MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 183
  • 964
  •   1
Отговори
# 465
Евгени най-вероятно ще спечели въпреки, че вече отпадна веднъж и въпреки това, че днес не беше изгонен за грешка за която всеки друг щеше да отлети. То от една страна по-добре защото съдейки по този форум ще настъпи апокалипсис ако жена дръзне да победи  Rolling Eyes Недай си боже да не спечели мъж дадено предаване за 554-ти път поред Rolling Eyes

Аз продължавам да не разбирам защо делиш участниците на мъже и жени, а не на повече и по-малко можещи.  Rolling Eyes
Грешката на Евгени беше, че забрави да сложи картофите.
Йоана от своя страна беше сгрешила крема от целина и ньоките й бяха дървени.  Peace
Значи същото това жури което обвинявате, че е пристрастно и манипулира резултатите в същото време е и обективно, но само що се отнася до Евгени #Crazy. Нещо се оплетохте в световните конспирации.

# 466
За клипът от Хайлайф:
http://btvnovinite.bg/video/bulgaria/obshtestvo/predpremierna-pr … lemija-final.html
Цитат от линка (сайт на бтв)
"Ден преди Големия финал на „Мастършеф”, семейството на кулинарното шоу се събира на предпремиерна прожекция.

На нея ще бъде представена последната епична битка между най-добрите готвачи.

Гостите в залата ще могат да изразят предпочитанията си като гласуват за победител на публиката.

Сред присъстващите са всички хора, участвали в създаването на „Мастършеф”, както и участници от първия сезон. На предпремиерната прожекция те ще видят финалната задача в шоуто, но няма да им бъде разкрита тайната кой е големия победител."
Е каква е тази измислена награда?! Аз под "награда на публиката" разбирам широката публика, демек зрителите на предаването, да посочат любимеца си измежду всички участници. А не шепа "вътрешни" хора да си посочват кой от двамата финалисти мислят, че реално печели. Простотия яка!
Коментарът ми е насочен към продуцентите, а не към автора на поста, който цитирам. Wink

# 467
  • София
Не разбрах какво точно замениха Севда и Елизабет с киноата?

Ризото искаше да прави.

# 468
pandaannie
Ти до такава степен ли мразиш и се отвращаваш от мъжете ,че не можеш да приемеш каквато и да била мъжка победа в което и да било предаване
djoleva , ти до такава степен ли мразиш и се отвращаваш от жени ,че не можеш да приемеш каквато и да била женска победа в което и да било предаване?
От толкова постове в които само нападаше жените в предаването даже не разбрах кой ти е фаворитът? А да сещам се, който и да е мъж Rolling Eyes

# 469
Аз пък харесвам всички от финалната тройка - и Севда и Йоана, и Евгени... Радвам се, че отпаднаха Мая и доФтора - двете най-злобни, дребнави и жалки човечета Wink
Ти сериозно ли сравняваш Мая и Калоян?  newsm78

В откровено просташкото му поведение към Георги, имаше доста сходства с поведението на Мая към Йоана. Може би не толкова отчайващо прост като нея, но по злоба не й отстъпваше определено  Wink

# 470
Евгени най-вероятно ще спечели въпреки, че вече отпадна веднъж и въпреки това, че днес не беше изгонен за грешка за която всеки друг щеше да отлети. То от една страна по-добре защото съдейки по този форум ще настъпи апокалипсис ако жена дръзне да победи  Rolling Eyes Недай си боже да не спечели мъж дадено предаване за 554-ти път поред Rolling Eyes

Аз продължавам да не разбирам защо делиш участниците на мъже и жени, а не на повече и по-малко можещи.  Rolling Eyes
Йоана от своя страна беше сгрешила крема от целина и ньоките й бяха дървени.  Peace
Значи същото това жури което обвинявате, че е пристрастно и манипулира резултатите в същото време е и обективно, но само що се отнася до Евгени #Crazy. Нещо се оплетохте в световните конспирации.
Специално за тази задача чух шеф Ангелов да казва, че вкусът трябва максимално близък до оригиналното ястие.

# 471
  • София

Кога точно съм обвинила журито в пристрастност?  Shocked

# 472
За клипът от Хайлайф:
http://btvnovinite.bg/video/bulgaria/obshtestvo/predpremierna-pr … lemija-final.html
Цитат от линка (сайт на бтв)
"Ден преди Големия финал на „Мастършеф”, семейството на кулинарното шоу се събира на предпремиерна прожекция.

На нея ще бъде представена последната епична битка между най-добрите готвачи.

Гостите в залата ще могат да изразят предпочитанията си като гласуват за победител на публиката.

Сред присъстващите са всички хора, участвали в създаването на „Мастършеф”, както и участници от първия сезон. На предпремиерната прожекция те ще видят финалната задача в шоуто, но няма да им бъде разкрита тайната кой е големия победител."
Е каква е тази измислена награда?! Аз под "награда на публиката" разбирам широката публика, демек зрителите на предаването, да посочат любимеца си измежду всички участници. А не шепа "вътрешни" хора да си посочват кой от двамата финалисти мислят, че реално печели. Простотия яка!
Коментарът ми е насочен към продуцентите, а не към автора на поста, който цитирам. Wink
Ми то цялото предаване тази година е фарс.
Явно все пак са дали някаква измислена награда и на Евгени за да замажат подарената титла и бутането на Севда.

# 473
  • Испания
Ехоооооооооо, защитниците на Севда, темата е за предаването, а не за коментари на пишещите във форума.

# 474

Специално за тази задача чух шеф Ангелов да казва, че вкусът трябва максимално близък до оригиналното ястие.
Е журито все пак може да каже, че вкусът се е получил и без това да е наистина така. Нали масово се твърди в тази тема, че журито не оценява подобаващо. Мразещите Севда да решат най-накрая, манипулира ли журито резултата или не, не може и двете и да си разпределяте това кога са обективни и кога не както на вас ви харесва.

# 475
Мразещите Севда да решат най-накрая, манипулира ли журито резултата или не, не може и двете и да си разпределяте това кога са обективни и кога не както на вас ви харесва.

Ако похвалят Севда, значи манипулират. А ако загуби, тогава са обективни. Толкова пък и ти да не разбираш къде ги сърби Жолева и Ко. Laughing

# 476
  • Майничка
Благодаря, Рейна! Laughing

Честито, тази година награда на публиката в камерен състав, догодина - гласуване на широката общественост с СМС-и.  Mr. Green

# 477
  • София
pandaannie, много моля да посочиш с цитат кога съм обвинила журито в пристрастност.

gargamela, няма за какво.  Hug

# 478
  • Испания
Ха, ха! Мистериозно изчезнаха от темата агресивните и невъзпитани включвания на мъжа на Севда снощи. Всичко е изтрито. Все по-весело става.  Joy

# 479
Какво е имало вчера?

Общи условия

Активация на акаунт