СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 215 856
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 615
класната им каза че днес след 17ч. е много вероятно да качат резултатите.

# 616
 Благодаря за инфото, защото сайтът на 73 е безобразен-никаква актуална информация. стои си приемът за миналата година! newsm12

Сайтът им е перфектен, без да се заяждам. Статистики за годинИ назад. Статистиката за минимални балове, второ класиране, миналата година, за всички в системата на РИО я имаш на лични Simple Smile
http://sou73.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BC/%D1%81%D0%BB%D0%B … 0%B8%D0%BA%D0%B0/

# 617
  • София
Според миналогодишните балове ми се струва, че тези оценки, които Lushy e написала може и да са достатъчни за НТБГ (ориентирам се по 2-ро класиране), ако става дума за момче.

# 618
Според миналогодишните балове ми се струва, че тези оценки, които Lushy e написала може и да са достатъчни за НТБГ (ориентирам се по 2-ро класиране), ако става дума за момче.

да, момче е

# 619

да, момче е

Цяла година Регалия + курсове по БЕЛ. На пробните изпити е изкарвал винаги над 5,50 и накрая... Sad

# 620
 Благодаря за инфото, защото сайтът на 73 е безобразен-никаква актуална информация. стои си приемът за миналата година! newsm12

Извинявай, но сайтът на 73 СОУ е един от най-поддържаните и обновявани. Безобразен е доста силна дума. Разбира се, че ще стоят баловете от миналите години.
Сериозно ли? Гледам: http://sou73.bg/category/%D0%BD%D0%B2%D0%BE/sled-7-klas/
ДАТИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ – VІІ клас
Български език и литература – 18 май 2016 год.
Математика – 20 май 2016 год.
КОО „Обществени науки, гражданско образование и религия” –  май 2016 год.
Чужд език –  май 2016 год.
КОО „Природни науки и екология” –  май 2016 год.
НВО-тата вече минаха!
 Важни срокове и дати: упоменати са само месеците, но не и датите.
ganis, нищо лично! Напротив! Но си права! В останалите от топ 10 същата богата информация.

# 621
ИЗВЪНРЕДНО! Излязоха първите резултати по НВО!

Скрит текст:
... само че по история, география, английски и биология. Отлично се е справило детето, ако има значение. Днес са им ги казали в училище.  Joy
Честито!

# 622
  • Пловдив
emilio94, ами гледай това, което ти е дала ганис. Пак си на принципа emilio94 писател, не читател.

# 623
  • София
Сега ми звънна детето. Казали им, че днес след 18,00 часа ще пуснат резултатите в сайта на МОН Simple Smile

# 624
# 625
  • София
Дънди, той и ЧЕФО го е дал Simple Smile

# 626
Ако наистина ги пуснат днес (и на моя син така са им казали), може пък да имаме късмет и със статистиката утре. А, дано!

# 627
  • София
Напрежението вече голямо. И за децата и за нас.

# 628
  • София

Извинявай, но сайтът на 73 СОУ е един от най-поддържаните и обновявани. Безобразен е доста силна дума. Разбира се, че ще стоят баловете от миналите години.
Сериозно ли? Гледам: http://sou73.bg/category/%D0%BD%D0%B2%D0%BE/sled-7-klas/
ДАТИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛНО ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ – VІІ клас
Български език и литература – 18 май 2016 год.
Математика – 20 май 2016 год.
КОО „Обществени науки, гражданско образование и религия” –  май 2016 год.
Чужд език –  май 2016 год.
КОО „Природни науки и екология” –  май 2016 год.
НВО-тата вече минаха!
 Важни срокове и дати: упоменати са само месеците, но не и датите.
ganis, нищо лично! Напротив! Но си права! В останалите от топ 10 същата богата информация.

Хмм, сега и аз малко да се позаяждам. Хайде сега "ТОП 10". Емилио, 3 пъти пускаме един и същи линк, но няма кой да го чете. И аз се сърдя на  някои от учениците си, че не могат да запомнят една формула за радиус на вписана окръжност в правоъгълен триъгълник, след като по пет пъти я повтарям в час по математика Wink

# 629
Lushy, върне се до почетеш малко назад и може да научиш някои нещо.
статистиките излизат на сайта на РИО. В твоя случай - София-град

Ще прочета, мерси!

Всъщност с тези оценки и като погледнах бала в НТБГ за 2015 г., действително имате шансове /при това добри/ да се класирате. Желая ви успех

Общи условия

Активация на акаунт