СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 216 198
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 305
В нашия клас (от СМГ) над 60-70% от децата ще останат в английска паралелка, заради класната. (Независимо, че доста от тях също са с бал над 35.)

# 1 306
И аз така разбрах, децата искат да са си с класа и с учителката си по математика. Но родителите може да надделеят при избора на език и да стане разместване.
Моите притеснения са че има много отлични оценки по математика в София и да не се окажем на ръба...

# 1 307
Ant, в кой клас е дъщеря ти?
Моят син каза, че около 30 са баловете на 35.00 в двата класа В и Г. Неговия 35.304 е 23-ти по ред от тези 2 класа. Знам за 2 деца от горните 30, които няма да останат в СМГ, всички други искат СМГ. Повечето НЕ, не знам дали някои няма да предпочетат НЕГ пред СМГ с английски.
Ако дъщеря ти е А или Б клас, ще сглобим стъкмистиката.
Въпросът ще е колко външни деца ще дойдат в високи балове.
За едни и същи класове говорите.
За А и Б никой не е правил такива сметки.

# 1 308
В СМГ сега са 4 класа,догодина 6 класа - 52 нови места ще има . 95% от децата искат да продължат в училището. Битката ще е за 2 паралелки с немски -52 места.
Фредерика ще сме в английските паралелки/ така поне се надявам аз/. Всичко зависи колко истински математици които нямяха късмет след 4 клас сега ще си дойдат при нас.
т

Английски, немски, каквото стане. Само да си останат в СМГ, че не иска и да чуе за друго Simple Smile

# 1 309
  • България, София
Според така споделените мнения, балът в СМГ може и да е по-висок от миналата година. Мислех си, че традиционно около 20 деца (от ~120) избират други училища. Обаче 5% (95 искат да останат) е доста по-малко.

# 1 310
Според така споделените мнения, балът в СМГ може и да е по-висок от миналата година. Мислех си, че традиционно около 20 деца (от ~120) избират други училища. Обаче 5% (95 искат да останат) е доста по-малко.
Голямата битка ще е за немския.
За английски, мисля, че няма да има проблем да се класират всички желаещи.

Очаквано е в СМГ да са най-високите оценки по математика и още по-очаквано е да искат да си останат там децата, които вече учат в СМГ.

# 1 311
В СМГ сега са 4 класа,догодина 6 класа - 52 нови места ще има . 95% от децата искат да продължат в училището. Битката ще е за 2 паралелки с немски -52 места.
Фредерика ще сме в английските паралелки/ така поне се надявам аз/. Всичко зависи колко истински математици които нямяха късмет след 4 клас сега ще си дойдат при нас.

сегашните паралелки само английски ли са?

# 1 312
  • България, София
Може би част от децата, който няма да се класират в немските паралелки, ще и изберат немската гимназия. Ще видим.

# 1 313

Кои сегашни паралелки? Тези, които сега са 7-ми клас ли?
Те са три с английски и една с руски.

Може би част от децата, който няма да се класират в немските паралелки, ще и изберат немската гимназия. Ще видим.
Малко ще са тези, според приказките на децата.

# 1 314
  • София
...има много отлични оценки по математика в София...
Къде е излезнала такава информация?

# 1 315

Кои сегашни паралелки? Тези, които сега са 7-ми клас ли?
Те са три с английски и една с руски.

Малко ще са тези, според приказките на децата.

благодаря

# 1 316
  • София
относно общественото и публичното. Още утре, ако собствениците решат, могат да затворят форума или да го направят затворена група, а не публичен. Нещо, което е частна собственост и няма статут на обществено ползване, може в най-добрия случай да е публично. Та, форумът е публичен, но не е обществен. Обществена е тоалетната в някоя градинка, ако е собственост на общината и е предназначена за обществено ползване. Ако толкова държите да бъркате общгествен с публичен, ок, аз няма насила да ви отварям очите.

# 1 317
  • София
Ant, в кой клас е дъщеря ти?
Моят син каза, че около 30 са баловете на 35.00 в двата класа В и Г. Неговия 35.304 е 23-ти по ред от тези 2 класа. Знам за 2 деца от горните 30, които няма да останат в СМГ, всички други искат СМГ. Повечето НЕ, не знам дали някои няма да предпочетат НЕГ пред СМГ с английски.
Ако дъщеря ти е А или Б клас, ще сглобим стъкмистиката.
Въпросът ще е колко външни деца ще дойдат в високи балове.
Миналата година общо 62 деца от СМГ бяха с бал над 35.

# 1 318
...има много отлични оценки по математика в София...
Къде е излезнала такава информация?

Агенция ЕЖК писа нееднократно в този форум Simple Smile

Хора, пазете си нервите и изчакайте официални резултати.

# 1 319
Здравейте, къде мога да намеря информация за броя на учениците по паралелки за училищата в софия?

Общи условия

Активация на акаунт