MAC & Sephora - 36 тема

• 125 804
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Денси, честити придобивки. И на мен парфюма ми хареса, но не съм сигурна дали ще го купя. В период на въздържане от козметики и парфюми съм. Какво означава глос за нокти? Като топ лак с лек цвят ли е?
П.с.прочетох те в другата тема. Ще го погледна.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 16:38 от Циндил - Пиндил

# 571
Да, ето как го описах в друга тема: Hug
 Може да се носи върху друг лак, като му променя готино цвета /пробвах го върху син лак на Диор/, но прави балони. На един пласт на ноктите ми харесва, а на два е великолепен. Дано не прави балони. Предупредиха ме, да го нанасям на два много тънки, ма много наистина слоя. Не е червен глоса, оранжевее доста.
Всъщност ми обясниха, че бил направен с идеята да се покрие с него на един пласт, червения лак от есенната колекция, за дълбочина, 3 Д ефект и да стане цвета му по-ярък. Обаче прави балони и затова на много тънък слой.

# 572
Още съм в ароматна еуфория, за това ще кажа само Уникален нов N°5 ❤
 Купих направо 100 мл!

# 573
  • София
Честито! Колко пари беше 100 мл?

# 574
Още съм в ароматна еуфория, за това ще кажа само Уникален нов N°5 ❤
 Купих направо 100 мл!
Браво Жаки, честит! Heart Eyes Hug bouquet

Ето от мен:
Скрит текст:

# 575
Мерси Денси  Hug
Честито и на тебе! Да ги покажеш и в блога! Много са хубави, но направо си затворих очите на гримовия стелаж, че картата ще гръмне Mr. Green

# 576
  • гр. София
Жаки, каква е цената на различните мл? И на мен ми харесва и ми е идеален на силост.

# 577
  • София
И на мен както си и oчаквах ми хареса много.
Новият ми фаворит след дългогодишната любов с Eau Premiere и CM Simple Smile
Лошото е че искам и Blooming bouquet, защото пък това си ми е най-любимата линия аромат заедно с ЕДТ и Le Parfum  Heart Eyes

Честито, Жаки! При мен е сравнително траен, 5-6 часа.

# 578
 Hug
50 ml - 177 лв
100 ml - 251 лв

# 579
И аз искам и двата парфюма и ще ги взема. Heart Eyes
След малко маникюр от моят, малък модел с новия глос за нокти на Шанел на два пласта и къна рисувана на ръката. Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 20:12 от densi

# 580
  • Бургас
Аз ще взема само Диора,Шанела го оставям на Вас. Heart Eyes Честити нови красоти,момичета,много късмет да Ви носят. Heart Eyes

# 581
Мноооого одавна не бях купувала Шанелски лак и реших да взема глоса, страхотен е. Сложих го като всеки друг лак, няма балони, ще видим как ще е трайността.
Нова Орхидея на Том Форд вкъщи я оприличихме досущ на . За пролетта ще я взема, сега няма смисъл вече.
От 5тицата си взех виал за по-обстойна проба, слаб ми е като че ли.   

# 582
Аз се гримирах днес с матовата палитра на Шанел и реших, че ружа от колекцията страшно ще допълни визията. Купих си го и съм много доволна. Завърших цялостно и с червено червило. Heart Eyes

# 583
Имате ли представа дали колекцията на Nikkie с Too Faced се предлага в Сефора в България? В сайта гледам, че е out of stock за онлайн поръчки, иначе бих се възползвала.  Mr. Green

# 584
Имате ли представа дали колекцията на Nikkie с Too Faced се предлага в Сефора в България? В сайта гледам, че е out of stock за онлайн поръчки, иначе бих се възползвала.  Mr. Green
Не. Peace

Общи условия

Активация на акаунт