MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 282
  • 964
  •   1
Отговори
# 435
От какъв зор се появи Емо Чолаков?

За Мая и Севда нищо няма да кажа, че да не кажете, че съм невъзпитана..

# 436
Евгени е победителя. Първо - той държеше приза и второ Севда каза : "Аз СЪЩО искам да благодаря" Показват речта на втория мисля

# 437
Това от клипът е "победителят на публиката", който анонсираха в новините днес, че ще бъде избран от публиката, а не победител в Шоуто.. така, че това, че Евгени държи нещо изобщо не е фактор...!!!

http://btvnovinite.bg/video/bulgaria/obshtestvo/predpremierna-pr … lemija-final.html

Така, че този клип нищо не значи... Дори напротив - утешителна награда за Евгени от публиката...

# 438
Замислете се, как така този клип се появи на официалната страница във ФБ на Хайлайф  Peace

Не е пиратски клип, а официален. Дали според вас БиТиВиту щеше да позволи изтичането му преди финала в официален сайт?

Това НЕ Е клипът от награждаването на победителя.

# 439
Толкова злоба,за хора които не познавате. Явно много народ страда от синдрома връзкарство и веднага търси такова във всичко. Интересно ми е без да приемам нещата лично.
До един момент бяха интересни коментарите ви,докато не решихте,че Севда ви е колежката, дето не можете да дишате и гледате всеки ден. Да не забравяме,че и Елизабет беше бутана,защо се издани,че не я добутаха до финал!?
За жените смеещи да се подиграват с липсата на дете- няма такива плитко-умни жени.

Аз не видях някой в темата някога да се подигра на Севда за това че няма деца
Всички и пожелаха това да стане
Аз лично не искам да спечели титлата "Мастър шеф" но и пожелавам да спечели титлата "Мама"

# 440
  • София
Евгени най-вероятно ще спечели въпреки, че вече отпадна веднъж и въпреки това, че днес не беше изгонен за грешка за която всеки друг щеше да отлети. То от една страна по-добре защото съдейки по този форум ще настъпи апокалипсис ако жена дръзне да победи  Rolling Eyes Недай си боже да не спечели мъж дадено предаване за 554-ти път поред Rolling Eyes

Аз продължавам да не разбирам защо делиш участниците на мъже и жени, а не на повече и по-малко можещи.  Rolling Eyes
Грешката на Евгени беше, че забрави да сложи картофите.
Йоана от своя страна беше сгрешила крема от целина и ньоките й бяха дървени.  Peace

# 441
Толкова злоба,за хора които не познавате. Явно много народ страда от синдрома връзкарство и веднага търси такова във всичко. Интересно ми е без да приемам нещата лично.
До един момент бяха интересни коментарите ви,докато не решихте,че Севда ви е колежката, дето не можете да дишате и гледате всеки ден. Да не забравяме,че и Елизабет беше бутана,защо се издъни,че не я добутаха до финал!?
За жените смеещи да се подиграват с липсата на дете- няма такива плитко-умни жени.
Peace
Хайде честито, безгрешния и идеален Евгени е спечелил. Вече някои могат да пропуснат и зарята и да се накефят утре на макс, че жена няма да спечели отново.

# 442
  • София
Бях във възторг от Севда и агнешко ,с което се яви, но след това една добре изглеждаща чиния нямаше, пък за фантазия, креативност и гурме да не говорим.

# 443
Peace
Хайде честито, безгрешния и идеален Евгени е спечелил. Вече някои могат и да пропуснат и зарята и да се накефят утре на макс, че жена няма да спечели отново.

Защо дрънкаш небивалици...?!?!? Евгени е взел награда за "победител на публиката" днес, а победителят от Мастършеф вече и на малките деца е ясен...

# 444
Тоя клип май ни хлъзва лееко в желана от нас посока.
Дано да е така ,но да не останем с пръст в уста
Вярно е че Евгени държи плакета ама знае ли човек... каква е истината

# 445
Това пък къде го видя?  newsm78 Дай цитат.
И стига вече с тази злоба, бе хора.  ooooh!

# 446
Явно не е за правилната награда  Joy Утре може и да има изненада последвана от нервни изблици .

# 447
Не е глупаво предаването, а ние - че го гледаме  Joy

# 448
  • Майничка
Изцепката на Мая се нарича "да си подритнеш трудовата книжка". Дали някой сериозно би взел на работа човек, демонстриращ колко му е гот да прецаква екипна работа?

Е как можа Евгени да забрави картофите! Въпреки че спечели и без тях. Струва ми се, че и чисто цветово чинията му се различаваше от оригинала, но ще гледам повторението.

Цвета да вземат да я прекръстят на "егати късмета", една майонеза да не й се получи, баш когато трябваше. Празничка им беше чинията, бяха предвидили още елементи в началото, доколкото чух.

# 449
До един момент бяха интересни коментарите ви,докато не решихте,че Севда ви е колежката, дето не можете да дишате и гледате всеки ден. Да не забравяме,че и Елизабет беше бутана,защо се издани,че не я добутаха до финал!?

Аз не видях някой в темата някога да се подигра на Севда за това че няма деца
Всички и пожелаха това да стане
Аз лично не искам да спечели титлата "Мастър шеф" но и пожелавам да спечели титлата "Мама"

+1. Да си призная обаче, че ако тези пари й бяха единствената надежда да се подложи на лечение щях да съм за нея... Тези процедури са скъпи в България за жалост...

Общи условия

Активация на акаунт