MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 452
  • 964
  •   1
Отговори
# 150
И какво - утре Мая ще проваля Йоана, Цвета ще се пречка на Евгени, а Елизабет ще бута приятелката си Севда към финала  newsm78

Викаш двете любимки на журито в един отбор
То щото Севда хич не я бутаха до сега ,та и Елизабет да помогне

# 151
Те дадоха ли кой с кого точно се пада? Дали от шоуто така са разпределили, или са теглили пликове?

# 152
Те дадоха ли кой с кого точно се пада? Дали от шоуто така са разпределили, или са теглили пликове?

Точно Йоана да изтегли Мая... Съмнявам се да е с пликове.

# 153
На финала шефовете да си направят едно групово харакири, след обявяването на победителя. Crossing Arms

# 154
И какво - утре Мая ще проваля Йоана, Цвета ще се пречка на Евгени, а Елизабет ще бута приятелката си Севда към финала  newsm78

Викаш двете любимки на журито в един отбор
То щото Севда хич не я бутаха до сега ,та и Елизабет да помогне

Шоуто трябва да продължи - на всяка цена, май  Mr. Green

# 155
  • Атлантис, Галактика Пегас
На финала шефовете да си направят едно групово харакири, след обявяването на победителя. Crossing Arms
1000% съгласна. Доно да ни четат , поне да знаят кво да избират следващ път... Сезона е провал

# 156
Севда колко е годишна?

# 157
От Фейсбуук
Боян от миналата година пише на стената

Boyan Pavlov Д-р Калоян Денков - перфектно представяне, хъс до последната минута, спортна злоба до последната секунда! Чест беше да те гледам и мисля не е нужно да казвам, че трябваше ти и Evgeni Yordanov да сте на финал! smile емотикон
Харесвам · Отговор · 14 · 11 мин.
Калоян Денков
Калоян Денков Знаеш как е, бил си там wink емотикон Важното е да сме живи и здрави !!!

# 158
  • София
Севда колко е годишна?

39

# 159
  • София
Севда колко е годишна?
39  Peace

От Фейсбуук
Боян от миналата година пише на стената

Boyan Pavlov Д-р Калоян Денков - перфектно представяне, хъс до последната минута, спортна злоба до последната секунда! Чест беше да те гледам и мисля не е нужно да казвам, че трябваше ти и Evgeni Yordanov да сте на финал! smile емотикон
Харесвам · Отговор · 14 · 11 мин.

Абсолютно споделям мнението на Боян.

# 160
Не вярвам Цвета да саботира нито Евгени, нито Севда.
От друга страна все си мисля, че Елизабет (пф, защо предположих, че ще я върнат като във всяко предаване познавам подобни неприятни неща ooooh!) ще опита да прецака съотборника си. Мая, вероятно, също ще го направи (ако Йоана е с нея) ама тя нали е мега-гига-якият кандидат-МШ ще се справи и ще я оценят високо ooooh!
Евгени, Севда и Йоана - в тоя низходящ ред си ги представям, но предвид предвидимият сценарии най-вероятно ще е обратно ... ooooh!

# 161
  • Майничка
... Защо точно Мая , а не Лъчо или Любо примерно

Е как, в този сезон мъжете са бели и добри, в краен случай - леко заблудени и падат жертви на хищните женски интриги. Сал един Евгени показа някои "женски" зловредни салтанати, като изпрати Събин да пречи на другия отбор, но отчасти преживя духовен катарзис с връщането си и раждането на детето му.
Как изобщо ти мина през акъла да сравняваш деликатността на тези срамежливи теменужки с агресията на цикламената фурия, когато става въпрос за рейтинг и гледаемост! Naughty

П.П. Майтапя се, да не вземе някой да ми се върже. Mr. Green

# 162
  • Бургас
1000% съгласна. Доно да ни четат , поне да знаят кво да избират следващ път... Сезона е провал

А на мен този сезон ми харесва повече от предния  Laughing Чакам утрешния сезон с нетърпение и хич не ми се иска да идва края на предаването.

# 163
  • София
... Защо точно Мая , а не Лъчо или Любо примерно

Е как, в този сезон мъжете са бели и добри, в краен случай - леко заблудени и падат жертви на хищните женски интриги. Сал един Евгени показа някои "женски" зловредни салтанати, като изпрати Събин да пречи на другия отбор, но отчасти преживя духовен катарзис с връщането си и раждането на детето му.
Как изобщо ти мина през акъла да сравняваш деликатността на тези срамежливи теменужки с агресията на цикламената фурия, когато става въпрос за рейтинг и гледаемост! Naughty

П.П. Майтапя се, да не вземе някой да ми се върже. Mr. Green

Майтап, майтап, но има голяма доза истина в думите ти.  Grinning Лъчо и Любо нямаше да саботират никого, нямаше да се заканват и да си връщат.

# 164
  • София
Изключително съм разочарована от тоя сезон...  Sick Sick Sick
Миналата година по това време плачех от умиление. Всичките ги харесвах на този етап и нямах фаворит просто защото ужасно много харесвах всички останали 5-ма. Сега всеки следващ епизод го гледам с все повече яд! Как може тези двете да са в челната тройка?! Недоумявам просто!
Грозно е вече това побутване на участници. Всички стойностни отпаднаха преди средата на сезона, а Севда и Йоана не мога да ги гледам - толкова са мудни и толкова да нямат въображение...
Севда цял сезон сервира каши и пюрета от всевъзможни зеленчуци в ужасно "подредени" чинии.
На Йоана вечно нещо не и изнася, все някой друг й е крив и това мрънкане под носа направо...  ooooh! ooooh! ooooh!
Дано наистина Евгени да спечели, защото му разказаха играта и на този формат....

Общи условия

Активация на акаунт