MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 211
  • 964
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Цирка е пълен! Видиш ли на финала е прозряла, че един Мастършеф трябва да опитва. Нямам нищо против, че е вегетарианка (или веганка.. дори не разбрах кво е в крайна сметка), ама тоя театър с НЕопитването по време на сезона е това, което най-много ме дразнеше. Ми и аз не обичам някои неща, ама съм опитвала - не съм умряла. Най-малкото можеше като онази от предния сезон да опита и да изплюе после ако не иска да го яде.

Така като гледам на финала няма проблем с опитването - Героиня!  smile3513 smile3512

# 691
Стига се злобели бе хорааа
Много ми се иска да не хейтвам, наистина! Позитивен човек съм като цяло. Обаче това театро не мога и не мога да приема! Затова предварително и следварително се извинявам на всички за негативизма си! Sad
Който и да спечели формата, нека се прочуе с положителна слава и да употреби парите по възможно най-добрия начин.

# 692
  • София
В предястието на Севда, според мен единственото цветно нещо бяха теменужките върху кръгчета от нещо си, но щом журито казва, че е прекрасна и цветна, кои сме ние за да спорим. Mr. Green

# 693
  • София
Уникални идеи и от двамата. На фона на слабите идеи през сезона, сега все едно гледам състезание на професионалисти. Страхотно!

# 694
  • София
След големите похвали за Евгени, явно той ще трябва да направи някакъв сериозен гаф с десерта, за да се даде наградата на Севда с пълно основание.

Полусуров октопод малък гаф ли е? Или щом го сервира Евгени няма проблеми  Laughing
В Корея ги ядат направо живи.

# 695
След големите похвали за Евгени, явно той ще трябва да направи някакъв сериозен гаф с десерта, за да се даде наградата на Севда с пълно основание.

Полусуров октопод малък гаф ли е? Или щом го сервира Евгени няма проблеми  Laughing
Да, това е логиката тук hahaha

# 696
  • Бургас
Не очаквах Севда да стигне на финал, вярно -  технична е, подготвена, но от самото начало ми е най-безлична, лабилна и безинтересна...даже очаквах много по-рано да я шитнат

# 697
Севда можеше да сдъвче и изплюе месото.  По-реално щеше да ми е.

# 698
  • Испания
Сега може да я попитат дали е опитала.

# 699
  • София
"Патешка гърдА"  Shocked

Не мога да разбера съфорумците, които се дразнят на негативизма в темата и на пишещите в нея, защо си правят труда да я четат изобщо?!

# 700
Отдавна не бях виждала толкова негативизъм в една тема.

Много са си дойстойни и двамата. За Севда съм, противно на мнението тук. Достойна и не мисля, че играе роли. Филмите са само във вашите глави.

Опита патешки гърди, не дроб.

Миналата година беше същото , но тогава стреляха по Елена.  Joy

Ами че тя си беше доста неприятна за гледане

# 701
  • София
Уникални идеи и от двамата. На фона на слабите идеи през сезона, сега все едно гледам състезание на професионалисти. Страхотно!
Защо чакаха финала, та да започнат да готвят хубаво?

# 702
Ако гафът не Евгени - суров октопод - е наречен от журито "най-доброто му ястие в МШ" , значи той е тотален некадърник. Може би това е логиката на поддръжниците на Севда  newsm78

# 703
Деконструран чийзкейк.
Някой днес в темата позна че ще прави товс.

# 704
Кой каза деконструиран чийзкейк.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт