MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 085
  • 964
  •   1
Отговори
# 45
И аз не гласувах в анкетата, защото едно е да смятам кой ще спечели, друго е да искам кой да спечели, трето е кой ще спечели

# 46
Гласувам за Геновева - отново ще "блесне" на финала, но мисля, че много по-достойни за наградата са мъжете.

# 47
Позасилиха се всички, надявам се на оспорвано състезание и красиви чинии.

# 48
А дали още тази вечер ще отпадне някой?

# 49
Гласувах в анкетата за този, който искам и смятам, че трябва да спечели , а именно Евгени. За мен досега той е показал най-много качества за МШ.
Но ако трябваше да отговарям, кой мисля, че ще направят победител, то тогава бих писала категорично Севда. Дано не се окажа права, но гледайки развитието на предаването, имам чувството, че ни насочват към нейна победа.

# 50
Хора, моля ви се?! Аз пък не мисля че биха дали наградата на Севда, защото била ревла. Биха и я дали, ако наистина заслужава. Не мога да си представя, че на мен някой би ми дал 100 000 лева ей така, без да заслужавам.

# 51
Все на някого трябва да я дадат. Дали ще е Севда или друг няма значение. Никой от петимата не ми е достоен за Мастършеф, сравнено с миналия формат.

# 52
  • София
Хора, моля ви се?! Аз пък не мисля че биха дали наградата на Севда, защото била ревла. Биха и я дали, ако наистина заслужава. Не мога да си представя, че на мен някой би ми дал 100 000 лева ей така, без да заслужавам.

Севда отдавна вече не е и ревла, но тук така е прието да пишат някои.  Simple Smile
И аз не мисля, че ще й "дадат" наградата. Ако я получи, то ще е, защото я е заслужила. Нито тя, нито друг би я получил просто така. Всеки друг начин на разсъждение обезсмисля гледането на предаването изобщо.  Peace

# 53
Съгласна съм, че Севда отдавна не е ревла. Аз миналия сезон не съм го гледала, но и от други места чувам, че участниците били по-добри.

# 54
  • Испания
Любо, Калоян, Елизабет и Евгени се забавляват, гледайки "Сатършеф":

Joy Joy Joy

# 55
  • София
За темата  bouquet!

Още по средата на шоуто загубих всякакви високи очаквания. Сега се надявам на интересни полуфинални дни и също така интересен финал.
Лично мое мнение е, че няма изявен и напълно заслужаващ наградата фаворит. Всичко ще е въпрос на чист късмет.

# 56
  • Майничка
Благодаря за темата! bouquet
Надявам се на идейни ястия и красиви чинии на финал. Много постно тази година - само от майсторските класове почерпих нови идеи.

# 57
Не знам как да гласувам, защото искам да спечели Калоян или Евгени, но мисля, че може да дадат победата на Севда.
И аз така. Peace  Искам да спечели Калоян или Евгени, но заради упоритите слухове за Севда гласувах за нея.  Tired

# 58
Не знам как да гласувам, защото искам да спечели Калоян или Евгени, но мисля, че може да дадат победата на Севда.
И аз така. Peace  Искам да спечели Калоян или Евгени, но заради упоритите слухове за Севда гласувах за нея.  Tired

То и миналата година е имало слухове за Елена, но е спечелил Симеон.

# 59
Смятам, че ще спечели Калоян, иначе искам да спечели Евгени.

Общи условия

Активация на акаунт