MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 266
  • 964
  •   1
Отговори
# 345
Чолаков от какъв зор го представиха?

Благодаря за разясненията pandaannie и най-вече за това, че успя да сравниш половината тема, вкл. мен с грозното поведение на Мая. Явно да саботираш някого умишлено пред многобройна публика е равно на това да не харесваш някой от участниците.

# 346
  • Атлантис, Галактика Пегас
Това е последно предаване което ще гледам и ще следя... утре ще предпочета да гледам Зарята във Враца... иначе съм ги следяла от крак всички до тук... Преди няколко час гледах някакво състезание по Тревъл където отбори от ЮАР готвят на открито... е кеф е... за разлика от това...

# 347
Добре де, нали гостите решиха на кой чинията е най-добра Rolling Eyes Какви конспирации нищите пак.... Не съм за Севда но аз не съм и професионален готвач за да реагирам на решението на 14 професионалисти.

Гостите са всъщност екипите на шефчетата  Wink

# 348
  • София
Добре де, нали гостите решиха на кой чинията е най-добра Rolling Eyes Какви конспирации нищите пак.... Не съм за Севда но аз не съм и професионален готвач за да реагирам на решението на 14 професионалисти.
Гостите са подчинените на журито, ще кажат какво им е казано.

# 349
  • София
Йоана прави груба грешка с ньоките. Мисля, че трудно ще й се получат след толкова месене.

Стискам палци на Евгени!

# 350
  • Испания
То е ясно вече кой печели, щом и мъжът на Севда влезе пак да пише. Много съм разочарована от това побутване, побутване ли казах, нее яко бутане.

Знаеш ли? Все ми едно вече.  Simple Smile

За Калоян съм спокойна. Представи се достойно, тръгна си достойно. Нито рева, нито мачка престилката, нито си разказва живота, нито се появи жена му в темата, за да се държи нагло и арогантно и да размахва пръст. Който използва тази тактика - негов проблем. Няма какво друго да покаже.  Naughty Хора без качества и достойнство.

# 351
Е като нищо ще отрежат главата на Евгени.Така на Севда финла ще и е още по лесен.

# 352
Утре събитията ги виждам така:
На Евгени вече му се случи най-хубавото нещо в живота - роди му се дете по време на предаването... Няма да го приеме тежко, макар че трите марионетки ще коментират, че избора е на кантар...
Титлата най-добър хоби готвач на България ще иде при Геновева... Пригответе се за сълзи от радост!

# 353
  • София
Хайде време е тези които плюха Мая само преди 10 минути да започнат да нападат Севда.
Браво!

Какво значи да нападаме Севда?! Изразяваме възмущението си от факта, че всеки който може да свари киноа и да завие руло свинско може да стане Мастършеф.
Някои да ми припомни Севда кога в това състезание излезе по свое желание от зоната си на комфорт, т.е. ориз, киноа, зеленчуци и месо на тиган?Обаче пък драмата беше на ниво...

# 354
Най хубавото на това предаване, че победителя не се избира от зрителите, така наистина може да спечели най добрия.

# 355
  • София
Най хубавото на това предаване, че победителя не се избира от зрителите, така наистина може да спечели най добрия.
Дали?

# 356
  • Испания

Блажени са вярващите...  bishop

# 357
  • Атлантис, Галактика Пегас

Блажени са вярващите...  bishop
а баш

# 358
За Евгени съм, но предпочитам днес той да отпадне , за да не се ядосвам когато утре короноват Севда.

# 359
Ма моля те. Потребителките тук знаят кой как се е представил много по добре от тримата шефове и специалните гости които опитват храната. Тук всички са на такова извънземно ниво, че не им и трябва да опитват за да отсъдят.

Общи условия

Активация на акаунт