MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 099
  • 964
  •   1
Отговори
# 60
В отговор на мой коментар във ФБ Калоян написа,че не един и два пъти са нарушавани правилата в полза на някои участници.Почти съм сигурна,че той ще отпадне днес или утре и ,че Георги ще е на финал.

# 61
  • Испания
В отговор на мой коментар във ФБ Калоян написа,че не един и два пъти са нарушавани правилата в полза на някои участници.Почти съм сигурна,че той ще отпадне днес или утре и ,че Георги ще е на финал.

Това ли?

Д-р Калоян Денков - Кулинар Госпожо Shisheva, явно не са ви ясни правилата на състезанието, но разбираемо е да се объркате при положение , че правилата постоянно се нарушават особено за някои от участниците !!

# 62
За съжаление съм сигурна, че някой от неприятните персонажи ще спечели.
Даже се чудя дали няма да вземат да върнат Елизабет, че иначе Ангелов на кого ще се лепи Whistling

# 63

Това ли?

Д-р Калоян Денков - Кулинар Госпожо Shisheva, явно не са ви ясни правилата на състезанието, но разбираемо е да се объркате при положение , че правилата постоянно се нарушават особено за някои от участниците !!
да

# 64
Даже се чудя дали няма да вземат да върнат Елизабет, че иначе Ангелов на кого ще се лепи Whistling

E, няма да стане.

# 65
Калоян понесе няколко силни удара на его си- та не ме изненадва че мисли така

# 66
  • Испания
Калоян понесе няколко силни удара на его си- та не ме изненадва че мисли така

Какво има да мисли? Той го е преживял, но се учудвам, че се е осмелил да го напише. Това, което е споделил, го видяхме болшинството, макар че тук се пишеше какво ли не по този въпрос.

# 67
Калоян и Евгени веднага съставиха нов план.Георги и той донякъде.
Двете жени омрънкаха света.

# 68
Калоян е много лош и не искам да печели.

# 69
Чинията на Геновева ми се струва, че сме я виждали вече...

# 70

E, няма да стане.
Това в отговор към коя част от коментара ми е? Ако е към тази за Елизабет - ясно ми е, беше просто ирония ...

По темата: Гледам с половин око ама нямам търпение да разбера кой ще си ходи. Логично е първа да е Йоана ама да видим.

# 71
Коя е Геновева?

# 72
Чинията на Геновева ми се струва, че сме я виждали вече...

И на мен ми се стори позната. Grinning

# 73

E, няма да стане.
Това в отговор към коя част от коментара ми е? Ако е към тази за Елизабет - ясно ми е, беше просто ирония ...

По темата: Гледам с половин око ама нямам търпение да разбера кой ще си ходи. Логично е първа да е Йоана ама да видим.

Да, за Елизабет.  Simple Smile

# 74
Така като гледам, ако Евгени не поднесе сурови кори, май Георги е пътник със суровата сьомга

Общи условия

Активация на акаунт