Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 477

• 59 432
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Пришълец
Руми, добре дошла!  Hug
Приемаме разбира се Grinning. Не съжалявай, че подхващаш сериала чак сега, никога не е късно да го изгледа човек на един дъх. Толкова силни са емоциите при първото гледане. Щом сега си го открила, предполагам го следиш по ДФ (Диема Фемили) newsm78, някои от нас гледат сега финалните епизоди по БЛ (БТВ Лейди).
Можеш да задаваш въпроси всякакви, все някой ще се отзове. А иначе на конкретния, за сваляне на еп. Thinking, аз не мога да те насоча. Много обичам ОС, но нямам и една изтеглена серия, затова не знам откъде точно.

# 91
  • Варненска клюкарка
Здравей Руми Hug И аз не знам откъде могат да се свалят, мисля че бях видала в Датата но дали са още активни кой знае  newsm78  Hug http://data-bg.net/browse.php?cat=18
Търси тука, аз не мога, че мен нещо търсачката на Датата  не ме слуша ooooh!
Другия вариант е да гледаш в оригинал на турски език - миналата пролет сериите пак бяха качени в Ютюб, след поредното триене.... Не се знае пак докога ще са там, сериалът се продава по света и заради авторски права трият  сериите от сайтовете....

Хазал с мишока- ето откъде е и другата снимка на гримираната ни патронеска Peace  Били са на сватбата на някой от Парампарча-та. Не знам мъж или жена, същия е участвал във филма Лимоната, който пък е режисирал Алито Peace

# 92
 wavey

Ох как ма цепи тиквоча  ooooh! и кат погледнах писанията за римейка и за  личния живот на патрона   ми иде да ги  гръмна  Joy newsm61

рускините пишат от Ранини :

"Сериал Чагатая Улусоя будет писать Эдже Йоренч.
Значит, последняя команда сценаристов тоже не смогла написать сценарий."

Не го вярвам това ! Stop Ча и Еджето са в лоши отношения . Чаатай дори не се снима с нея като свърши Меджазира  и да не забравяме, че когато трябваше да ходи при Беяз със Серка  Ча се изниза и Еджето  каза  да си пишат жалбите към Ча , защо не е дошъл  hahaha  Всички знаехме защо само ПОСерките  не знаеха  hahaha  Казвам ви и залагам, че сценария ще се пише от мъж .

И  от де па са сигурни че Ча и Тейлър са се загаджили  Sick Тя си има гадже  да не са се разделили   и се е присламчила към патрона . Видели са били в ЛА   и кво от това  #Cussing out Патрона харесва брюнетки    ,  но още помна  че беше отговарял на въпроси,  че бил ревнив  не трябвало да бъде от  бранша .Може да ги бройка но  да се задлбочава       трабва кариерата да си гледа   както и прави .
  Повечето не вярват и коментират в руския  ,че са неверни слухове и за сценария и Тейлър

Руми  , Добре дошла при нас  Hug Сега откриваш сериала . Не мислех че  ще се гледа по фемилито но ето че имало зрители , които го гледат . Няма да съжаляваш ОС е от класиките , които ще останат и помнат във времето Wink

Хазал е била на сватбата на актьори от Парчетата и Баръш Фалай е бил там има видео от темата на Еркан как танцува  

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 18:55 от femmi2

# 93
Руми, здравей!

Привет къщовнички!  wavey

Марги, де да беше само при първото гледане това със силните емоции.
Днес като ми свърши серията на броени минути от трошенето на Найта и не можах да устискам до събота и си изгледах оставащите 3 серии до края - авансово  Mr. Green. В събота и неделя пак. Болна съм, още съм болна. Ох, Феми, кога ще мине тази болест.

Руми, аз загледах сериала от сезон 2 по Лейдито /който свършва другата седмица  Sad/ и понеже ме грабна и то в момент, който по принцип е доста различен от това което гледаш в момента с помощта на Гугълчо си изгледах всички серийки до края на сезон 2, а после се върнах и изгледах сезон 1. Пиша на български "огледален свят сезон ..../по избор/ серия .... /по избор/" и така изгледах повечето от сериите около 10-на пъти до момента. Някои избрани може и повече пъти да съм ги гледала.

Обаче сега да ви кажа най-новото си откритие. След толкова подред гледания установих, че самата Айсун подтикна Ферия към размисъл и има някакви косвени заслуги за любимата ни сцена "Емир с мен ли си?". Да си призная потекоха ми сълзите. А уж съм гледала, гледала този момент ..... Фера ме подразни щото предната вечер докато Левент я молеше несправедливо да се омъжи за него тя за да е справедлива му каза, че била с него. Тази толкова важна реплика се оказа износена. Ама ще се направим, че не сме забелязали това недомислие на сценаристите. А на лятната сватба Айсун и Юнал бяха по-ухилени от Чепика. Димек оцениха портиерката когато стана хотелиерка  Mr. Green  

# 94
Хай. Simple Smile Party
Руми добре дошла при нас.
Феми, откъде знаеш, че Ча и Едже са в лоши отношения? Thinking
Не знаех, че мишока е режисьор.

# 95
  • Пришълец
Феми, заради тоя цитат на руски се смея в момента hahaha. Съдържанието не ме интересува Stop, те слуховете всякакви, но баш тия руски думички... hahaha както комшийките рекнаха за нас, че уважаваме руския и поназнайвали сме турския... стане ли им скучно и почват да ни анализират. Миличките те Heart Eyes Mr. Green

Охх, туристите ходили в събота и неделя по баиритИ Laughing. То хубаво ама заради тях си губя целият втори епизод на ОС по БЛ... там, дето се подвизавам си нямам Лейди Crossing Arms. Много ме е яд... да, те емоциите явно и при мен все още не са отшумели. С удоволствие бих го следила и по ДФ, но новите им гласове не ми понасят.
Рори, аз от доста време преписвам на Айсун заслугите, за това което си споменала. С мен ли си? Heart Eyes и по навик почвам да плача... така да го обичам този момент Heart Eyes. А за предложението за брак отправено от Левент smile3555, за справедливото и несправедливото... глупости на втора степен. Предпочитал бил празно щастие пред истинското нещастие, така го преведоха май. Да бе... като виждаш, че не е щастлива защо да я държиш непременно до себе си??? А и като си такъв мераклия да се бракуваш що чакаше толкоз време, що трябваше Чепиков да  ти продиктува правилата, че в неговия дом влизат единствено праведните, но преди това свалят обущата Mr. Green

Белчето се появила Party. Вчера щях да се пошегувам, че чисти България, после се замислих и се отказах. Хубаво е когато скромният ни състав е пълен.

# 96
В момента гледам ОС по Фемилито. Голям смях. Чепика с гласа на Фред Флинстоун, а на Емир вярно хич не му подхожда този глас. С останалите дубльори нямам проблем. Но понеже съм изгледала с другия дублаж няколко пъти филма така съм свикнала точно тези гласове да свързвам с любимците, че сякаш са истинските гласове на актьорите. Но тъй като сезон 1 не съм го гледала по ТВ когато имам възможност ще го гледам по Фемили. След като изгледах сезон 2 по Лейдито установих, че на ТВ виждам повече детайли в погледите, мимиките. Абе друго си е големия екран.

# 97
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Гласовете правят впечатление само в началото. После, като свикнеш, изобщо не дразнят толкова. Единственото, което ми е проблем е, че още не съм ги научила и като се отдалеча извън визуален обсег от телевизора понякога не мога да разбера кой герой говори. Аз си го гледам по Фемилито и много си ми харесва. Heart Eyes И пак да кажа, че на всяко гледане си откривам нови моменти, които са останали недооценени от мен при всички предишни гледания. Все едно гледам с други очи.

# 98
  • Варненска клюкарка

Ей го нашия зет до Еркан Петеккая Peace Не съм много сигурна но май се омъжва актрисата играеща ролята на Дилара newsm78
Да Наде, Али Атай е и режисьор,  Хазал би ли се хванала с прост актьор  tooth Този филм Лимоната е много известен Peace А от актьорския си период Алито има и една много известна главна роля, която е направо нарицателна за любов от филм или сериал - Лейля и Меджун. Преди време Турку Туран, на Хазал приятелката беше пуснала една снимка на която Хазал прегръща кучето си Луна, като снимката вървеше с  надпис "Лейля и Меджун" Мисля че тогава това беше намек за това че Хазал е с Алито и че така се гушкат с много любов, както тя прегръщаше домашния си любимец....
Наде, мисля че по отношение неразбирателството между Ча и Еджето, Фема има предвид едни събития, които правят въпросните слухове не съвсем безпочвени Peace Може би се сещаш как миналата година някъде по това време трябваше Чаатай да отиде с останалата дружинка от Меджезира на гости при Беяз.... Излезе официално инфо за гостуването, но не и потвърждание за присъствието на Ча... Естествено че всички очакваха него, а той в последния момент писа че отивал в Италия по работа. Италия ли, Анталия ли, оказа се че Чаатай си е на сета Peace Междувременно фенове бяха налетяли на Еджето в Туитър, да настояват за присъствието на Ча, а тя се фръцна и ги прати да се молят на него, получи се малко остро и не много колегиално, даже всъщност никак ooooh! Явно много му беше набрала нещо... От друга страна  се шири мнението че Чаатай никак не е бил щастлив от жалката роличка която му беше отредена в Прилива и особено във втория му сезон, носеха се слухове за студени ветрове между него и Едже. Знаете,  то феномена съдържание нямаше, времето се запълваше с лигави сцени, които знаем че Ча не обича много- казва че ги играе че са просто работа, но не са  му приятни, а когато пък целия филм е само това ..... сигурно му е дошло до преливника Sick Накрая последна серия имаше някакво парти на плажа в стил бялото братство, където танцуваха и се веселяха, всички се снимаха, Ча го има даже и с охраната, но не и с леля си Едже, която пък се е снимала с всички от актьорите, начело със Сера но не и с Ча.... Та явно за това говори ФемА Peace

ПП Маргиии къде ме слагаш да чистя България- хич не съм по тази част, даже не съм много сигурна вчера ли беше акцията или днес newsm78 Плащам си да ми чистят кооперацията и около нея, подобни нагласени рекламни акцийки ми идват в повече, да не говорим колко са ми дразнещи от Бтв-ту като започнат да се изтъкват Twisted Evil
Вчера при нас се изсипаха няколко кратки но силно напоителни превалявания, а аз бях заета- използвах деня да се видя с приятелката ми, а после водих детето на урок....После се тръшнах у нас на дивана, (тъкмо започваше ОС) че имах неблагоразумието да изляза да се разхождам с нови обувки които просто ми смачкаха краката.... ooooh!
И мен ме дразни новия дублаж- на жените особено не им забелязвам, но като знам патетичния глас на Чепика, който сега е някакъв бодряшки, абсолютно нетипичен и за героя в сериала и за актьора Метин Чекмез, а също и неприятния дублиращ на Чаатай, нямащ нищо общо с ниския секси тембър на нашия човек ooooh! На Бтв дублиращия Чаатай беше с максимално близък до гласа на на Ча Peace

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 12:37 от Беллора

# 99
 Наде  , Белл ти е обяснила подробно и отговорила защо съм писала за лошите отношения между Едже Йоренч и Ча  Peace Wink

Не се е омъжвала актрисата играеща Дилара други са били   . Ша зема инфо от темата на Парчетата   мисля че Светлето  Heart Eyesняма да има нищо против

Ха изобщо не съм гледала снимки от сватбата   че не ме интеренсува   булката верно е била актрисата играеща Дилара , Ебру се казвала  и видео с Баръш Фалайhttps://vk.com/paramparca?z=video-78750608_456239107%2Fd18c0af1a93cfad0f9%2Fpl_wall_-78750608

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 18:48 от femmi2

# 100
Благодаря ви! Намерих на руски до 102 серия,почти всички на турски, но последния език не ми е силен #2gunfire. По ДФ го гледам , но поради часовата разлика с БГ, не винаги се получава newsm78 Но много ви благодаря за бързото съдействие bouquet

# 101
Не мога да разбера защо само аз мога да гледам всички серии на АФК/ОС и от двата сезона с дублажа на БТВ през Гугъл. ПРеди има няма 2-3 часа пак гледах  newsm78

# 102
  • Пришълец
Рори, не си само ти бе, мила Joy. Аз в нета не ги търся вече, иначе миналия месец последно проверих да не би да са изтрити и не бяха... знам къде го има за гледане, но не и за сваляне.

# 103
Цитат
Феми, заради тоя цитат на руски се смея в момента hahaha. Съдържанието не ме интересува Stop, те слуховете всякакви, но баш тия руски думички... hahaha както комшийките рекнаха за нас, че уважаваме руския и поназнайвали сме турския... стане ли им скучно и почват да ни анализират. Миличките те Love Mr. Green
 Mr. Green newsm48

Цитат
Днес като ми свърши серията на броени минути от трошенето на Найта и не можах да устискам до събота и си изгледах оставащите 3 серии до края - авансово  Mr. Green. В събота и неделя пак. Болна съм, още съм болна. Ох, Феми, кога ще мине тази болест.
ох , Рори  нема минавене фемирската болест  ooooh! #Crazy да викнем доктор Халидулко боцков да ни побоцка и мине барем  hahaha hahaha hahaha

Feriha : Emir! Benimle misin?
довечера ли е момента с Мен ли си ? Heart Eyes да пригатвяме ли кърпички с баджито  ooooh! Joy

Нали за тва са сериалите да се откъснем от ежедневието , пренасяме се в друг свят на романтика , на драма на сълзи на красота . Откриваме неща  които ни харесват или не ни харесват   за живота и традицийте . Благодарение на ОС  преоткрих  много неща за себе си и за турския народ  Peace В сериалите гледаш места и забележителности , които те карат да идеш да ги разгледаш  35 Сериален туризъм  по - голяма реклама от това здраве му кажи  Mr. Green Има хора ,които толкова неща са разгледали и са ходили където се снимат сериалите  но аз не съм ходила никъде  Sad

Марги ти нали гледаш Част от мен по бтв видяли в Измир колко е красиво ?

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 20:16 от femmi2

# 104
  • Варненска клюкарка
Феми да ти кажа действителност в Турция и турски сериали са доста различни неща.... По улиците няма такива красиви мъже и жени.... Последно като ходих преди повече от 4 години преобладаваха разни облечени като пингвини.... Има и с модерна визия, ама са си дефицит като цяло, такива повече се виждат в моловете.... Най често виждах момичета с дънки, и въобще спортно облечени, но с кърпи и разни шалове на главите, е може и защото беше късна есен и няколко доста ветровити дни.... Това за Истанбул, представям си във вътрешността какво е....

Ох как не се умориха тези драскачи беее Joy  Много се сеща Тейлър кой беше Чаатай, а те чак и любов им приписват, затова бил Ча в САЩ. Пишейки такива глупости, най много да го принудят окончателно да се пресели....

Общи условия

Активация на акаунт