MAC & Sephora - 36 тема

• 125 938
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Някой с впечатления от зелена пяна на Глемглоу след по-продължителна употреба?
Епона, ползвам я от два дни и съм в първоначален възторг от продукта.  Heart Eyes Даже умувам дали да се запася с още една, докато има намаление.  Crazy Не знам как ще ми се отразви в дългосрочен план, но засега съм влюбена в нея.

А тя за каква кожа е? С четка за измиване на лице ползвала ли си я?
За всеки тип кожа е, двуфазен продукт - олио и глина/каолин и се натискат двата спусъка, за да сложиш в дланта си и от двете "съставки", като можеш да си ги регулираш - или повече глина, ако кожата е запушена и я чувстваш нечиста, или повече масла от олиото, ако я чувстваш суха и дехидратирана. Първо се смесват в дланта двете фази, нанасяш на сухо лице и постепено добавяш малко водичка с пръсти, за да я активираш. Тя точно токава става приятна с леко разпенване и се получава хубав масаж. Като изплакнеш с вода, кожата е кристанлно чиста и тенът е свеж. Много е готина.  Peace

# 76
Махаш ли фдт с нея?

# 77
  • гр. София
Аз не мисля, че почистващите глини са направени за почистване на грим от лицето, а по-скоро за втора стъпка след махането на грима за доизчистването на остатъци.
Аз моята я ползвам само сутрин ( синята ), а вечер си ползвам почистващо измивно олио.

# 78
Аз не знам, не съм ги пробвала, затова питам, ръководя се по описанието на производителя:

Цитат
It provides a unique double elimination of makeup, impurities, and dirt build-up on the skin...

Шоки, кое измивно олио ползваш?

# 79
  • гр. София
Досега 3 измивни олия съм пробвала и 1 гел и 4-те ги харесвам:

1. На Боди Шоп с лайка

2. Ha Josie Maran

3. И на МАС - онзи ден си купих мини и го пробвах. От 3-те то е най-малко мазно, особено след изплакване.

4. Гела на Оле Хенриксен

# 80
Мерси! На Боди шоп и аз го заглеждам. Като го пробваш с нъришинг фдт на МАС моля те пиши как се справя с него конкретно.
Второто не съм го чувала, но изглежда интересно. Това на МАС има някои неподходящи за мен съставки, иначе ми се искаше да го пробвам. А това на Оле пробвала ли си в околоочната зона? Виждам, че има доста лимон...

# 81
  • гр. София
Да, аз всичко по лицето махам с олио - сенки, спирала, очни линии, ФДТ.

Като пробвам нъришинга с Боди Шоп ще пиша пак.

# 82
  • гр. София
Епона, днес бях с ФДТ и го свалих от раз с боди шопа, по памучето от мицеларната вода единствено беше полепнало остатък от червилото ми където не бях измила добре, а памучето от тоника беше абсолютно чисто.

# 83
Чак сега влизам - мнението ми се припокрива напълно с Шоколадче. Би могло да сваля фдт, но аз така или иначе свалям само с почистващи олиа, в момента съм с показаното на МАК и почнах като секънд кленз и сутрин да си ползвам Гламглоу-а. Сигурно сваля добре фдт, но искам него да махам с олио, а активние съставки и глината да използвам за третиране на самата кожа.  Simple Smile

Много заглеждам и аз бодишоп олиото и заради цената, и заради многото препоръки по блогове, но не знам дали е окей този сайт май боди шоп, който ги предлага тук. Имам предвид откъм качество дали са оригинални, имате ли опит със сайта да споделите?

Олиото на Мак иначе много ми харесва - досега ползвах основно балсама на Клиник TTDO, но почвам да търся малко по-бюджетни варианти. Балсамът ми е по-неикономичен от олио с помпа.  Peace

# 84
Мери, Шоки, babyeyes. И аз наскоро открих, че най-добрият начин за първа стъпка в свалянето на грима е с олио, нищо, че ми е комбинирана към мазна. А открих и черния африкански сапун ( съдържа само масло от шея и какаови шушулки), който ми се отразява превъзходно.
Също се присъединявам към питането дали бг сайтът на бодишоп е читав? Щом се справя с МАС-ския фдт, ми се иска да го поръчам, но се чудя от къде...

# 85
  • гр. София
Поръчвала съм от въпросния сайт душ-гел, бях купувала същия от UK като бях там и бяха едентични.
Олиото специално го купих от http://krem4e.com/ , но снощи поръчах последната в момента налична бройка, но виждам, че очакват зареждане. В другия сайт го има.

# 86
Олиото е страхотно за всеки тип кожа - и аз съм с комбинирана, но каритето ме изпъпчва. Просто веднага правя реакция със запушени пори и бягам от него като дявол от тамян.  Mr. Green

Дааа, момичета, споделете за май боди шоп, за да хващаме да си поръчаме олиото с лайка, понеже не ми се занимава и чака с превозвач от uk.  Whistling

# 87
  • тук и там
Здравейте, не съм във БГ през повечето време и не разбрах от физически  магазин на Mac ли си купувате продуктите или поръчвате по нета?Ако да-само в София ли имат магазин и евентуално,доставят ли до различни градове в БГ?Имам все още от овлажняващият им крем,но няма да ме изкара цяло лято и се чудя да си купувам ли от тук или мога да си купя от Бг,когато ми свърши?За този става въпрос-идеална основа за грим,и усещането за хидратация е страхотно,попива бързо,без да оставя мазен филм.
http://www.maccosmetics.com/product/13824/1130/Products/Skincare … io-Moisture-Cream
Благодаря.

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 10:38 от Kaisia

# 88
  • в 1001-та нощ
Има два магазина в София, изпращат и до други градове - първо превеждаш сумата по банка и когато е получена - изпращат с куриер Peace Не зная, обаче дали този продукт тук се предлага. На твое място - бих си взела предварително.

# 89
  • гр. София
Предлага се тук крема. Но вече не се превежда предварително сума, а се обаждаш в магазина, казваш какво искаш, казват ти сумата и ти отиваш до Еконт и даваш паричките, а куриер на Еконт отива и ти купува нещата от магазина им и ти ги пращат ( не знам обаче как се казва тази услуга ).

Общи условия

Активация на акаунт