MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 205
  • 964
  •   1
Отговори
# 420
  • София
My Queen  Confused Confused Дано Севда да спечели на пук на всички фенове на Евгени  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Почти всички участници, които отпадаха, посочваха Севда като един от най-достойните евентуални победители. Явно и самите те са част от световната масоно-шефска конспирация, която бута Севда към победата  Laughing
Само ние не го видяхме!

# 421
  • Бургас
Мая днес прекали със злобата, не ми допадна поведението ѝ. Радвам се, че Севда е финалист, очаквам утре и да е победител  Peace

# 422
дайте линк за тоя клип де?
На страницата на хайлайф е. Най-горе.  Wink

Аз намирам 100 хайлайф страници във ФБ....

# 423
Не би ли трябвало Евгени да говори и благодари?

# 424
Евгени най-вероятно ще спечели въпреки, че вече отпадна веднъж и въпреки това, че днес не беше изгонен за грешка за която всеки друг щеше да отлети. То от една страна по-добре защото съдейки по този форум ще настъпи апокалипсис ако жена дръзне да победи  Rolling Eyes Недай си боже да не спечели мъж дадено предаване за 554-ти път поред Rolling Eyes

# 425
Изтече клип от награждаването. Който иска инфо да отвори фейса  Mr. Green
Къде  по точно?

Страницата е "Хайлайф"

Не знам дали е достоверен клипа и какво и как точно е снимано

https://www.facebook.com/HILIFE.BG/?ref=ts&fref=ts

Е, как да не е автентичен? те са, говорят без монтаж и прекъсване на репликите

# 426
  • София
Да си победител от съжаление?Ми щом и харесва така, със здраве да си ги харчи, но аз до последно ще се надявам на друг финалист.

# 427
дайте линк за тоя клип де?
На страницата на хайлайф е. Най-горе.  Wink

Аз намирам 100 хайлайф страници във ФБ....
Линка на Джолева.  Peace
От телефона не мога да дам линк към видеото.

# 428
Видях клипа. Много наглсено... много...  Joy
По важното е не кой говори, а кой държи наградата .  Joy

# 429
# 430
  • Испания

Явно  Grinning Grinning  Коментара ми по-горе е на бъзик де... Но искам Севда да спечели и най-после да се излее цялата пумия в тая тема  Laughing Laughing

Пише се помия.  Wink Peace

# 431
  • София
Толкова злоба,за хора които не познавате. Явно много народ страда от синдрома връзкарство и веднага търси такова във всичко. Интересно ми е без да приемам нещата лично.
До един момент бяха интересни коментарите ви,докато не решихте,че Севда ви е колежката, дето не можете да дишате и гледате всеки ден. Да не забравяме,че и Елизабет беше бутана,защо се издъни,че не я добутаха до финал!?
За жените смеещи да се подиграват с липсата на дете- няма такива плитко-умни жени.

# 432
Добре де, как разбрахте кой е победителят Rolling Eyes??? Аз 2-3 пъти гледах и не разбрах.

# 433
Добре де, как разбрахте кой е победителят Rolling Eyes??? Аз 2-3 пъти гледах и не разбрах.
Ами този който държи наградата и е ухилен до уши.

# 434
Аз реших, че е този, който държи плакета.   Peace
Или поне се надявам да е така.   Wink

Общи условия

Активация на акаунт