MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 180
  • 964
  •   1
Отговори
# 480
Какво е имало вчера?
И аз това се чудих.
Какво е писал съпругът на Севда?

# 481
  • Испания
Какво е имало вчера?

Господинът пускаше постове-цитати на защитничката на жена му  pandaannie и при отправена реплика към него от мен и други потребителки, се държа арогантно и агресивно. Написах му, че няма как да харесам жена му, но им желая да са живи и здрави. Отговорът му беше на испански: no me jodas /не ме .бавай - посто превеждам/. И така...

Какво е имало вчера?
И аз това се чудих.
Какво е писал съпругът на Севда?

От вчера не излиза от темата. Сигурно иска да ни натрие носовете утре. Проблемът си е негов.  Wink

# 482
  • София
Скрит текст:
Севда ще има ли дете веган,
кой ще изхрани децата на Евгени с Жапонско,

Joy Joy Joy

Някак си ми намирисва, че утре Севда ще спечели... Как иначе все мъже Мастършефове.. Журито ще бъде обвинено в сексизъм.
За мен това е подигравка към проблема на Севда.

Не мисля, че е подигравка към проблема й! Да не говорим, че според мен навирането на лични проблеми в лицето на другите е грозно! Севда, ако не искаше никой да я обсъжда просто нямаше да сподели, че има репродуктивен проблем. Никой не я е накарал насила да говори за това.

Жена съм - съчувствам й. Но за тези неща не бива човек да се жалва в национален ефир с цел да спечели симпатии...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 483
Какво е имало вчера?
На Севда мъжа й се включи неадекватно няколко пъти в темата.  

# 484
Какво е имало вчера?
Вчера един потребител цитира две мои мнения в които защитавах Севда и няколко потребителки го набедиха за съпугът й. Какви агресивни и невъзпитани постове е сънувала smileys тя си знае.

# 485
Какво е имало вчера?
Вчера един потребител цитира две мои мнения в които защитавах Севда и няколко потребителки го набедиха за съпугът й. Какви агресивни и невъзпитани постове е сънувала smileys тя си знае.
Не сме го набедили. той сам си каза преди време.  Wink

# 486
Мразещите Севда да решат най-накрая, манипулира ли журито резултата или не, не може и двете и да си разпределяте това кога са обективни и кога не както на вас ви харесва.

Ако похвалят Севда, значи манипулират. А ако загуби, тогава са обективни. Толкова пък и ти да не разбираш къде ги сърби Жолева и Ко. Laughing
Да и при Евгени естествено е обратното. Детската градина!

# 487
Какво е имало вчера?
Не сме го набедили. той сам си каза преди време.  Wink
Мисля че още на кастингите се включи и си каза че е съпругът на Севда.
Ама не съм разбрала че отново се е включил в темата.

# 488
  • Испания
Какво е имало вчера?
Не сме го набедили. той сам си каза преди време.  Wink
Мисля че още на кастингите се включи и си каза че е съпругът на Севда.
Ама не съм разбрала че отново се е включил в темата.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=910490.msg32712846#msg32712846

И много важно  Wink: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=910490.msg32712859#msg32712859

Тя, защитничката, не е в час или се прави на такава, ама е компетентна.  Joy

# 489
  • Ню Йорк
Нали се сещате, че за да спечели ревлата се е съгласила да получи максимум 50% от наградата. Те тия неща така стават  Wink

# 490
  • София
Надявах се точно на този финал - Севда и Евгени. За мен са най-добрите участници този сезон. Стилът им е много различен, но и двамата харесвам много. Който и да спечели - ще се зарадвам за него. А за загубилия ще ми е мъчно.

# 491
  • София
Евгени заслужено продължи. Дори и без картофите, беше разгадал всичко, включително и те как се правят. В крайна сметка, ако е в реален ресторант, някой ще му каже, че нещо липсва. Докато несправянето с вкуса, си е неумение. На Йоана ѝ подсказаха къде сбърка и въпреки това не се справи. Ако беше на по-ранен етап, нямаше те да са изгонените, но в случая трябваше да се избира между двамата.

Мая беше ужасна. Сама се изложи.

Надявам се Евгени утре да е безупречен, защото определено е много по-добър от Севда. Севда има познания, но прави грозни чинии и няма идеи, има още доста да учи.

# 492
  • София
И тия има-няма 50 хиляди стигат, за да се вербува целият екип?! Евтинко... Sunglasses

За Евгени съм, но тези конспирации ми идват в повече.

Мая не знам как има лице да ги дрънка и върши тези подлости, дори и да е по сценарий. Явно й идва отвътре. Горката Йоана; добре поне, че не отпадна след тази задача.

# 493
  • Sofia
не харесвах Мая,а сега още повече ooooh!

# 494
Мая днес прекали със злобата, не ми допадна поведението ѝ. Радвам се, че Севда е финалист, очаквам утре и да е победител  Peace
Наистина прекали. Изложи се много . За жалост Йона беше много прецакана.

Общи условия

Активация на акаунт