СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 216 263
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 260
В този ред на мисли, препоръчайте летни курсове по италиански за седмокласник в София Simple Smile .

# 1 261
В този ред на мисли, препоръчайте летни курсове по италиански за седмокласник в София Simple Smile .
Алианс ООД

# 1 262
дайте някаква статистика за у-ща в София или Бг за 2015  спрямо резултатите им на НВО БЕл и МАТ . Май най-добре се беше справила 1 частна математическа -нещо такова. И да знаете, колко деца са приели в Американския и колко от тях ще кандидатстват и на други места?

# 1 263
Алианс ООД

Благодаря ти. Нещо сайтът им дава разнопосочна информация Simple Smile Писал съм им, дано наистина предлагат.

Отворен съм и към други предложения.

# 1 264
Сега като нямаме статистика за София, естествено се мъчим да гадаем.

Не знам дали ми са точни данните, но открих, че:

2015 година отличните оценки (мисля в страната) са били
  * БЕЛ  -  2442
  * МАТ  -  1240

Тази 2016 година отчитат:
   * БЕЛ - 2523
   * МАТ - 1127
Значи ли това, според вас, че минималните балове за първите 5 елитни гимназии в София ще се задържат горе - долу като миналата година и няма да са така високи, както беше 2014 -та?

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 15:26 от blaga2005

# 1 265
  • София
Докато няма статистика, всичко е съвсем в сферата на гаданията..

# 1 266
  • България, София
Значи ли това, според вас, че минималните балове за първите 5 елитни гимназии в София ще се задържат горе - долу като миналата година и няма да са така високи, както беше 2014 -та?
Но пък има 37 пълни шестици, срещу 3 миналата година  Simple Smile.
Както казва русалката, след статистиките ще ни е по-ясно.

# 1 267
Докато няма статистика, всичко е съвсем в сферата на гаданията..

Така е, да. Остава само да се надяваме.

# 1 268
  • София
Гледам справката за максималните и минималните балове по паралелки от миналата година и виждам, че участват и някои паралелки от НПМГ, това означава ли, че в тях се влиза с изпита по МАТ от НВО, а не с проведения от тях изпит?

# 1 269
Гледам справката за максималните и минималните балове по паралелки от миналата година и виждам, че участват и някои паралелки от НПМГ, това означава ли, че в тях се влиза с изпита по МАТ от НВО, а не с проведения от тях изпит?

Влиза се и с двете, но по голяма тежест има изпита от НПМГ. В сайта им го пише.

# 1 270
  • София
Влиза се в НПМГ с бал по упоменатата на сайта им схема, в която най-голяма тежест има баш вътрешният им изпит. Просто обаче училището участва в общото класиране за разлика от други с отделни изпити като ТУЕС, НГДЕК и т.н. Един път се взима НВО по БЕЛ, един път по МАТ, един път балообразуващият предмет от удостоверението и три пъти оценката от техния изпит.

# 1 271

* БЕЛ  -  2374
  * МАТ  -  3768

* БЕЛ - 2523
   * МАТ - 1127

А такава статистика за София-град?-за 2015 и т.г
и за 2014 ако може.
От изявлението вчера , стана ясно, че:
Учениците от София-град са първенци по резултати на външното оценяване и по български език и литератута (БЕЛ), и по математика. По БЕЛ ги следват седмикласниците от Смолян, Търговище, Габрово и Варна, а по математика - от Варна, Търговище, Кърджали и Бургас.
ако са излезли статистиките на тези градове, можем да изчислим и за София-град приблизително.

# 1 272
Скрит текст:

* БЕЛ  -  2374
  * МАТ  -  3768

* БЕЛ - 2523
   * МАТ - 1127

и за 2014 ако може.

Скрит текст:
Свали си файловете, за да не задаваш периодично един и същи въпрос.
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2015_mo … tatistika_bel.PDF
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2015_mo … ka_matematika.PDF
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2014_mo … tatistika_bel.PDF
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2014_mo … tatistika_mat.PDF

# 1 273

и за 2014 ако може.
От изявлението вчера , стана ясно, че:
Учениците от София-град са първенци по резултати на външното оценяване и по български език и литератута (БЕЛ), и по математика. По БЕЛ ги следват седмикласниците от Смолян, Търговище, Габрово и Варна, а по математика - от Варна, Търговище, Кърджали и Бургас.
ако са излезли статистиките на тези градове, можем да изчислим и за София-град приблизително.

РИО София още не е публикувало статистиката за тази година, казали били, че в понеделник ще е готова.

Пак ти пращам този адрес:
http://www.regalia6.com/arhiv.html
Има статистика и за минали години.

Препоръчвам на всички с интерес в София да се въоръжат с търпение и да изчакат официалната статистика от РИО. Препоръчвам на РИО да не правят статистиката си ръчно догодина. Алтернативно, просто да ми пратят данните в някакъв смислен формат.  Hug

# 1 274
да, както казах момичето от МГ-Бургас е с 6-ца по Бел от олимпиада, т.е не е ходило на матура, а 6-цата по Мат.  е от НВО, предполагам и в София поне ще има няколко пълни отличници

За да се признае шестицата от олимпиада, трябва детето да се е явило и на изпита, че и на двата, т.е. не може да пропусне българския, дори да има шестица на олимпиадата.

Общи условия

Активация на акаунт