Да го приспят ли или да чакам за чудо ?

• 1 415
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, преди 1 ден стана така, че големият ми пес, ухапа 2 месечното ми коте ... Има мозъчна травма и е в критично състояние, лекарите не могат да кажат нищо на този етап, но лявата му страна на тялото не функционираше при прегледа, върти се в кръг(на ляво, защото там е ухапването) и ми е адски болно .. Сега котето е на системи и до 48 часа ако не почине и покаже подобрение, то ще е много бавно заздравяването, ама не ми е ясно как ще живее пълноценно с тази мозъчна травма, не знам .. Какво да правим, няма никаква гаранция че ще оздравее, а ако се оправи, няма ли да живее в мъки ... Ветеринарната клиника не разполага със уредите да видят какво точно му е засегнато в мозъка и ще остане ли сакато цял живот, ако оцелее, то това няма да е живот..
А да, слепичко е на този етап ...

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 10:18 от bubanka

# 1
Трудно решение....аз бих го приспала за да не страда повече.

Вземала съм това решение, не по същата причина а защото кучето ми беше болно от рак и знам колко е тъпо да се правиш на Господ, но мисля че така е по-добре.

# 2
Съжалявам за котето, аз също бих го приспала. Едната ни котка я приспахме на 16 г., имаше увреждане на черния дроб и бъбреците, не можеше да се храни. Кофти е, но както каза ветеринарната лекарка - "те поне имат кой да вземе такова решение за тях".

# 3
И на мен ми се струва, че ще е по-добре да го приспите. Разбирам колко е трудно, въпреки че на мен ми беше спестено това решение. Кученцето ни имаше подобна травма, но на цялото тяло, не само половината и си отиде самО за по-малко от 24 часа  Cry

# 4
А аз мисля, че трябва да се изчака още малко. Котето е малко и не се знае дали няма да има някакво подобрение все пак. Господ е дал живот на това животинче, не може просто с лека ръка да му се отнеме. Аз бих изчакала. Съфорумците нагоре говорят, че са приспивали животни, които са били вече стари - аз също го направих наскоро Sad , но тук става дума за млад организъм, който за изненада на всички, може и да успее да се пребори. Намерете клиника с нужната апаратура и му направете снимка. Не е толкова невъзможно.

# 5
  • Sofia
Не го приспивайте. Изпратете го в София, в Централна ветеринарна имат всичкото необходимо оборудване.
Майка ми има 8 годишно куче, имаше огромен тумор, който изрязаха. Беше на ммного лошо място и буквално, ама буквално му капеше кръв и му стърчаха месата, защото постоянно се чешеше ... опасяваха се за разсейки, но 1 година по-късно, след много мазане, драпане, пак мазане кучо е жив и здрав ! Раната зарасна, а той е толкова добре ... мама нон стоп повтаря "добре, че не послушах докторите и не го приспах" .

Общи условия

Активация на акаунт