СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 215 922
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря за информацията, но .........знам ли и за 7-мо ми казаха и добро и лошо ,незнамлМойто дете учи в 32-ро до 7-ми клас, но немога да кажа нищо хубаволПрехвалена,стара слава, но незнам как е гимназиалния етап.Може да е по-различно.

За всяко училище може да се напише такава оценка-лошо няма.Идеално училище няма-оценките са субективни и за това са и добри, и лоши.

# 331
За първи път се включвам, съжалявам.
От София

35СОУ, 31СУЧЕМ, 18 СОУ, 32 СОУ  Peace
Малко повече информация за тези у-ща от първа ръка?

Е, сега, няма как в тази тема да ти бъде отговорено на всички въпроси.
Търсиш в бг- мама дали всяко конкретно училище/от тези, които те интересуват/ има тема. Връщаш се и четеш  назад/ колкото трябва/ , за да добиеш представа.
Като ти се изясни картинката задаваш конкретни въпроси.

22Соу също се води добро училище.

# 332
Дисциплина, преподаватели,които не познават децата, незаинтересованост от това дали дететоима знания,или не,простотрябва да мине часа.Ние поне нямахме късмет нитос клас,нито с класна начален етап,смениха две,нито след 5 клас, като изключа учителката по математикалзатова питам, но има хора ,коита са доволни от 32-ро, това е мойто мнение.

# 333
Поста е към Емилио.

# 334
За съжаление това, което си написал/а според мен сигурно може да се каже за всяко едно училище. И пак за съжаление, понякога е въпрос на късмет. Подобни неща съм чувала и за т.нар. елитни гимназии и то от първа ръка. Не всички учители в едно училище са на ниво, но това е така навсякъде.

# 335
  • I want it all and I want it now.
Разгледайте си добре паралелките, какви интереси има детето и от там ще се насочите.
Всички са добри училища.
Вече е въпрос на късмет  на какъв клас и преподаватели ще попадне.
Гледайте все пак да е на на другият край на София и да пътува по два часа в едната посока.
 Успех.

# 336
Да, това за пътуването е много вярно, при нас ще е водещо донякъде.

# 337
  • София
Или може би още утре!  Wink  (Не знам защо, но имам някаква надежда, че резултатите може и да бъдат достъпни преди 3-ти. Дори проверявам от време на време линка на МОН  Grinning ).

# 338
И аз си мисля за пътуването. Трябва да е на удобно място училището. Ние затова още по времето на каката, се отказахме от НГДЕК. И сега няма да го пишем. Сурин часовете почват от 7.30 ч. Няма да тръгва от къщи в 6.00 ч.

# 339
  • I want it all and I want it now.
И аз проверявам сайта.
Пригответе се психически, че има голяма вероятност пак да се срине сайта и да не може веднага да се видят резултатите. Понякога не можеш да си видиш резултата защото още не са го въвели, така че без паника.  Laughing

# 340
Според мен резултатите ще излезнат чак на 03.06. по обяд, но да видим!

# 341
И аз мисля, че резултатите ще излезнат на 3- ти.

# 342
Е, не остана много време. Още един цял ден !

# 343
Тези две седмици ми се сториха цяла вечност  Rolling Eyes
Може би първо ще се счупи сайтът и това ще е индикация, че вкарват резултати. Само да не го досчупим и ние после, че най-изнервящо е всички да са си видяли оценките, само аз да не мога да вляза. Tired

# 344
И аз от това се страхувам, Мимс-Тети.

Общи условия

Активация на акаунт