Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 477

• 59 342
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
 Ох скритото заглавие  за халюциниращитИ     rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo

Проф видях темата на Хазал нищо ново . Пишат от рускините за Костебека  че Ча и Х ша играели и за Еджето  Joy  ша отваряла ресторант

Улуч Байрактар четох че ще режисира друго дизи  но кое беше забравих няма да е Чачовото  ако е вярно инфото .

То и аз немам некви очаквания   но поне да не разтагят излишно дизито със  сезони и простотии

# 151
  • Пришълец
Wink
Феми, що се търкаляш бе ooooh!. То такова хубаво заглавие, съответстващо на темите, които се обсъждат. Ииии халюцинациите барабар с евтините мераци newsm47. Жалко, че няма да могат да се възползват от предложението, понеже не идват при нас Mr. Green.

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 12:15 от Мaргарита Н.

# 152
 Здравейте дружки  Hug Hug Hug

Маргитке  ми ша са тЪркалям    Mr. Green  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo дажи го измислили щото и ние сме писали Чаатай и Хазал  и да не останат по - назад  требва се пише за ашка с бившатЪ Серкъ   hahaha явнУ халюцинациите  продължават  hahaha hahaha hahaha

хубав колаж Heart Eyes  ти ли го прави ?

патрона лайкнал Мерт Алас пишат в мрежите  и той е в ЛА   и Ча го поздравява  . Мерт Алас фотографа с който Ча искаше да снима ли беше или греша ? newsm78

Скоро нема си дойде в Туркиш и по - добре да  стои  в Щатите  да го не мисля   , чи в Турция пак имало взривове в историческата част  ooooh! Sad  Има хоре , които си ходят и не ги е страх   но си е за страх  :ooooh ша вида Босфора на найци  Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy от галите на Дебилал  ма тая фенка и пръстчетата му докоснала  #Crazy Joy

сет АФК

# 153
  • Пришълец
Скрит текст:
Здравейте дружки  Hug Hug Hug

Маргитке  ми ша са тЪркалям    Mr. Green  rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo дажи го измислили щото и ние сме писали Чаатай и Хазал  и да не останат по - назад  требва се пише за ашка с бившатЪ Серкъ   hahaha явнУ халюцинациите  продължават  hahaha hahaha hahaha

хубав колаж Heart Eyes  ти ли го прави ?

Скрит текст:
патрона лайкнал Мерт Алас пишат в мрежите  и той е в ЛА   и Ча го поздравява  . Мерт Алас фотографа с който Ча искаше да снима ли беше или греша ? newsm78

Скоро нема си дойде в Туркиш и по - добре да  стои  в Щатите  да го не мисля   , чи в Турция пак имало взривове в историческата част  ooooh! Sad  Има хоре , които си ходят и не ги е страх   но си е за страх  :ooooh ша вида Босфора на найци  Crossing Arms

Joy Joy Joy Joy от галите на Дебилал  ма тая фенка и пръстчетата му докоснала  #Crazy Joy

сет АФК
Да, но не просто продължават, ами се и доразвиват  Joy. Жалко, че спорадичните контакти ги броят за ашк (а дори и такива може да е нямало, само Ча и ЗвездЪта си знаят Peace).... И имена ще сменят, и от девет дерета вода ще носят... всичко в чест на онова голямото чудо, непрежалимото. Белким някой се излъже да гледа като знае, че ашка в сериала го имало в реала Joy.
Феми не е мой колажа, не мога да правя, иначе като нищо можеше да се подредя до патрона tooth

Пише се нещо за Тейлър и снимката, която излезе онзи ден, че била от две години и повече... Никакво опровержение на слуховете за нея Ча не било това Joy.

# 154
  • Варненска клюкарка
Сегашните халюцинации ще продължат до новия сериал на Ча, тогава ще започнат новите, явно според някои патрона толкова си може, щом бъркат сериала с реала hahaha Явно и заради същите такива фенки ще му подберат благодатно за евтини интриги подобие ала Сера Sick

Ще цитирам Профи по памет че сега не ми се търси...
Цитат
забрана върху халюцинирането никой не може да наложи. Ама трябва да се усещат кога стават смешни предлагайки халюцинациите си за шир потреба обилно поръсени с претенции за истинност.
И пак да се потъркалям че много на място го е казала  rotfImbo rotfImao rotfImbo

А една лъжа повторена сто пъти не става истина, в случая на някои си е просто специална селекция розови  мечти Peace За случая е много подходяща известната българска поговорка гладна кокошка просо (Ча) сънува Mr. Green

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 20:00 от Беллора

# 155
Марабаааа Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бел Hug, за темата bouquet

Не знам за Ча, ама днес се появи инфо че връзката на Хазал с Али Атай върви към брак  Mr. Green
http://televizyongazetesi.com/ali-atay-hazal-kaya-aski-evlilige-gidiyor/50327

И в други писания се подчертава, че на сватбата миналата седмица на Ебру Озкан и Ертан Сабан, всичко са били като семейни двойки и Еркан с жена си, и Баръш Фалай със жена си и незнам още си кой, Хазал и Али са били като двойка, така че трябва да свикваме. Появиха се и постове, че Хазал не е успяла да отиде на тържеството, Али е бил сам, обаче тези снимки, а и снимката с този вечерен грим, заедно с някакъв си стилист Левент Crazy

Но хубавата новина е, че Хазал чете сценарии, както Бел е писала Месут Яр го споменава, ето и пълният текст на статията за списание Post, превода е на Хелена Балаж

И, да, циркулира новината, че Хазал е получила предложение за участие в новия сериал на Чаатай, но това не значи, че ще приеме Grinning лично аз силно се съмнявам, но ...... времето ще покаже.

А сега очевидно се е отдала на кулинарията, и то на висшата кулинария, излезе инфо, че обучението за семестър в тази академия е 17000 турски лири. Стана ясно и че преди да почне снимките на Марал, Хазал е прекарала 1 седмица в едно градче Saint-Emilion, близо до Бордо, известен винарски район във Франция. Май с завършването на стажа, Хазал ще получи още една диплома за готвач, изглежда много щастлива и очевидно и харесва да се занимава с кулинария, и на мен между впрочем Grinning

За Чаатай и Тейлър, няма как да е вярно, тя си има сериозна връзка и то от 3 години, снимката която се върти не е от сега. Не видях да сте споменали, че Чаатай вече има над 1 млн последователи в инстаграм,

Да потвърдя Профи Hug, Хазал има 2 котета (Лейла и Шахика) и 3 кучета (Шерлок, Луна и Мърфи).

За съжаление 2 седмици не съм гледала нищо, а и на мен ми направи впечатление, че превода по ДФ е различен и ми допада повече, с дубльорите също се свиква, аз ако мога ще си зяпам Mr. Green

# 156
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Джейни  Hug Hug
С подробно международно комюнике както винаги. Grinning Grinning

Като гледам комшиите колко бързо сменят половинките си ... не се знае знае ли се. Wink Та да е жива и здрава Хазал, а дали ще се жени или ще си живее с някой без брак, е второстепенен въпрос.
Чачко не го отчетохме, че е стигнал някъде милион последователи, че мисля да бия фанфарите като ги направи юбилейни 5. hahaha

Баш ми е драго, че още някой е забелязал леките разлики в превода. thumbsup

# 157
  • Пришълец
Оффф, стига бе Crossing Arms. Дано Хазал не се вземат официално с - Мишока Mr. Green, но даже и да стане важното е да е щастлива. Запомнила съм едни много хубави думи от темата ни, а именно че химията е в ума и сърцето; другото го има само по филмите. Не външният вид е най- важен. Да е щастлива и обичана, но пак да спомена, че Али не ми вдъхва доверие Laughing, за пореден път ми прилича на малко почерпен.

Джейн Heart Eyes

# 158
Оффф, стига бе Crossing Arms. Дано Хазал не се вземат официално с - Мишока Mr. Green, но даже и да стане важното е да е щастлива. Запомнила съм едни много хубави думи от темата ни, а именно че химията е в ума и сърцето; другото го има само по филмите. Не външният вид е най- важен. Да е щастлива и обичана, но пак да спомена, че Али не ми вдъхва доверие Laughing, за пореден път ми прилича на малко почерпен.

Джейн Heart Eyes
Не за пореден път, Mr. Green той по принцип така си гледа Laughing иииии е много далеч от това сладко мишленце, което наднича.
А здравейте сега с днешна дата. Simple Smile Heart Eyes

# 159
 wavey

Ох , в бързината  съм писала  Дебилал   hahaha hahaha  Joyв поста  и за пръстчетата   изтече ми времето за редакцията .
 Марги   и азе     искам колаж с патрона ама рядко се харесвам на снимки   . Имам неколко които стават със спирала  Mr. Green 

меренджея и той при Дуду  Joy причоска на паничка му е напрайл  Joy ка я търпи тая брада  що не са обръсне  #Crazy снимката не знам нова ли е или не ? Салона на Дуду видех че пише Зорлу мол    Peace

Джейни , Добре си наминала и навестила  Hug Хазал  и личи че  и харесва готварството  Peace

Това за Костебека  се пишат измишльотини   па и не само за него  ooooh! Но  не знаем верно ли са  водат преговори с Хазал за Костебека с Ча или си измислят  това е въпроса  Wink Joy

Щом чете сценарии дано   играе в проект   и да бъде добър  а не да го спрат както прават .  Сетих се дизито на Баръш Калъч  с Тувана   му е първото спряно на Баръш дизи  нали ? newsm78  Войната на розите се задържа  незнайно как    но отдавна го зарязах  Sick

http://vk.com/public102959620?z=video312534966_456239044%2F4438c … _-102959620_64932

dancing dancing dancing    Рори  за теб  го слагам  Hug

# 160
  • Пришълец
Цитат
Приятелството - това е един от най-ценните диаманти в света с неповторим блясък. То не се продава и няма цена...
Днес е международният ден на приятелството! Grinning Да сте живи и здрави, мили мои виртуални дружки! Hug

Феми, и друго дизи на Баръш е свършило в нищото- нещо от сорта на "Здравей, живот" с Вахиде май Thinking. Четири сериала, в които е лекар Joy. Четем си мислите: постнала си ФЕмирски клип, аз от близо час разглеждам старите, но доста от тях ги хванала липсата ooooh!

# 161
  В жълтата преса изтипосали Ча с нова любима  #2gunfire и те започнаха   си верват като ПОСерките  за бившатЪ  hahaha    и  в двора ги питали Чаатай ша играели с Ферия  Joy Joy Joy  потребителката ако знае как я тачат Ферия   в маалътъ     и дума не можи да става да играе божеството им с Късокракая   Naughty Joy а дългокракая  я харесваха а сега и тя не ставала  hahaha

Марги  чакай да те гушна за деня  на приятелството  Hug Hug Hug и понеже си четем мислите  Mr. Green   

smile3518
https://www.youtube.com/watch?v=xYGXC6z_ows

Heart Eyes Flutter txtloves

Това дизи не го знам  с Вахиде и Баръш  Peace ма те и друг път са играели   в един проект  Вахиде и Баръш Калъч  .

# 162
И от мен днешен привет wavey в деня на приятелството. Grinning
Коя откъдето се появи Laughing и все му я лепят на Ча като муха на мед, но не отровен. Mr. Green  

# 163
 Наде  Hug лепЪт му се на патрона  Mr. Green ноооооооооооо ние го пазим  Naughty Joy

тая ка му се залепи   ooooh! ма и той звяр беше бе   кая притисна до стената  и с това кръстче и трапчинки  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Whistling  тая артиска  ка намаза Mr. Green с  целуващия готин Ча в добрата му форма
 беха го изтрили   видеото
https://www.youtube.com/watch?v=Gxnj_2aaFSE

# 164
  • Пришълец
Ама Ча с друга ли го спрягат?  newsm09

Феми, те бившите по традиция ги мразят, обаче от скуката и сушата в последно време ми прави впечатление, че вече не наритват както някога Laughing

Общи условия

Активация на акаунт