MAC & Sephora - 36 тема

• 125 927
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
densi и всички други, благодаря за включването.
Ще погледна и другите споменати.

А нещо от нишовата парфюмерия да препоръчате?

Примерно http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Eau-de-Monsieur-20449.html# ???

Пък в краен случай взимам пак Hermes.

# 466
О не, Гутал не. Много са трудни. Peace Не вземай пак Ермес, вземи Шанел или Диор.

От нишовите зависи от бюджета ти. Кажи до колко пари за помисля за нещо евентуално?!

# 467
О не, Гутал не. Много са трудни. Peace Не вземай пак Ермес, вземи Шанел или Диор.

От нишовите зависи от бюджета ти. Кажи до колко пари за помисля за нещо евентуално?!

Ок, "трудно" май наистина не ми трябва.

Иначе може би до около 200 като бюджет. И да може да се вземе от магазин в София.

# 468
За 190 лв. можеш да вземеш пълнителите в кутии на Килиън от Олфактив салон. Повечето са уникални аромати, но трябва да пробваш. Погледни и Серж Лутенс.
http://www.fragrantica.com/designers/By-Kilian.html

# 469
  • София
Здравейте,днес си взех Chanel hydra beauty(за нормална към суха кожа),но още не съм го ползвала.Много исках крем на Шанел чувала съм много положителни неща,и го взех без да попитам дали е подходящ за кожа под 30г. Някой ползвал ли го е и може ли да каже мнения?

# 470
Да, подходящ е. Крема е чудесен за млади кожи наистина.
На Шанел кремове никога не се вземат без проби, защото са много силно ароматизирани и понякога може да алергизират.

# 471
Здравейте,днес си взех Chanel hydra beauty(за нормална към суха кожа),но още не съм го ползвала.Много исках крем на Шанел чувала съм много положителни неща,и го взех без да попитам дали е подходящ за кожа под 30г. Някой ползвал ли го е и може ли да каже мнения?
Подходящ е за млада кожа, да. Той си е просто лека, хидратираща грижа. В някой от нашенските блогове имаше ревю, но не помня къде.
Ползвала съм от тестер версията за комбинирана кожа, но ми дойде малко лепкав  Peace

# 472
  • София
Много Ви благодаря за отговорите,значи с удоволствие ще го ползвам bouquet Аз го купих от щанда в Сердика център и момичето ми го намаза на ръката,хареса ми аромата,но все пак на лицето е различно за това се бях притеснила.

# 473
  • София
Някой има ли впечатления от новата серия на Estee Lauder  Genuine Glow за устни и очи?

# 474
  • София
Момичета имате ли мнение за ФДТ на MAC - Waterweight, и каква е ориентировъчната му цена тук.
Благодаря
 bouquet

# 475
Момичета имате ли мнение за ФДТ на MAC - Waterweight, и каква е ориентировъчната му цена тук.
Благодаря
 bouquet

Цената е 66 лв. С фактор 30, леко към средно покритие и сияен завършек. Перфектен за суха кожа.

# 476
  • София
Anita Todorova_547408 Благодаря за инфото. Отзивите в нета са чудесни, със суха кожа съм, така че ще отида да тествам. Отсипват ли за проба?

# 477
  • София
Момичета, днес ще ходя до Сефора и се чудя на последните им палитри  newsm78 Имате ли впечатление как са като наситеност и трайност? Имала съм две техни палитри /една лимитка и една от 5ците им/ и останах много разочарована. Струва им се, че последните, които изкараха са по-добри, но ми се искаше да чуя мнение и от вас  Whistling

# 478
Пробвай ги, аз съм доволна. На мен обаче 5-тиците много ми харесват.

# 479
  • в 1001-та нощ
Хубави са и двете петици, които аз имам (елипсовидните)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт