MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 435
  • 964
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Изчакайте да видим финала, де! Как определихте всичко от сега?
Аз пък не вярвам, че Севда ще успее да издържи емоционално на финалната битка.

# 166
39 годишна, пътувала много и в различни страни...сега се сетила. Надали няма пари, че да й трябва наградата най - много от на всички.

# 167
  • Испания
От Фейсбуук
Боян от миналата година пише на стената

Boyan Pavlov Д-р Калоян Денков - перфектно представяне, хъс до последната минута, спортна злоба до последната секунда! Чест беше да те гледам и мисля не е нужно да казвам, че трябваше ти и Evgeni Yordanov да сте на финал! smile емотикон
Харесвам · Отговор · 14 · 11 мин.
Калоян Денков
Калоян Денков Знаеш как е, бил си там wink емотикон Важното е да сме живи и здрави !!!

Така, така.  Peace

Изчакайте да видим финала, де! Как определихте всичко от сега?
Аз пък не вярвам, че Севда ще успее да издържи емоционално на финалната битка.

От всичко видяно: това няма никакво значение.  Naughty За съжаление.

# 168
  • Майничка
Уф, някои хора мрат да гледат в чуждото канче и да броят мръвките и бобовите зърна!

# 169
В повечето предавания и формати си има един участник, който е преживял много. В нашия случай това е Евгени. Първо го изгониха с внезапна смърт, после възкръсна и освен това стана баща. Мая се пада с Йоана. Някой по-горе наистина позна, че ще върнат Елизабет. Много е готина и я харесвам, даже плаках за нея, като си тръгна. Върнаха участници, които са напуснали скоро, а не такива, които са изгонени отдавна. И аз съм съгласна, че в анонсите изкривяват малко събитията, така че може и Йоана да продължи, въпреки че плачеше.

# 170
  • София
Реакцията на Калоян е съвсем предвидима за такъв развой на нещата.
Помня миналата година Нордел какво избълва във Фейсбук след като беше отпаднала, считайки, че гласят Елена за победител.

# 171
Изключително съм разочарована от тоя сезон...  Sick Sick Sick
Миналата година по това време плачех от умиление. Всичките ги харесвах на този етап и нямах фаворит просто защото ужасно много харесвах всички останали 5-ма. Сега всеки следващ епизод го гледам с все повече яд! Как може тези двете да са в челната тройка?! Недоумявам просто!
Грозно е вече това побутване на участници. Всички стойностни отпаднаха преди средата на сезона, а Севда и Йоана не мога да ги гледам - толкова са мудни и толкова да нямат въображение...
Севда цял сезон сервира каши и пюрета от всевъзможни зеленчуци в ужасно "подредени" чинии.
На Йоана вечно нещо не и изнася, все някой друг й е крив и това мрънкане под носа направо...  ooooh! ooooh! ooooh!
Дано наистина Евгени да спечели, защото му разказаха играта и на този формат....
+1

# 172
Искам и да Ви кажа, че Йоана е оцеляла в най-много елиминации! Силно се надявам Йоана да отиде на финал с Евгени и да е на пук на всичко неочаквано! hahaha

Дано забивката на гадинката Мая не е толкова брутална....  #Cussing out #Cussing out

В крайна сметка досега всичките ми твърдения бяха вярни! Миналата тема писах, че Георги и Калоян ще отпаднат!

# 173
За мен Йоана е случайно промъкнала се на полуфинала. Но този сезон, както вече някой каза, не е на безапелационни победители, а на спасили се заради чужди грешки.

Севда, каквото и да представят от екрана за кулинарните й способности, за мен е силно надценена и сериозно добутвана. Може и да не опитваме ястията, но имаме очи  и това, което тя показва като презентация и идеи е доста слабо. Може и да готви страхотно, но това сериозно разминаване между външен вид на ястието, оригиналност и коментарите, някак си ме кара да се съмнявам в чистата безпристрастност и обективността на класирането на участниците. Дано не съм права.

# 174
Изключително съм разочарована от тоя сезон...  Sick Sick Sick

Грозно е вече това побутване на участници. Всички стойностни отпаднаха преди средата на сезона, а Севда и Йоана не мога да ги гледам - толкова са мудни и толкова да нямат въображение...
Севда цял сезон сервира каши и пюрета от всевъзможни зеленчуци в ужасно "подредени" чинии.

+1
Още не мога да забравя и преглътна, как бърканите яйца на Сведа бяха "събитие", според думите на Ангелов......ма коя съм аз, че да се съмнявам в думите му
Много подцениха зрителя в този сезон, дано си вземат поука за следващия Simple Smile

# 175
  • София
За мен Йоана е случайно промъкнала се на полуфинала. Но този сезон, както вече някой каза, не е на безапелационни победители, а на спасили се заради чужди грешки.

Абсолютно!  Peace

# 176
Михлюнзин Йоана и плачещата Севда са на финал.!
Дами и Господа имаме новина... я да видим сега кой взима  наградата в уравнението.

# 177
Дано Евгени отпадне утре и да отидат двете жени на финал Peace. Много е грозно женомразието в тази тема идващо от жени Tired. И не само тук се счита, че една жена просто каквото и да направи никога не е толкова достойна колкото един мъж.

# 178
Аз пък харесвам Йоана. Съгласна съм, е мъжете са по-добри кулинари, но пък предпочитам жена да е победител във формата. Очаквам все пак Евгени на финал и да спечели. В началото на темата се споменаваха повече Георги и Калоян, Йоана никой не я броеше, а тя стигна до Топ 3.

# 179
Не мисля, че мъжете са по-добри кулинари, просто тези които готвят го превръшат в професия, докато жените имат по-малък интерес това да им е професия

Общи условия

Активация на акаунт