СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 216 300
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 215
Какво наричате образование.....?
Училището е създадено, за да може децата да се научат да общуват помежду си  Peace
Успешни в живота?! В какъв смисъл?

Има ли начин да не пренасяш несвързаните си и неразбрани разсъждения в тази тема?
Тук си говорим за друго.
Това е обществен форум, моля! Не с този тон , ако обичате! Явно не четете текста /послание или по-скоро не го разбирате/какво остава за децата/ ☺Едва от сутринта следя темата и се въздържам да пиша... по разбираеми причини предполагам...Тук виждам затворено общество, майки по-амбициозни от децата си , сякаш приема в точно определена гимназия е на живот и смърт  ooooh! Моя живот опроверга всичките ми представи, Добър успех в училище, никакви амбиции за следване, точно няколко думи от страна на родителите ми и реших да кандидатствам във ВУЗ с език.Приета, завършила, майка на 2 страхотни деца! Реализирана смятам на този етап от живота. Големия ми син е в 7 клас ,не се представи блестящо на матурите и това съвсем не значи провал за бъдещето му. Съпричастна съм с тук списващите, постове като този са най-малко не възпитани за форум като този.
За мен е важно да е добре възпитан, борбен и да се справя с различни ситуации, които живота ще му поднесе от тук нататък.
Бъдете толерантни в изказванията си, до колкото можете  Wink

# 1 216
marinarina, ще ги изнесат, след като директорите си ги получат на 06/06/2016, както е написано в самото съобщение. След това ще ги занесат вероятно в училището и ще ги разлепят.

Учител от училището ми каза  Wink

# 1 217
Тук виждам затворено общество, майки по-амбициозни от децата си , сякаш приема в точно определена гимназия е на живот и смърт  ooooh!
Това е обществен форум, моля! Не с този тон , ако обичате!
Бъдете толерантни в изказванията си, до колкото можете  Wink

# 1 218
  • София
Благодаря много, момичета! Всичко разбрах.
Andariel, защо пак с такъв тон ooooh!? Няма нужда от такива неконструктивни отговори. Не считам, че на някой са му полезни. Само жлъч и безсмислени коментари...
Andariel -
Цитат
За теб и да е неприемливо, това не променя математиката.
Andariel -
Цитат
Клюкарите са ти последният проблем.

# 1 219
  • Варна
Честито на всички доволни от оценките! И аз имам въпрос.Възможно ли е оценките от първи модул по Бълг.и Матем. да са абсолютно еднакви до стотната? На мен ми се струва твърде голямо съвпадение,

Абсолютно възможно, на моето дете бяха еднакви и на първи и на втори модул по двата предмета.

# 1 220
  • София
Дотук добре. И на мен всичко ми се изясни. Но за да направи човек проверка, трябва да знае точките от двата модула. Имам предвид не по обратния ред, както беше публикувано по-горе. Не че нямам вяра на компютрите, ама те се управляват от хора. Машината не греши.
В крайна сметка в тези списъци ще има ли точки или конкретната втора оценка, която вече видяхме?

# 1 221
Дотук добре. И на мен всичко ми се изясни. Но за да направи човек проверка, трябва да знае точките от двата модула. Имам предвид не по обратния ред, както беше публикувано по-горе. Не че нямам вяра на компютрите, ама те се управляват от хора. Машината не греши.
В крайна сметка в тези списъци ще има ли точки или конкретната втора оценка, която вече видяхме?
На служебната бележка с оценките на детето ще ги има.

# 1 222
  • Варна
Ама точките от двата модула се знаят! Точките от 1ви модул - от първата оценка. Точките от втори модул = общите точки/изчислени от втората оценка/ минус тези от първи модул.

п.п. на служебната бележка има само оценките за кандидатстване и съответните точки на които отговарят. Мога да я снимам да видите как изглежда.

# 1 223
  • София
Има разлика между обществен и публичен форум. Този форум не е обществен, а частен. Но е публичен, т.е. всяко нещо, което човек напише тук (и не е изтрито от модератор) е публично достояние на всеки, който цъкне.

Капели, няма нужда от неконструктивни въпроси. Ти и да приемаш, и да не приемаш разликата в оценките между първи и втори модул, няма никакво значение - това е начинът за изчисляване и стига човек малко да се понапъне и да помисли, или пък за по-лесно вземе моливче и листче да го сметне, ще разбере. То не може само с питане - трябва и мислене.

Точки никой няма да ви каже, а можете да си ги сметнете по обратния път - от форумките, които изчислиха каква е формулата и да я използвате, за да си сметнете точките.

# 1 224
  • София
Тогава какво има да проверяваме. Приемаме написаните оценки и край. И без това рекламации не се приемат  Laughing

# 1 225
Точки никой няма да ви каже, а можете да си ги сметнете по обратния път - от форумките, които изчислиха каква е формулата и да я използвате, за да си сметнете точките.
Не е необходимо никой нищо да смята. Беше качена таблица в която всеки може да види на съответната оценка какви точки отговарят.

# 1 226
Има разлика между обществен и публичен форум. Този форум не е обществен, а частен. Но е публичен, т.е. всяко нещо, което човек напише тук (и не е изтрито от модератор) е публично достояние на всеки, който цъкне.

Капели, няма нужда от неконструктивни въпроси. Ти и да приемаш, и да не приемаш разликата в оценките между първи и втори модул, няма никакво значение - това е начинът за изчисляване и стига човек малко да се понапъне и да помисли, или пък за по-лесно вземе моливче и листче да го сметне, ще разбере. То не може само с питане - трябва и мислене.

Разбира се, Благодаря за поправката  Peace

# 1 227
  • София
Не е необходимо никой нищо да смята. Беше качена таблица в която всеки може да види на съответната оценка какви точки отговарят.

Не виждам смисъл, наистина. Понеже много се изписа за точките и затова се замислих. Щом е налична крайната оценка, приемаме я и толкова.

Никъде не намерих списъка с училищата, брой паралелки и т.н.

# 1 228
  • България, София
Никъде не намерих списъка с училищата, брой паралелки и т.н.
Списъкът го има в инспектората.
Мдаа, ако бяха пуснали статистиките, разговорите през уикенда нямаше да са по-смислени, но поне щяха да бъдат полезени за част от хората. Simple Smile

# 1 229
  • Варна
Искам да попитам варненките  как се подреждат училищата след първите 3-4. Те са ясни МГ Първа, Пета, Четвърта. А после?
После писахме Руското училище и ПМГ.(МГ не) А после-Търговската гимназия. Аз съм завършила ПМГ-много учене искаха от нас някога. Не знам сега как е. Но ако детето има амбиция за медик-няма да сгрешите. Аз учих там с тази идея(всички от класа ми, пожелали медицина влязоха). Останалите, които се отказахме от медицината в последната година, пак се справихме на други изпити. Т.е. подготовката беше много добра.

Успех на децата в класиранията и поздравления-видях отлични резултати.

Общи условия

Активация на акаунт