продукта.  Heart Eyes Даже умувам дали да се запася с още една, докато има намаление.  Crazy Не знам как ще ми се отразви в дългосрочен план, но засега съм влюбена в нея.

А тя за каква кожа е? С четка за измиване на лице ползвала ли си я?

Общи условия

Активация на акаунт