Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 477

• 59 339
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Варненска клюкарка
Ааа пак го качили, по едно време го бяха затрили tooth

Рюята извадила голЕм късмет, сигур са и омекнали капачките  Mr. Green

Феми, то оная кръстоска между щъркел, чапла и лешояд по и подхожда името Сополкая- щом и Беяз централно я провъзгласи че с това била най-известна..... hahaha

А забелязахте ли заглавието- Делибал, Чаатай, бла бла.... Mr. Green Ако беше Емир щяха да го изтрият както се случва с повечето такива видеа.....

# 166
Цитат
Ама Ча с друга ли го спрягат?

Ти кажи с коя не го спрягат  ooooh! hahaha hahaha hahaha  нооооо той не се дава     Naughty    женкар го изкараха но Йок !

Цитат
https://www.youtube.com/watch?v=Gxnj_2aaFSE

Ааа пак го качили, по едно време го бяха затрили tooth

Рюята извадила голЕм късмет, сигур са и омекнали капачките  Mr. Green

Феми, то оная кръстоска между щъркел, чапла и лешояд по и подхожда името Сополкая- щом и Беяз централно я провъзгласи че с това била най-известна..... hahaha

А забелязахте ли заглавието- Делибал, Чаатай, бла бла.... Mr. Green Ако беше Емир щяха да го изтрият както се случва с повечето такива видеа.....

ооооооооооо, те на мен ми омекнаха капачкитИ   кат го гледах  Crazy а  Руята е припаднала   hahaha

направими впечатление, че са писали Лейля Делибал бла , бла   а Емко го няма

Беяз и натри носа н СополкаЯ или  СУпУлай   Sick tooth точно за тва Ча избега  че немаше издържи  фъфленето  и бъзиците със Сера и него hahaha  и Еджето избухна да не се карат на нея феновете  hahaha

А с Лейля Тугутлу как добре се държаха и усмихнат и си думкаше  и  с Беяз се смееха и говореха и бъзикаха .

И   хоооооооооооп   Crazy

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 13:47 от femmi2

# 167
  • Пришълец
Сополай rotfImao rotfImbo. Първата и последната буква са същите hahaha

# 168
  • Варненска клюкарка
Сополай rotfImao rotfImbo. Първата и последната буква са същите hahaha
Сополай Сополкая, ФемОоо как го измисли това, ще ме умориш от смях rotfImbo rotfImao Марги, същите са и на името и на фамилията, чак ми идва да ги сложа и в онова заглавие което предложих Joy

ФемО, по-добре женкар, да не излезе друго smile3505

# 169
 Сополай баш и  приляга rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

кво друго да е патрона педи ли  Mr. Green  можи да  си пада и по жени и мъже  мУдерно е  Mr. Green #Crazy не  бе не е такъв ! Naughty

# 170
За деня на приятелството  Hug за всички от мен! Heart Eyes

Феми,  Hug, благодаря за клипчето, пък то след него си дойдоха други .....

# 171
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз да ви поздравя, булки, за Спасов ден   Wink hahaha  - мек и сладък да е хлябът ви!  Grinning И да ви гушна, щом е ден на приятелството. Hug

# 172
 wavey

Кат е суша  и феновете решили качат непубликувани снимки  Joy

CagatayUlusoy #Marmaris #Summer 2015

#CagatayUlusoy #La Boom

ла буум       Mr. Green  и женоря  има

Flutter Crazy

#Çağatay Ulusoy #Delibal #Gala #Berlin

# 173
  • Пришълец
Тази най- горната снимка с фенката или не съм я виждала, или наистина е непоказвана newsm78, но Чачун преди прословутия медун е хубав. С окосмяването и протезката, но изпънато петле   Laughing. И кожата като на младеж, не на чичо. А по едно време как го бяха издокарали  ooooh!

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 18:45 от Мaргарита Н.

# 174
  • Варненска клюкарка
Цитат
А тук от лявата му страна е Хатидже Шендил Peace

На мен на снимката с шапката и фенката с розовия потник ми харесва Чачун- щом не му се виждат пиргите е добре Peace

# 175
 И на мен ми харесва Чачун с шапото Crazy    Peace

и коментар от руския  за Ча в Ла буум  Mr. Green

в La Boom он как рыба в воде, спокоен, никто на него не реагирует, можно расслабиться

Heart Eyes Heart Eyes Crazy

# 176
  • Пришълец
Личи си, че е събота Laughing, понеже сега като надникнах нямаше ни потребители, ни гости Laughing. Пък и материал за разнищване липсва...

Да кажа две неща:
- вчера като разглеждах какво ще дават по тв- то през уикенда попаднах на Лейдито и изненадка- както по- рано Феми писа тук на мястото на ОС врътват повторение на ХаканЮ, т.е. АШК. Обаче нищо не пишеше за ПЕ, него май няма да излъчат newsm78
- да отбележа сега, че до утре има време и ще забравя Joy- Прилива мисля на утрешната дата навършва година от края си Laughing. Понеже за първият Чачов проект се вдига голяма дандания в Туитър по случай годишнините, както и дни преди тях самите, се питам има ли такава в момента и за Приливчани?

# 177
  • Варненска клюкарка
Марги, годишнините за втория проект като цяло са умряла работа- в Т не съм разглеждала, ама при рускините, които имат амнайсет теми за Олигофренията една прелиташе от тема на тема белким ги насърчи да пишат за годишнината (ако не се лъжа сватбата от 29-ти май) но провокира само 4 мнения hahaha
 Ето и тука добре може да се види какъв е интереса- гласувайте за някого от списъка и ще видите резултата- мдааам сааамо толкова са се прежалили за феноменалния феномен hahaha
Нащи с резултат (Adını Feriha Koydum) 11.39%  (93,924 votes) а онези дето са се самопровъзгласили за феноменални са със смешната цифра от  (Medcezir)  0.29%  (2,390 votes)
Мой да му Фърля едно око на ХаканЮ, по скоро ще мижам на общите им сцени- майка ми каза че сериала бил хубав- много по-хубав от излъчващите се в момента.Та ще погледна.....поне е и кратък, няма време за локуми Wink
Ако утре е годишнината от финала на втория сериал, (аз мислех че беше на 13 ти но може и да греша) днес пък става година откак Сера пред отбрано драскаческо съсловие каза че нямала любов- с други думи "аркадашлар, дизитУ битти  и ся се чудим на кой врат да увиснем, че Чачо повече неще да ме носи ...."
Сетих се че в момента дават наЩи и цъкнах тв-то и попаднах баш на една от емблематичните сцени- леле с новия дублаж са я направили на нищо ooooh! преди какъв питащ глас имаше Емко, а сега..... #Cussing out

# 178
  • Пришълец
Бел, аз не разбрах резултатите на АФК и ПО откъде са. От някаква анкета ли, не знам, но не успях да загрея Embarassed. Обаче ясно се вижда, че числата говорят сами по себе си Mr. Green. Що за преднина е това newsm09 и как тъй неоценимият е останал неоценен Mr. Green.
Не гледам Емко, вероятно няма и ХаХа- та Stop. Самонавивах се, но не мога да преглътна новият дублаж. На мен пропуските в превода, накъсването на епизодите, а може би и отрязването на някои сцени не са ми проблем Peace, но когато гласовете са тези, с които вече съм свикнала. Ако първо го бяха излъчили по ДФ щеше да ми е все едно доближават ли се до истинските, но сега вече ми е сложно да възприема други гласове.
Винаги ми е странно, сутрин понеже хващам първата половина на ЗП защо дублажът му е едно към едно с този на БТВ, с единствената разлика, че Бехлюл не е с неговият глас в български вариант newsm78. Други промени при този сериал няма, защо пък единично, а не цялостно?!

# 179
Погледнах по Диема как са превели АФК просто съм ужасена.
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт