MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 104
  • 964
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Тъй като утре ще готвя деконструирана боб яхния, няма да мога да ви поканя на афтър вечеря.  newsm62 smile3534

# 781
И на мен ми беше много приятно в темата.Надявам се пак да се " видим някъде"
Ако по някакъв начин съм обидила някой от съфорумците моля да ме извини.

# 782
Айде честито! Предвидимо беше.
 Възмутена съм как жената дето рИва с крокодилски сълзи за живия омар, сега така безпардонно го сложи във врящата вода, същата тази дори опита от всичко. Театъра ѝбеше на добро ниво през тези месеци, браво, Геновева!

# 783
Статия за Севда:
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5547722

Не е яла месо от 23 години! Тя е първият вегетарианец спечелил първото място в историята на формата!

# 784
Тъй като утре ще готвя деконструирана боб яхния, няма да мога да ви поканя на афтър вечеря.  newsm62 smile3534
Гадняр си ти... Поне се опитай да плейтнеш и да ни презентираш тука в темата, а ние ще бъдем бели и добри и ще кажем, че си сътворил събитие!

# 785

Усещам поредния шедьовър!  Whistling Whistling

# 786
Гадняр си ти... Поне се опитай да плейтнеш и да ни презентираш тука в темата, а ние ще бъдем бели и добри и ще кажем, че си сътворил събитие!
И дружно ще те пратим следващия сезон в предаването като представител
Ааа и нЕма да те плюем там
Само подкрепа.

# 787
  • София
Аз мисля утре да деконструирам едно цяло пиле.

# 788
Утре съм на работа.Докато гледах реших да сготвя да има за утре
Така го деконструирах че стана на въглен.
Шедьовър просто.Магия от вкус и аромат.

# 789
В сайта на БТВ ще го качат.
Аз харесвам и 2та финалисти, бях за Евгени - доста по-достоен е от Севда, но то се знаеше,че тя ще спечели още от вторник, когато я обявиха за първия финалист на финала /вегетарианка, която реши в последния ден да опита месо, родители в чужбина, жена без деца само с мъж/. Нормално е да е тя. Евгени си има всичко  Peace Казвам го с добри чувства, без да се обижда никой !
И какво сега? Дай да подаряваме победата на тези, които не заслужават, но имат някаква лична драма, защото тези които заслужават си имат всичко. Ако това е новият лайтмотив на предаването, представям си за следващия сезон какви ще се юрнат да участват.  

# 790
Презентациите на Евгени бяха в пъти по - добри.
Нищо няма да кажа за Севда, че ще е грозно.

Още преди няколко седмици пишеше, че тя ще спечели. Само се чудя, защооо? Платила ли е на някого?
Или защото я съжаляват, 39 годишната магарица, обиколила цял свят, че се сетила късно?

И колко трябва да си нагъл, да не опитваш дори сос, защото се е докоснал до месо, да ревеш като луд за убийството на рак, а сега да ядеш месо и да избереш пак да убиеш рак??

# 791
  • Ню Йорк
Очаквано, долно, нагласено  ooooh!

# 792
Презентациите на Евгени бяха в пъти по - добри.
Нищо няма да кажа за Севда, че ще е грозно.

Още преди няколко седмици пишеше, че тя ще спечели. Само се чудя, защооо? Платила ли е на някого?
Или защото я съжаляват, 39 годишната магарица, обиколила цял свят, че се сетила късно?

И колко трябва да си нагъл, да не опитваш дори сос, защото се е докоснал до месо, да ревеш като луд за убийството на рак, а сега да ядеш месо и да избереш пак да убиеш рак??
Да много добре направи, че спести негативизма в поста си Rolling Eyes

# 793
  • София
Страхотен финал!
Севда и Евгени наистина надминаха себе си. Поздравления и за двамата!
Днес Севда беше по-добра и заслужи победата си.
Евгени се издъни с октопода. Виктор (мисля) го попита колко време смята да го вари - Евгени каза "10 минути" - Виктор го предупреди, че е малко, но той не го послуша. И сгреши.
Основните ястия и на двамата изглеждаха фантастично. Агнешкото е много интересен избор - не всеки харесва това месо.
Десертите.... ако трябваше да избера един, щеше да е този на Севда. Всъщност, винаги съм смятала, че браунито е банален десерт. Въпреки че изпълнението на Евгени изглеждаше фантастично, това все пак си е брауни. Трябваше да измисли нещо по-оригинално. Просто трябваше.

Хареса ми и спортсменството и на двамата. И ми се струва, че точно този тон зададе Севда. При други участници на финала можеше да хвърчи перушина.  Simple Smile

Сезонът беше интересен и малко ме е яд, че свърши. Но... догодина пак. Simple Smile

# 794
  • Бургас
Представям си,ако не беше го спестила негативизма Сисито. Joy

Честито на Севда и на Евгени!За мен си бяха равностойни.Октопод приготвям редовно.Ако не е обработен преди това,му трябват повече и от 20 минути,варен в обикновена тенджера.В автоклав става бързо.В Метро дса жилави,отказах се да ги купувам.Не трябваше да избира октопод.Иначе беше брилянтен!
Севда си ми е фаворит от началото,не съм гледала представянето,от тук разбрах за проблемите на жената.Радвам се,че не съм чела тук през цялото време.
Чао на всички до другия сезон! Hug

Джолева,без теб! Heart Eyes
Среща в другата тема! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт