MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 186
  • 964
  •   1
Отговори
# 450
pandaannie
Ти до такава степен ли мразиш и се отвращаваш от мъжете ,че не можеш да приемеш каквато и да била мъжка победа в което и да било предаване

# 451
  • София
Изцепката на Мая се нарича "да си подритнеш трудовата книжка". Дали някой сериозно би взел на работа човек, демонстриращ колко му е гот да прецаква екипна работа?

Е как можа Евгени да забрави картофите! Въпреки че спечели и без тях. Струва ми се, че и чисто цветово чинията му се различаваше от оригинала, но ще гледам повторението.

Цвета да вземат да я прекръстят на "егати късмета", една майонеза да не й се получи, баш когато трябваше. Празничка им беше чинията, бяха предвидили още елементи в началото, доколкото чух.
Първата и се получи, ама тя я разреди с вода, вместо с кисело мляко или сметана.

# 452
За клипът от Хайлайф:
http://btvnovinite.bg/video/bulgaria/obshtestvo/predpremierna-pr … lemija-final.html
Цитат от линка (сайт на бтв)
"Ден преди Големия финал на „Мастършеф”, семейството на кулинарното шоу се събира на предпремиерна прожекция.

На нея ще бъде представена последната епична битка между най-добрите готвачи.

Гостите в залата ще могат да изразят предпочитанията си като гласуват за победител на публиката.

Сред присъстващите са всички хора, участвали в създаването на „Мастършеф”, както и участници от първия сезон. На предпремиерната прожекция те ще видят финалната задача в шоуто, но няма да им бъде разкрита тайната кой е големия победител."

# 453
  • Атлантис, Галактика Пегас
Толкова злоба,за хора които не познавате. Явно много народ страда от синдрома връзкарство и веднага търси такова във всичко. Интересно ми е без да приемам нещата лично.
До един момент бяха интересни коментарите ви,докато не решихте,че Севда ви е колежката, дето не можете да дишате и гледате всеки ден. Да не забравяме,че и Елизабет беше бутана,защо се издъни,че не я добутаха до финал!?
За жените смеещи да се подиграват с липсата на дете- няма такива плитко-умни жени.
Аз  Елизабет я харесвах, и то много. Яд ми беше че отпадна,  и понеже предпочитам само да гледам без коментари. Просто се научих да не коментирам...   Sunglasses и се убедих за пореден път, гледай от балкона и не коментирай....  Joy

# 454
Май според някои потребителки съществува световна хегемония на мъжете във всички шоу-програми и жените са жертви на мъжкото доминиране на света. Какво тук значат някакви си умения или дори чисто човешки симпатии  Joy Joy Joy

За мен това не е клип от награждаването със 100 000 лв. , а наистина наградата на публиката. Не вярвам бтв да се издънят по подобен начин, пък и дори да е изтекъл, как така са накарали всички гости да мълчат и никой не се е появил да съобщи новината?

# 455
  • София
Севда ще има ли дете веган,
кой ще изхрани децата на Евгени с Жапонско,

Joy Joy Joy

Някак си ми намирисва, че утре Севда ще спечели... Как иначе все мъже Мастършефове.. Журито ще бъде обвинено в сексизъм.
За мен това е подигравка към проблема на Севда.

# 456

Йоана от своя страна беше сгрешила крема от целина и ньоките й бяха дървени.  Peace
[/quote]

А дали е така, коой ще ми каже.... Whistling

# 457
Аз съм за Севда!!!!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 458
  • София

Е как можа Евгени да забрави картофите! Въпреки че спечели и без тях. Струва ми се, че и чисто цветово чинията му се различаваше от оригинала, но ще гледам повторението.

Да, пяната му беше по-жълтеникава, докато в оригинала беше зелена.  Peace

# 459
Аз пък харесвам всички от финалната тройка - и Севда и Йоана, и Евгени... Радвам се, че отпаднаха Мая и доФтора - двете най-злобни, дребнави и жалки човечета Wink

# 460
Ясно. За Евгени плакета, а за Севда чека за 100 000 лева. Ай чИстито дет се вика.  

# 461
  • Майничка
...Първата и се получи, ама тя я разреди с вода, вместо с кисело мляко или сметана.

Аз съм учила, че се разрежда с малко студена вода накрая за побеляване, чисто визуално. Обаче я прибавяхме постепенно и на съвсем малки порцийки. Става и с хладък бистър бульон, тогава се и овкусява допълнително.

Не разбрах какво точно замениха Севда и Елизабет с киноата?

# 462
Аз пък харесвам всички от финалната тройка - и Севда и Йоана, и Евгени... Радвам се, че отпаднаха Мая и доФтора - двете най-злобни, дребнави и жалки човечета Wink
Ти сериозно ли сравняваш Мая и Калоян?  newsm78

# 463
...Първата и се получи, ама тя я разреди с вода, вместо с кисело мляко или сметана.

Аз съм учила, че се разрежда с малко студена вода накрая за побеляване, чисто визуално. Обаче я прибавяхме постепенно и на съвсем малки порцийки. Става и с хладък бистър бульон, тогава се и овкусява допълнително.

Не разбрах какво точно замениха Севда и Елизабет с киноата?
Е как какво- вечното ризото

# 464
Радвам се и за двамата, желая им от цялото си сърце да сбъдват мечтите си!  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт