Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 477

• 59 338
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Мараба, с малко закъснение за деня на приятелството, за всички Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В тази тема срещнах приятели, които много, ама много обичам и означават много за мен Heart Eyes

И тази година се готвим за празнуване на 29 юни, даже тече кампания всеки да напише послание, снимки, колажи и сие, и ги обединява едно момиче - Садия, ако някой има желание, ще дам координати, срок до 20 юни.
А иначе нашия сериал продължава да завладява света, вече е продаден и в Латвия, но името е съвсем различно, цитирам "I named her Feriha" to " Turtuolė vargšė'' / ''The rich the poor one'' (means the poor girl who pretends (or want) to be rich)) .. #AFK will be broadcast on the channel #LNK soon -  превода е в смисъл Богатата и бедната, т.е. бедното момиче, което иска да стане богато, скоро по канал #LNK.
А от няколко дни, всяка вечер е ТТ в Перу.

Като ви четох, погледнах за броя на темите на тема ашк, мед и сие, и понеже очевидно не вярват на Посера, на Енгин, дано поне Чаатай с действията си да им намекне, че Една е тя, и се казва Ферия Mr. Green.
Припомням, че в деня на грандиозните тържества по повод края на 1-ви сезон на чудото, самият Чаатай пусна изненадващо в профила си Фемирски клип с име  "Emir surprises #Feriha" - след 2 часа беше изтрит, от кого  33uu Предишните дни измислените приказки на жълтурковците, които бяха написали, че двамата са на ваканция със СС и че я е изненадал с много цветя в стаята и Joy Joy Joy Изненада имаше, ама от Емир към Ферия месец по-късно през Юли 2014, когато бяха публикувани снимки от Balikesir, където в заведения са били и двамата, в рамките н а10 на минути, Хазал е била на гости на баба си, фен беше пуснал снимка с нея от същото кафене, от което и Чаатай имаше снимка

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 21:10 от Jane2013

# 181
  • Варненска клюкарка
Джейниии, много обичам като дойдеш и разпростреш едни такива дълги постове, особено и с международни новини Hug
Прочетох нещо интересно, не знам доколко е вярно, дано да е Praynig  Пишат че новия Чачов сериал ще го режисира Улуч Байрактар (знаете колко пъти съм писала че искам да е той) А дано, дано дано Praynig Praynig Praynig Този е мъжкар, в сериалите му никога няма лиготии и локуми, а Еджето и последната сценаристка да е на света, не би работил с нея! Ако наистина този режисьор работи с Ча и попаднат на читав сценарий ще видим нещо много различно Peace Улуч Байрактар работи по принцип с Кенан Имързълъоолу, но той сега е младоженец, а и доколкото знам прави доста дълги паузи между сериалите си....Дано да си почива още.
Лошото е че пише че Али Билгин ще го натресат на Киво, но по-добре така, отколкото на Ча! Беше ми писнало да гледам във феноменалния феномен Joy отрупани маси и приспивни сцени с по 10 минутни  диалози ooooh!

ПП Леле представям си ги латините като ги полеят на финала на АФК - местните латино бози всичките са с щастливи финали и зрителите са сквикнали с такива... Ще лумне Туитъра направо Mr. Green

Joy

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 21:19 от Беллора

# 182
 Джейнииииииии Мараба и на теб  Hug Hug Hug

Нема ли отбележим днешния ден  на бившата Сополай  hahaha на който и беше натрит носа от Енгин и  Чаатай  изкефих се   ка им натриха носовете и на нея и на ПОСерките за  ашк , машк   който не са имали  smile3533

Баджито  ако има враме  можи и  стихотворение да напише  Mr. Green

Трендовете в Перу станаха традиция вече не знам кой по ред е  Joy Но хубавото си е хубаво  и щом им харесва на еспаньолците  да  прават трендове на епизодите  Grinning

Джейни следиш ли кво става в Турция ? ooooh! Мои познати   и те си отложиха пътуването в Истанбул   и курортите .   Чаатай   може да му харесва в ЛА    но  и терора  в Турция ще го накара да  живее в Америка  ooooh!

Наистина имаше  засечки с Ча и Ферия  на ваканцийте им  Mr. Green Спомням си и за бар ли беше      newsm78където Ча и Хазал пак са били там  но не са се снимали  Mr. Green Бяха се снимали с фен   по едно и също време  Wink  Ако изрова снимката ще я сложа.

Марги за дублажа на ЗП   не знаех ,че  само гласа на Бехлюл са  променили   не го гледам по фемилито  и се чудих с променен дублаж ли е ?

И аз го четох това за Байрактар  при рускините но не ми се вярва  Peace Скоро четох че друго дизи ще режесирал  но никой нищо не казва по въпроса . От Ай Япъм  и те остават си пишат кой квото си иска в медийте. Ча и Енгин и те ще мълчат  докато не почне дизито . Улуч Байрактар се занимава  със силни кримки и сериали  и не ми се вярва току така   за Чачовия римейк , който не се знай къв римейк ша е изобщо да  го режисира със неговото запазено име . Може да е чел сценария на римейка и да са говорили с Керем бос  за дизито   тва е друг въпрос   Joy Али Бингин доста добре се сработват с Ча и АЙ Япъм  та нищо не се знае може да заложат на сигурно с познат режисьор   Thinking  Еджето да пише за Серка    не ми пука  hahaha  

Рори я няма   каже за взривяването на Найт  Crazy Joy  и бутилката с уискито  трябваше да строши  Joy

Киво много се пише, че ще му партнира Тубата  Sick и че сценария на дизито ще  се пише от сценарий Сема Эргенекон и Эйлем Джанполат.

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/06/blog-post_93.html

Хазал Кая рамо до рамо  до Чаатай  ще застанат ли  предстои да разберем Mr. Green

За Едже Йоренч не знаят че нема да е сценаристката  и писали  Joy

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 14:38 от femmi2

# 183
 ся па изкара че по шоу тв ша е дизито . Нали  по стар тв по атв   ся по шоу тв   Joy Joy

# 184
  • Варненска клюкарка
Няма да е по Шоу тв- той последните години много западна, както и канал Д. Не знам целенасочено ли ги съсипва някой тези телевизии и каква им е сметката от това, но факт че преди време едни от най качествените сериали се излъчваха по тях, а сега дизитата ги заобикалят, а което се озове при тях бързо бързо окапва Peace Най странното е че самия биг бос заобикаля собствената си телевизия Канал Д, по която преди основно се излъчваха неговите сериали, а Стар беше предимно за забавни предавания!

# 185
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз днес сутринта си изгледах Емко и Ферка трошащи Найта, а следобеда си преговорих любимата сцена от Емко шепнещ във Феркиното ушенце. Crazy smile3544 И дублажът по Фемилито изобщо не ми пречи, даже напротив.  Peace

Благодаря на всички за международните новини    bouquet   , че аз нямам време и възможност да ровя.

# 186
  • Варненска клюкарка
Аз изгледах сцената в която Емковите устенца се разхождаха по Феркиното ушенце пък на нея и се завъртЕ унито и и омекнаха капачките  Laughing После мернах Ферка с лилавата плетена жилетка ама Зехра търсеща любовни белези по гърдите на щерка си не Mr. Green Не стоях на едно място да гледам, ставах сядах....Не мога да преценя с това нарязване и накъсване на сцени минал ли е момента с биото или предстои....

нова

# 187
  • Пришълец
Баджито  ако има враме  можи и  стихотворение да напише  Mr. Green
smile3507
Баджаначке, изрових стари....  Laughing ако те устройват Laughing...
Скрит текст:
Цитат
"Всяко начало си има и край!" Mr. Green
/По мотиви от мнения и излияния на пациентките в Диспансер "ФЕМИР"/

Като се юрна стихове да пиша,
ентусиазма си не мога ви опиша Party
Срещнах се с Ча и Сера лично,
за финала на Олигофренията разсъждават различно Thinking

Чачослав :Шъ съ похваля вечИ свърших,
не направих гаф.
Ама беше толкоз трудно,
жив да не бях Naughty
Она кат коза се кикерчи,
не спира да се перчи.
Все на маса като седне,
зарад нея ще ми приседне Rolling Eyes

Серо, нимой ми прави забележки,
не ми припомняй лудостта  tantrum
Едно е мозъкът човешки,
а друго- този на жена! Naughty

Хем си грозна, хем си тъпа,
ходиш с обеца на пъпа.
Просто чума си голяма-
и на татЮ, и на мама  #Silly

Не си се виждала в лицето,
ама влизаш с Iphone във WC-то...
Устните на човка свиваш,
мъчиш и мазнотията да прикриваш  newsm62

Чела си веднъж Коелю  smile3529
мис била си в нЕкво село Whistling
С маратонки турска Пума,
май Рефан ти е парфюма newsm78

Снимах ПО- то с триста зора,
нЕмал бЕх сополива екранна изгора ooooh!
Раздялата с теб и Еджето ще е щастлива,
само сметката ми да не излезе крива  newsm17

Сера: Стига Чачи ме напада  smile3514
Още съм безумно млада...
Бъдещите ми партньори ще откажеш,
стига за мен две думи да им кажеш...

В настоящият момент реших да сА прежаля за модел Crazy
Наресах са, наскубах нова китка,
край кръчмата напраих един тигел,
да ма нахъса селската агитка Flutter

Чи сА джаснах У селския ни рейс,
на граЦка миграционна обиколка...
Да могат да мА видят фейс ту фейс,
каква съм яка дъбова тупалка  newsm08

ГледайтИ, newsm03, завиждайте ми, аз съм си ЗвиздЪ  smile3534
па макар и ухилена като пача.
Целият си блясък ще покажа,
и с присъствието си ще ви накажа Naughty
Да играя с готини партньори е постижение  newsm44
пък на тях честта да ми партнират им струва самоунищожение Mr. Green

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Цитат

Взел Чачослав, че се пропил,
марихуана пропушил...

И съдбата му зловеща
със Сера най- подир го среща...
Приливите ги събраха,
отливите- разлюляха.
И ко следва най-подир???
За Чачо спокойствие и мир.
Множество награди за ЯМира,
ама Чачо като не разбира...
Не може да ги оцени,
пак взе, че се прояви.
Прави ми се на герой
и на Керо скача на бой.

От толкоз слава Чачослав се главозамая
рече: "Стига вече,
ще си правя квото зная!"
Прибра си се у махалата,
взе от дядо си галош
и се разтръгна кат Гаврош.

# 188
Аз пак си изгледах потрошаването на Найта  Crazy. Този път се задълбочих върху гласовете и определено тези, които озвучават Емир и Ферия по БТв, са по-близки темброво до гласовете на Ча и Хазал. Но и тези по Диема не са лоши. Емировият ми убягва в момента, ама то и без това още са в епизодите, в които и оригиналът не е с гласа на Чаатай, а с дубльора. А на Ферия е малко по-висок и момичешки от Хазалкиния.
Хубави серии и по двата канала. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 189
Добро утро,
Бел Hug, Марги Hug, Феми Hug, Профи Hug и останалите Hug

Изгледах всички серии днес и вчера Laughing ooooh!

Изобщо не харесвам момента с изстрела и избягвам да го гледам, ама днес изгледах докрай, и такива погледи един в друг имаха двамата, боже Cry, такава игра и от Хазал, и от Чаатай smile3501
Доста неща бяха поорязани ooooh!

И шепота в ушето видях, и реакцията на Зехра, ама това е действителността, и то  в мек вариант.

Нейсе, мернах един красавец, и си помислих, че искам с него да си партнира Хазал / малко и на нея да обърнем внимание Mr. Green/, нямам представа кой е, но се казва Бурак Дениз, и от него лъха доста сексапил

Днес из социалните мрежи с появи новина относно новия сезон на Кьосем султан, и големите промени, които предстоят през новия сезон, и се спряга  името на Хазал за ролята на Айше султан

http://www.televizyondizisi.com/ideal-muhtesem-yuzyil-4-murad-ka … rosu/305387/28/5/

Феми Hug

spam2
Скрит текст:
През тези дни естествено гледахме само турска тв, малко, но дастатъчно, да видя някои сериали, и честно не знам какво да мисля, аз лично не бих отличила никой, вкл и АШК, който изобщо не ме впечатли, въпреки че в тази серия имаше 2 предложения за брак, не видях никаква химия, но видях познати лица, Айсунката играеше в някакъв сериал, лрага на Левент също, Гизема, която си гледа все още със същия овчи поглед, не става за актриса, много зле, една и съща е навсякъде където съм я виждала.
За първи път в нашия хотел имаше много турски семейства, едни фамилии, Ането, Бабато, братя, сестри, деца и тн, и поразбирах някои нещица, като си говорят, и като сравнявам днешната серия,това което Фериха каза на баща си, това което направи като действия е направо революционно, вЕрвайте ми, в нормалния живот са изключително редки такива своеволия.
В тази връзка искам да споделя и нещо, което едно момиче е споделило в групите за Фемир и Хелена го е превела, сигурно сте го видели, но почвайки да гледа Фемир, това момиче се впечатлява много силно от сериала, даже научава и езика, тъй като майката е туркиня. Та историята е -  майката се влюбва в англичанин, на 18 г възраст, разбира се получава категорична забрана да се вижда с него, тя обаче избира любовта, и багя с него, в Англия се ражда нашето момиче, и имат много щастливо семейство, тя вече е почти 20 годишна, но майка и никога повече не чува нищо за семейството си, за тях тя не съществува и нашето момиче чувства тази история близка да своето семейство, накратко, ако искате ще го намеря и ще ви го пусна в пълния формат/.

И онова списание, дето е онзи от ашка и Серенай, и аз го видях на една бензиностанция, и даже го снимах, и още нещо, единствения брой от майските списания, който си седеше на стелажа беше онзи с Посера Joy Joy Joy, голямата звезда Mr. Green

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 19:08 от Jane2013

# 190
  • Варненска клюкарка
Джейни и аз не харесвам въпросния момент и също избягвам да го гледам- всъщност сериите след 53 откак съм ги гледала в реално време по Шоу тв, едва ли се е случвало да ги погледна още 1-2 пъти и то с прекъсвания... А последна ми е направо  ooooh! Повече се е случвало да погледна отделни моменти.... Накратко, не обичам тези серии последните Rolling Eyes
Въпросният Бурак Дениз не е красавец според мен, но е има някаква харизма, добре изразен сексапил, който привлича окото- жалко че не случва ни на сериал, ни на партньорка Rolling Eyes
Аз пък се присетих за слуховете относно Чаатай, Керем и Хазал Crazy Смятам че и журналята са подочули нещо, но в свой турски стил ала турлю гювеч са пообъркали новината. Тези дни излезе едно интервю с Керем Бюрсин в което той казва че ще снима сериал за Ай Япъм (досега бяха само слухове, а и той имаше договор с Д Япъм) вчера Едже Йоренч го е последвала в Т.... Та си мисля да не би въпросните слухове за екранно партньорство да са за Керем и Хазал Thinking Нали бяха писали че от Ай Япъм има и предложение към нея Wink Естествено драскачите по стар клрюкарски обичай в една новина са събрали Чаатай и Хазал без да има причина за това hahaha
И като споменах Керем, ето най-топлата новина- със Сера си търсят дом Laughing
Скрит текст:
Обикалят улиците в Румели Хисар, където беше старият дом на СС, явно онези писаници че наели къщата в която е писана Чучулигата са поредните измислици на жълтурите. Бяха писали и че старият и дом го наела Синем Кобал ooooh! Аз още тогава се учудих на "новината" защо и е на Синем това жилище, като ще се омъжва за Кенан и вероятно още от миналата година живее при него.... Ама жълтури какво да ги правиш Whistling
Та ей го къщето на което са хвърлили око Wink

На въпрос на репортерите, които са ги снимали тук пред къщата, са отговорили че разглеждат къща/и

# 191
И аз си изгледах с кеф тази сутрин последната серия по Лейдито и ми направи впечатление, че има рязано. И от самата сватба има доста рязано. Rolling Eyes

Сега точа зъбки за порцията по Фемилито.  Wink Laughing

Джейни  Hug, Белл  Hug

Бурак Дениз, който май игра нещо във втория сезон на Олигофренията, мисля в момента снима сериал с Ханде Ерчел от гюнешите. Помня, че Зиз и Тери много я харесват. Не знам сериалът им да не е спрян, но ако не е, не виждам логика да си зареже главната роля в един за да върви да снима в друг сериал. Thinking

# 192
 Джейни  Hug Значи викаш ,че си се върнала от Туркиш и няма опасности Thinking  bouquet  

Тоз Бурак Дениз ми хареса  Grinning Crazy Ако си партнират с Хазал ще ги гледам  но със Керо хич не моа си ги представа Хазал и Керо  Joy Joy Joy Впрочем на Киво сериала  се отлага за  края на годината   . Аз се съмнявах , че септември ще снима нещо  , както  и  Чачовото  Thinking Керем бос чок продукция есента ша прай та толкова проекти и актьори  най- добре ги набута в общ  сериал всичките  Sick hahaha hahaha hahaha hahaha

Киво му спрегат звидътЪ  СС   за партньорка  hahaha И да му е спрягат той няма да иска да играе с нея  Sick hahaha

Хазал в Кьосема  в Костебека     при Керо къде ли не    hahaha

Момента на края го избягвам да го гледам  ooooh! Епизодите   със заминаването на Фера и връщането са ми гадни , но  чупенето на чаши в Найт  си го харесвам  Crazy и Ча  - Емко с кораловата ризка  много му оди кораловия цвят  Heart Eyes

По фемилито гледах вчера към края в Етилер  и спортната кола  Crazy Crazy Crazyна Емко ка я паркира пред унито  и Хандето се облещи   кат виде Емир и Фера   а си мислише че Емко му е стихнал Интиреса  Joy

Емир с мен ли си ? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 193
  • Пришълец
Джейн  Hug. Аз това си харесах Mr. Green
И онова списание, дето е онзи от ашка и Серенай, и аз го видях на една бензиностанция, и даже го снимах, и още нещо, единствения брой от майските списания, който си седеше на стелажа беше онзи с Посера Joy Joy Joy, голямата звезда Mr. Green
hahaha hahaha hahaha
А историята за голямата любов между туркиня и англичанин е разтърсваща Rolling Eyes. Разбира се, че реалността е далеч по- груба от показаното в сериалите...

Навярно съм единствената, която харесва епизодите след тригодишната раздяла Laughing. Даа, много добра игра на Ча и Хазал, трошенето на чаши, С мен ли си? и най- вече маргаритената сватба Heart Eyes. Всичко си е на място Wink. Аз си останах с нагласата, че АФК завършва преди онзи нелеп изстрел, който не показа нищо друго освен организирана престъпна дейност Joy. Добре де, как аджеба Халил разбра кога и къде е ФЕмирската сватба, как въобще е разбрал, че такава ще се състои newsm78 Mr. Green. Единственото заключение, което драгият зрител следва да си направи е, че или там дето се намираше се е абонирал за истанбулски ежедневник и е следял новините за ФЕмир в реално време hahaha, или майка му и баща му като са му ходили на свиждане са се изпуснали неволно  smile3506, а това автоматично ги превръща в негови съучастници Joy. Мноооого, ама изключително тъп замисъл Naughty. След като са замислили убийство да бяха измислили друг убиец... Аз си спирам телевизора по време на танца Peace.
За пореден, по всяка вероятност и за последен път излагам на показ КС- то Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Чупенето на чаши, както и предходните събития са значим елемент в отношенията между Ферка и Емко Mr. Green.

Така, така.... Емко, хващай Едже за косата, събирайте си нещата и носете Найта си другаде Naughty. Омръзна ми от вас. Вече съм шефка, диктувам си сама правилата, показвам пътя към вратата. Ади, изнасяйте сЪ  smile3513
Хоп- троп, вечерта Ферка новопостъпилата хотелиерка разбра, че Емко се залостил в Найта, вика на Каптана ай ставай, ше одим бу гедже да натирим Емко и Едже  smile3515. И баш на вратата на Левент му се наложи да изслуша ексклузивните оферти на Неотказващата ooooh!. Фера го остави в добри ръце и се засили... влиза вътре като освободител...  Joy настанява се.... Еджето я погледна с подозрение, пита я дошла е да гледа сеир ли?! Фера предпочиташе сама да си го спретне, не беше свикнала да гледа отстрани Mr. Green.
Емко бе на мнение, че вече е на години, със слабо сърце е и по- добре едната да излезе. Едже, хайде  Rolling Eyes. Амаааа, ти и тя... Не е честно Crossing Arms

ФЕмир останаха насаме  Twisted Evil. Ферооо, що ма??? Що ма заряза  Rolling Eyes. Абе я не ми задавай глупави въпроси doh. Не заслужаваш отговор Naughty. Феро, като човечец та питам- или казвай, или ей ся ше те курдисам в Етилера, лелка Гюлфидан както знаеш поддържа апартаментчето  smile3508.ЕмкоооУ, не ми вкарвай нерви бе  smile3515 Питаш ме защо?

Заради това,

Помниш ли какъв примерен съпруг беше и по кое време се прибираше? Помниш ли какво попитах, преди да си сбера парцалките? Ти се отказа от мен бе, отказа се от нас  smile3518. Проследих те, подслушвах разговора ви, гледах как са наливаш... и та зарязах да купонясваш с веселите парти- приятелчета...
Фереее,  Rolling Eyes за всичко съжалявам, ма най- вече, че не съм ти подарил слухов апарат Mr. Green. Не си чула ма, не си разбрала Naughty. Аз избрах теб... Как можа да ми сложиш рога с капитана, как? ooooh! Оххх  smile3514
Офф, закъсняхме

Иииии Фнимание идва ред на любимата ми Емкова снимка, ама любимата....  Heart Eyes

В моменти като този Емко осъзнаваше, че най- много мрази да мисли, а кога мисли най се мрази hahaha и все пак взе решение: по- добре сам, отколкото в лоша компания. Едже, тръгвай и ако може не се връщай  newsm17. Взе да се оправдава, че с Фера са се изгубили взаимно, друг е въпроса, че са загубени по рождение Joy... тръгвай и не ме мисли, няма шанс да сме заедно вече. И още кат й видя гърбеца Емко се запъти към хотела. Не търпи отлагане... Като се озова там и...  Rolling Eyes Фера с Каптана се усамотили вън, ама не брояха звездите Mr. Green. Емко усети втори чифт рогца по себе си, тръгна си, ядоса се на себе си... язък Феро, дадох та...  smile3555.

Каптана философстваше нещо: празно щастие, пълно нещастие... Фери  newsm53, диамантчето е хубаво нали? Семейна реликва. От на Невбахар прабабата е Crazy. Фера не го хареса, отказа да го сложи Stop... Пинтия  Whistling. Намери си оправдание и го разкара.

На другият ден...

Разкарах Еджето... дойдох да ти кажа... ти кво реши, ше ставаш ли капитанка? Laughing Фера увърта, прави му се на недостъпна.

Вайка се... ах, колко грешки допуснах. Ах, недоразуменията... Обичахме се много, ама се уважавахме малко  Mr. Green. Емко взе да не го свърта на едно място, помисли че Фера освен от хотела решила да го изпъди и от парка, реши да я изпревари: Сбогом!  Rolling Eyes
Ауу, не така бе, Емко! Дур бе  no

С мен ли си? Heart Eyes

Емко спря, замисли се  smile3506... само това чаках.... ама нека не показвам слабост... Феро, чакай малко. Първо да отговоря на себе си, с теб ли съм newsm78. Аха, реших...

Десетина дни по- късно newsm44
Емко отива в портиерската съборетина с букет маргаритки Crazy, пита Ферка дали не предпочита да прескочат официалната част и да се прибират в ап. 10. Тя неее, да не чуя Naughty. Тези неща са ми далечни още  tooth. Добре де, рече Емко и я изведе.

Ехаа, всички сме хепи Party. Даже и Честолюбев одобрява. Облякъл си любимия, а и единствен костУм Party. Пристъпваме важно, важно. Фера пита Емко на ушенце що ходи тъй сякаш не тя, а той е на токчета Joy. Той тръгна тогава по- бързо Mr. Green.
Менделсон бе заменен от Сезен Аксу, та- ра- ра- ра.... hahaha

Да завъртим по един министерски подпис  newsm47

Готови ли сме, мила? Да се качваме вече  hahaha
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Край! Party
И зад кадър:

# 194
  • Варненска клюкарка
Ох МаргОоо hahaha Joy Подейства ми кат на Зиза анализитИ Mr. Green

Цитат
Емко усети втори чифт рогца по себе си....
празно щастие, пълно нещастие...

Ах, недоразуменията... Обичахме се много, ама се уважавахме малко  Mr. Green. Емко взе да не го свърта на едно място, помисли че Фера освен от хотела решила да го изпъди и от парка, реши да я изпревари: Сбогом!

... пита Ферка дали не предпочита да прескочат официалната част и да се прибират в ап. 10....
 Фера пита Емко на ушенце що ходи тъй сякаш не тя, а той е на токчета  rotfImao
Ферее...
Готови ли сме, мила? Да се качваме вече hahaha 
rotfImbo rotfImao rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт