Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 477

• 59 435
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Наде, по- добре късно, отколкото никога Joy. А и поставям доста въпроси понякога, не очаквам отговор на всички Laughing.
От трите жени, които наблъскаха в живота на Емко симпатизирах най- много на Джан, а най- малко на Зюлял. Ако някой каже, че е миска и тя, ще взема да хвана гората вече Joy

Откога му се каня на АО, има- няма два месеца и още не съм го гледала  Laughing
Аз пък много държа да ми се отговаря когато питам, затова винаги отговарям(стига да не пропусна нечие питане или да не съм в момента в темата когато се поставя даден въпрос, но понякога и късно го правя както сега в случая, но се старая да нямам пропуски), същото е и с поздравите. За мен тези неща, а и не само било то в реала или във виртуала са напълно естествени, и задължителни. Въобще като цяло съм на принципа танту за кукуригу, но не винаги ми се получава, нооо спирам, че се увлякох.
Феми сори душа, но сега не ми се търсят фотки на Ибо и Бел от филмът им.
Напиши "Единствено ти" с имената им и снимки бол, там не блестят с визии заради същността на героите им, но сюжет+добра режисура и що годе приятни актьори, и резултата е перфектен.

# 76
  • Варненска клюкарка

Нова, засега от неизвестно събитие, ще чакаме инфо Wink

# 77
  • Пришълец
Ще чакаме подробностите за Хазал.

Наде, аз всъщност много ти се радвам и заради поздравите, и заради учтивостта по принцип Peace, но всичко си е до хора и характери. А както обичам да казвам- човек не може да избяга от себе си.
Единствено ти- първият турски игрален филм, който изгледах. Хареса ми Peace.

# 78
Ще чакаме подробностите за Хазал.

Наде, аз всъщност много ти се радвам и заради поздравите, и заради учтивостта по принцип Peace, но всичко си е до хора и характери. А както обичам да казвам- човек не може да избяга от себе си.
Единствено ти- първият турски игрален филм, който изгледах. Хареса ми Peace.

Вярно е, а и не бива да се опитва, защото рано или късно се проваля, себе си ли е човек, никога не би се провалил.
Вай бе, не можах да позная Хазал в първия момент.
Добре е излязла на фотката и въпреки, че е с противното ми кармазъ в случая както и стои на нея ми харесва.

# 79
Здравейте момичета кокичета  Hug Hug Hug  Hug Hug
Честно не можах да я позная като видях снимката.

# 80
  • Пришълец
Не е зле Хазал, но не прилича съвсем на себе си newsm78. Хем е кукличка, но понеже е кукличка ми е и леко изкуствена Rolling Eyes. Много отслабнала ми изглежда и в лице, и ръце.  Но щом на нея ѝ е добре така, лошо няма Laughing.

Финалът на ОС по Лейдито е близо. Не мога да гледам епизодите изцяло, хванах до 8:30... Три години по- късно мечтите на Ферия се превърнаха в реалност.

# 81
Не е за вярване, че наближава финала - другата седмица. Всичко това съм го гледала няколко пъти и всеки път ми създава емоция като за първо гледане.

Марги, утре май ще трошат Найт. Една много силна сцена. Взрив от болка и любов. Обичам този момент.

Днес като гледах момента на заминаването за енти път си казах, че Ферия беше в много силна позиция когато му каза да избере нея или работата. Емир се издъни като излезе без отговор. Събирането на багажа, куфара, напускането на дома - правилно. Заминаване за Америка с Левент - грешно. И Емир сгреши, и Ферия сгреши, а Левент и Едже се възползваха от грешките им. Имаше момент на влизане в хотела в който Едже го целува, а той изобщо не отвърна на целувката й. Лек детайл, който казва много.
Когато разговаряха Айсун и новата снахичка ми се стори, че в изражението на Айсун и скрития смисъл на думите й към Едже изразяваха разочарование че Едже не е като Ферия.

# 82
 Здравейте дружки Hug Hug Hug Hug

Аааааааааа , Рори  тук  не мисля така тц! Naughty Верно , че и двамата имаха вина но  от ината си страдаха  ooooh! Емир беше сащисан да чуе този ултиматум . Само ако беше потърпяла Ферка още ден , два и беше фанала за перхидролините чорли Еджето  Sick #Cussing out и да и покаже коя командва парада  а именно Ферка Mr. Green Wink да видим Едето ко щеше прай   #2gunfire  Колкото и виновен да беше Емир пред нейните очи не заслужаваше това отношение от Ферия поне бележка да му беше оставила  Mr. Green Crossing Arms и как така се разведоха  от другия край на света  Joy при развод    съдията иска и двамата да присъстват    а те  ни лук яли ни мирисали  Joy Емир кат толкоз  искаше да знай защо  го остави Фера да се беше заинатил и той и да не дава развод  адвоката му ще го проточва   Naughty
 Ма ако беше станало така  трябваше още епизоди да снимат   Wink Joy а те  го претупаха Найт , майт  чупиха чаши  , после  реваха ,че било недоразумение   ooooh! Емир развали годежа   , Левентакис  и на него му отказаха   , Еджето подви опашка    и после  сакралния момент и фраза С мен ли си ?  Heart Eyes и прегръдката  Heart Eyes и  аз рева се  е едно не съм го гледала преди  ooooh! Joy и сериала и историята на фемир свърши   . Ах , Аксой  защо ти беше да разваляш финала  и да убиеш героинята  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Хубава Хазал на снимката  въпреки червеното карамазъ  #Crazy

и завършването на Аталай с родителите  но костюма не ми хареса  hahaha

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 14:16 от femmi2

# 83
  • Пришълец
Рори newsm10,
казвала съм, че за тази тригодишна раздяла обвиненията ги хвърлям преди всичко върху Емир, но не отричам (вече Mr. Green), че и Фера сбърка с прибързаната си реакция. Да се бе разсърдила, да се бе изнесла, но не да се вдигне чааак в Америка ooooh!. Ми тая простотия с развод по взаимно съгласие и от разстояние doh еее, драга ми Мелис /М. Дживелек е сценаристката май newsm78/, от где го измисли бе... нали на първото по делото заседание съпрузите трябва да се явят лично Laughing. Карай, излиза, че Сарафови са с предимство и пред закона Laughing.
Скрит текст:
ха ха hahaha. В Турция има развод от разстояние, а в България- сделки от разстояние rotfImbo. Докато едното е на филм и е комично, другото си е нашенската действителност и изобщо не е смешно.

Левент и Едже направиха точно това- възползваха се от ситуацията. И двамата бяха достатъчно търпеливи. Макар че с него или без него, Ферка си бе сбрала партакешите и щеше се изнася, ма той дърт козел при това врял и кипял. Спри я, посъветвай я, ама къде ти.... За Емковото или за собственото си напрежение по- напред да мисли hahaha.
Преди време четох смешно им било как Емир, т.е. Ча тича. На мен пък много ми харесва, особено там дето по стълбите като жребче се мята, че и през две ги минава Crazy. Готин Ча Heart Eyes. В епизодите, които се излъчват в момента се разОжда с любимата ми негова визия.

А Айсун, която чакаше Едже, пада ѝ се  Naughty. Вътре по изражението на бъдещото свеки можехме да предположим, че е непочистено и неподредено. И се сети тя тогава за доброто старо време, когат' Ферка портиерка беше и студентка, и любима, и домакиня, и бивша лъжкиня. А Едже влезе вътре, видимо недоволна от това, че я безпокоят и искаше да попита колко още смята да остане. А като свали якето и го захвърли до себе си Joy

Опс, карам по памет и анализите не ми се получават Mr. Green

# 84

ох този поглед и кораловата ризкааааааааааа Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ох , дружка     гледа снимки на Ча  и ми вика   къде да го гледам   Чачко да видя колко е добър ? И аз и викам внимавай че може да се заразиш  после да не кайш че не съм те предупредила  Joy Огледален свят и Делибал ще и препоръчам  за Меджазира   да си решава дали да го гледа  hahaha

Маритке - китке  Mr. Green Hug кажи ко прайш ? Mr. Green   

# 85
  • Пришълец
Феми, щото ти е дружка и викаш ще вземеш да ѝ спестиш да го гледа омаскарен Joy. Не ме питай как съм, сама не мога да определя състоянието си Mr. Green. Имам си разни притеснения, но какво да се прави.

# 86
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз пък наблегнах на сериите по Фемилито сега следобед.
Друсана Ферка у Хилса Crazy ... пусто му био  Crazy аха-аха да изскочи от лилавото рокле. Laughing
Пък Чачун се чуди къде по-напред да я подпре.  Wink hahaha
И пак да кажа - преводът ме кефи повече от този на БТв. Peace

# 87
Привет Ви. Simple Smile
Като Ви чета по колко пъти сте/и гледате сериала, и чак се чудя на себе си защо след като свърши никога не ми се догледа отново АФК, newsm78 а да пиша анализи на този етап е просто абсурдно за мен!?! Stop
При положение, че това е любимото ми Дизи никога не погледнах серия или откъс от някой епизод след финала, а други сериали и по-точно определени сцени съм поентвала, и мога да продължа да ги поентвам.
Не мога да си го обясня. newsm78

# 88
 Сценаристката с развода по тела се оля  Mr. Green  документа за развода нали трябва  го подпишат.  Сигурно са и го   пратили на Фера по пощата  #Crazy hahaha hahaha hahaha А Сахер и мнимата и бременост  за нея никой не разбра , че  излъга    #Cussing out

Марги ти са кат мене  и мен да ма питаш немоа ти кажа как съм  Mr. Green Joy
 Heart Eyes

#New yeni Хазал Instagram

явно това са нещата които е приготвила Хазал в академията    newsm78  турска баклава  Mr. Green  добре ги е направила  дояде ми се
 а това е ресторанта в който стажува

Наде  Hug погледнах в нета снимки от Единствено ти с Ибрахим   и имаше добри коментари      но главната нещо не ми допадна в лицето . С Белчим Билгин играят във възела  повторна екранна двойка .

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 22:43 от femmi2

# 89
 Здравейте, момичета! Приемате ли гости в темата ви? С голямо закъснение сега започвам да гледам сериала Rolling Eyesи нямам търпение  Grinning Бихте ли ме насочили къде мога да го сваля и запиша? Thanks!

Общи условия

Активация на акаунт