MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 232
  • 964
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Отдавна не бях виждала толкова негативизъм в една тема.

Много са си дойстойни и двамата. За Севда съм, противно на мнението тук. Достойна и не мисля, че играе роли. Филмите са само във вашите глави.

Опита патешки гърди, не дроб.
Те ни направиха такива.

# 676
Много добра чиния на Евгени  smile3501

# 677
Стига се злобели бе хорааа

# 678
  • Испания
Да, имаше публика и миналата година.

Толкова хвалби за Евгени...

# 679
Аз превключих канала. Следя форума Simple Smile

И аз

# 680
След големите похвали за Евгени, явно той ще трябва да направи някакъв сериозен гаф с десерта, за да се даде наградата на Севда с пълно основание.

# 681
Отдавна не бях виждала толкова негативизъм в една тема.

Много са си дойстойни и двамата. За Севда съм, противно на мнението тук. Достойна и не мисля, че играе роли. Филмите са само във вашите глави.

Опита патешки гърди, не дроб.

Миналата година беше същото , но тогава стреляха по Елена.  Joy

# 682
След сериозните похвали за Евгени, явно той ще трябва да направи някакъв сериозен гаф с десерта, за да се даде наградата на Севда с пълно основание.
И аз това си помислих.  За десерта.  Wink

# 683
Ахааа, титлата първа вегетарианка в света, печелила тази титла - това явно е поблазнило нашето момиче.
Да, точно вчера си мислех, че БиТиВи-ту си мрат за такива гръмки заглавия-"Първият вегетарианец в света спечелил МШ" , "Първата жена МШ в България" и това е единствената причина да добутат Севда до финала и да й подарят победата.

# 684
  • София
Евгени наистина се е постарал да избере интересно и дори непробвано от журито меню, иновативно. Севда си залага на патешкото, което го готвиха много пъти този сезон и то дори първите отпаднали се справяха с него.

Ако Евгени се издъни на десерта, Севда ще си заслужи победата в битката и въпреки това няма да е най-добрата и трябваше друг да е на финала.

# 685
  • Испания
След големите похвали за Евгени, явно той ще трябва да направи някакъв сериозен гаф с десерта, за да се даде наградата на Севда с пълно основание.

Ще се "обосноват". Няма да им е за първи път.

# 686
  • Майничка
Този йерусалимски артишок не е ли земна ябълка?

Някъде в началото на формата каза, че е ядяла риба до известно време, после спряла и това.
Какво мръщене, може ли да готвиш нещо с мерак, пък да му се мръщиш, дори да не ти е привично?

П.П. Ей, не може да се вреди човек! Joy

# 687

Полусуров октопод малък гаф ли е? Или щом го сервира Евгени няма проблеми  Laughing

# 688
  • Испания
Ахааа, титлата първа вегетарианка в света, печелила тази титла - това явно е поблазнило нашето момиче.
Да, точно вчера си мислех, че БиТиВи-ту си мрат за такива гръмки заглавия-"Първият вегетарианец в света спечелил МШ" , "Първата жена МШ в България" и това е единствената причина да добутат Севда до финала и да й подарят победата.

... и България ще се запише в историята на МШ.  Outta Joint

# 689
Опорочиха формата... Стана нещо като с Биг Брадър.. само първият сезон беше що годе реален.. оттам насетне - само режисури и нагласени неща... Победата на Геновева е крайно несправедлива! Трите марионетки сами си плюха по авторитета!!!

Общи условия

Активация на акаунт