СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 215 936
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 585
Да-нини, http://0701.nccdn.net/4_2/000/000/1c9/bd9/Min_Max_Bal_I_Klasirane.pdf - това е за 2015г. За 2014 минималните бяха доста по-високи. Максималните - почти същите. Уточнявам, че имам поглед само върху ПМГ, НЕГ и АЕГ.
Lushy, получихте предварителна информация при разсекретяването ли, или ги пуснаха официално?

Това не е официална информация!

# 586
  • Бургас
Не се шегувам и може би наистина трябва да уточня, че баловете в най-желаните училища в София не се променят или ако се променят, то е пренебрежимо малко.
Ааа, това е друго. Така съм съгласна. Нямам поглед върху училищата в София, но в Бургас миналата година наистина беше с изненадващи минимални балове, поне за мен.

dundi73, ами щото нямам опит с провокатори много, а и вече съм като раздрусана Кока-Кола в кен. Само ми трябва някой леко да дръпне пръстена Joy Мозъкът ми функционира само на ниво F5 Crazy

# 587
  • София
Спрете се, бре! Едва ви изчетох постовете от вчера и днес. На работа съм, имам разни гадости на главата си, не мога да надзъртам тук, а като смогна - нямате изчитане  Laughing
Много ми допадна поста на Чефо за кризисния PR - на глас се смях   Joy
Голди, и твоят - от последната минута - за честотата "F5"  Simple Smile

# 588
  • България, София
вече съм като раздрусана Кока-Кола в кен. Само ми трябва някой леко да дръпне пръстена Joy
Точно!!!

# 589
  • София
Хора, не полудявайте! Естествено, че ще има разбрали резултатите още днес, щом са разсекретени. Четох в друга тема, че някои още вчера са знаели. Всеки е любопитен и ако има начин би проверил възможно най-рано.
dundi, мерси за инфото!

# 590
До Lushy: Ами, ако не разбираш какво - оправяй се както можеш. Нали си с връзки.

+1

Joy Joy Joy

# 591
Goldie, що бе? Казва оценка средна хубост /по миналогодишни критерии/ и пита за къде ще стигне балът. Помисли ни за врачки, ама ние работим със статистики и точни цифри и координати /на местоживеене или поне област/  Laughing

Здравей, би ли дала линк където да видя класиранията за миналата година в Пловдив?

# 592
  • I want it all and I want it now.
Време беше да дойдат тези с майтапите.  Mr. Green

# 593
  • Пловдив
Goldie, що бе? Казва оценка средна хубост /по миналогодишни критерии/ и пита за къде ще стигне балът. Помисли ни за врачки, ама ние работим със статистики и точни цифри и координати /на местоживеене или поне област/  Laughing

Здравей, би ли дала линк където да видя класиранията за миналата година в Пловдив?

в сайта на РИО-Пловдив в архивите. Но в момента "човъркат" нещо по него и е трудно достъпен.

# 594
А знете ли с какви профили е новата паралелка в 73-то , че сайта на МОН в момента не се зарежда.
Паралелките в 73 СОУ:
1) НЕ, РЕ, МАТ   2) НЕ, РЕ, БЕЛ   3) НЕ, ФЕ, БЕЛ  4) НЕ, АЕ, МАТ   5) НЕ, АЕ, БЕЛ

Момичета, не се надявай за днес на резултати. Вчера е приключила комисията по разсекретяване. Има контролно време за въвеждане в системата. Утре ще излязат. За мамите, които като мен очакват и ДЗИ Simple Smile, ще кажа, че днес е стартирала комисията по разсекретяване. Това означава, че резултатите от ДЗИ- най-рано в понеделник. Успех и здрави нерви.  bouquet
 Благодаря за инфото, защото сайтът на 73 е безобразен-никаква актуална информация. стои си приемът за миналата година! newsm12

# 595
  • България, София
защото сайтът на 73 е безобразен-никаква актуална информация. стои си приемът за миналата година! newsm12
Приемът за всички профилирани и професионални паралелки за 2016/2017 го има в РИО - накуп. Simple Smile

# 596
ИЗВЪНРЕДНО! Излязоха първите резултати по НВО!

Скрит текст:
... само че по история, география, английски и биология. Отлично се е справило детето, ако има значение. Днес са им ги казали в училище.  Joy

# 597

Даже оценките са си направо НИСКИ!
Искахме във втора английска или НТБГ, но въобще няма как да ни огрее с този бал..
Зле се чувствам от резултатите, а вие се подигравате!!

# 598
  • Пловдив
Lushy, ако поне малко се беше зачела в темата, щеше да разбереш, че не е важно да знаеш само резултатите на твоето дете, а и къде се намира между останалите. Тези две оценки сами по себе си не говорят нищо. Докато не се види общата картинка, нищо не може да бъде ясно.

Не се подиграваме, просто трябваше да се сдържиш до утре и тогава да попиташ.  Peace

# 599
Lushy, ако поне малко се беше зачела в темата, щеше да разбереш, че не е важно да знаеш само резултатите на твоето дете, а и къде се намира между останалите. Тези две оценки сами по себе си не говорят нищо. Докато не се види общата картинка, нищо не може да бъде ясно.

Не се подиграваме, просто трябваше да се сдържиш до утре и тогава да попиташ.  Peace

Реагирах емоционално...Явно сбърках! Sorry!
Нямам връзки..ако имах нямаше да се оплаквам тук..

Общи условия

Активация на акаунт