СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 215 955
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 360
  • София
По същата причина , относно разстоянията, ние се отказахме от НПМГ.
Дано да излязат навреме, но според мен ,може би към2 часа през нощта на 04.06., ще може да се влезе.Най-важното е да ни харесат резултатите и децата да учат там където искат.Както каза някой по-нагоре в коментарите, по-важен ще е 27-ми.

Няма как да обявят резултите чак на 4-ти, като крайният срок е 3-ти.

# 361
Казах,че може би ние ще можем да ги видим тогава,имайки предвид натовареността на сайта, а не че ще излязат на 04.06.Четете внимателно.

# 362
  • Пловдив
Казах,че може би ние ще можем да ги видим тогава,имайки предвид натовареността на сайта, а не че ще излязат на 04.06.Четете внимателно.

Е, хайде сега, чак пък през нощта. Обикновено до час, два, нещата се нормализират. Важно е да мине първият наплив.  Peace

# 363
  • Варна
Нямам спомени за сривове аз,а не е като да не следя темите  .Спокойно ,и да стане нещо ,ще е за 5-10 минутки!  Peace Още малко ,не остана !  Hug

# 364
Явно все повече хора следят темата #Crazy

# 365
КАКВО Е МНЕНИЕТО ЗА МАТУРАТА ПО БЪЛГАРСКИ?СПОРЕД ДВЕ УЧИТЕЛКИ ПО БЕЛ С КОИТО ГОВОРИХ,Е БИЛА ДОСТА ПОДВЕЖДАЩА И ПО-ТРУДНА ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА, А СПОРЕД ДЕЦАТА ,БИЛА МНОООГО ЛЕСНА.нЯКОЙ ДА Е ЧУЛ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА?

# 366
Дано да излязат навреме, но според мен ,може би към2 часа през нощта на 04.06., ще може да се влезе.
Глупости. Най-вероятно на трети по обяд. Ако евентуално има някакъв срив ( аз лично не помня такъв), той ще е краткотраен.
dundi73 го е казала, тръгне ли пресконференцията, резултатите са на път.  Simple Smile

# 367
Няма как, ние "горялите" да ви помогнем, да не сте притеснени и вълнуващи се за децата, но от сърце вярвам, че всяко дете ще бъде в училището, което е най-добре да бъде за него. Може и сега да не Ви се стори така, ако не е точно това, което сте искали, но след години, ще си кажете - еееееех как се ядосвах тогава.... ето че е трябвало да стане така, защото....

И го казвам от позицията на майка на дете, което преди 7 г не му стигнаха 7 стотни за 91 НЕГ.  Не знам дали може да си представите, колко мъчно ми беше тогава. Сега обаче знам, че така е трябвало да стане Peace

Но ако може поне мъничко да се успокоите, ще си помогнете най-вече на себе си. Натискането на F5 на всяка секунда не помага за това - от опит го казвам  Hug

# 368
be under repairs, благодаря за хубавите думи. Точно от това имам нужда сега.

# 369
Май наистина няма смисъл от толкова нерви.Всеки е направил каквото трябва и каквото може, децата са дали всичко от себе си, а останалото е съдба, в крайна сметка да са живи и здрави децата, другото ще се нареди независимо то нас.

# 370
И аз си мисля за пътуването. Трябва да е на удобно място училището. Ние затова още по времето на каката, се отказахме от НГДЕК. И сега няма да го пишем. Сурин часовете почват от 7.30 ч. Няма да тръгва от къщи в 6.00 ч.
От 8:00, ако има някакво значение.
Това само НГДЕК ли?
И разбира се че има значение, но ние пак сме много далече. Така че категорично освобождаваме едно место в НГДЕК.

Училищата имат право да утвърждават свой правилник за вътрешния ред, включително час на започване на занятията. НГДЕК, ако иска, може да започва в 11:30, това не задължава други училища да го следват.

Подаването на докумнети за НГДЕК вече приключи, така че който се е наредил - наредил. Много подценено училище според мен.

# 371
КАКВО Е МНЕНИЕТО ЗА МАТУРАТА ПО БЪЛГАРСКИ?СПОРЕД ДВЕ УЧИТЕЛКИ ПО БЕЛ С КОИТО ГОВОРИХ,Е БИЛА ДОСТА ПОДВЕЖДАЩА И ПО-ТРУДНА ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА, А СПОРЕД ДЕЦАТА ,БИЛА МНОООГО ЛЕСНА.нЯКОЙ ДА Е ЧУЛ КОМЕНТАРИ ПО ТЕМАТА?
Коментари по темата/ НВО по БЕЛ/ да искаш. Върни се в темата и проследи написаното от 18 май насам по въпроса.

# 372
Училището си е много добро. И преди си беше от известните. Но тогава се помещаваше в една сграда в центъра на София (на ул. Иван Асен II, ако не се лъжа).
А сега се намира в Модерно предградие и нещо не ме кефи местоположението му.

# 373
Няма как, ние "горялите" да ви помогнем, да не сте притеснени и вълнуващи се за децата, но от сърце вярвам, че всяко дете ще бъде в училището, което е най-добре да бъде за него. Може и сега да не Ви се стори така, ако не е точно това, което сте искали, но след години, ще си кажете - еееееех как се ядосвах тогава.... ето че е трябвало да стане така, защото....

И го казвам от позицията на майка на дете, което преди 7 г не му стигнаха 7 стотни за 91 НЕГ.  Не знам дали може да си представите, колко мъчно ми беше тогава. Сега обаче знам, че така е трябвало да стане Peace

Но ако може поне мъничко да се успокоите, ще си помогнете най-вече на себе си. Натискането на F5 на всяка секунда не помага за това - от опит го казвам  Hug

Мога само да се подпиша с две ръце под това мнение.
Преди 5 години на голямата ни дъщеря не й стигна бала да влезе в така желаната паралелка в ЕГ. Приеха я по второ желание в Гимназия по Туризъм. Бях съкрушена, молех се за чудо...Естествено на второ класиране пак беше приета там. Примирихме се.
От гледна точка на изминалите години мога да кажа, че класирането и в местната ЕГ щеше да е най-голямата грешка.Обучението по нищо не се доближава до това от близкото минало.А в нейното училище намери своето поприще, призвание. Изключително доволна е от възможностите, които училището й даде и от които се възползва максимално.

Пожелавам най-доброто класиране за всички деца.

# 374
На нас ни казаха, че 60% от децата в Бургас имат двойки на изпита по математика...

Общи условия

Активация на акаунт