MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 174
  • 964
  •   1
Отговори
# 495
  • Испания
Сценарий - какво да правиш!

Йоана преди да отвори плика, каза, че не иска Мая. Мая, преди да се появи в залата, каза, че ще си отмъщава. Евгени си пожела Цвета...

Елементарно, Уотсън.  Joy

Човек трябва да мисли с главата си, не с телевизора.  Joy

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 01:03 от smileys

# 496
От прекалено мислене започвате да фантазирате. Има монтаж на репликите, а кой с кого се падна си беше случайност. 100%  всичките са казали, че не искат да готвят с Мая.

# 497
  • Испания
100%  всичките са казали, че не искат да готвят с Мая.
Наистина ли? Това къде го видя?

# 498
Какво е имало вчера?
На Севда мъжа й се включи неадекватно няколко пъти в темата. 
Неадекватно????

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 03:00 от vobiss

# 499
Браво на Евгени.Постовете си ги трия аз.

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 03:25 от vobiss

# 500
Господине, не ви познавам и не се включвам по темата особено, но щом постовете Ви са били изтрити, явно е имало нужда да бъдат изтрити поради нарушаване на правилата на форума. Колкото и много да разбирате от кулинария и от предаването, това е без значение тук - Вие сте лично заинтересован както от изхода на предаването , така и от коментарите и не би следвало да си позволявате коментари за другите участници и за журито. А опитите Ви да спрете негативните коментари по адрес на една публична личност, каквато е съпругата Ви в момента се провалят и са съвсем недопустими. Ще следите всичи форуми и ще обиждате коментиращите състезателите?  Съпругата Ви сама се е поставила в условията на публична конкуренция и допускам, че като разумни и зрели хора сте наясно, че не е възможно всички да я харесат. Аз нямах особено мнение по темата-за мен това е чисто развлекателен формат, но след вашите напъни тук започвам да формирам известен негативизъм.

# 501
На мен лично не би ми било приятно някой да обижда близък  до мен човек. Това, че някой е станал популярен не дава правото на никой да сипе обиди по негов адрес.

Човека не е написал нищо обидно по ничии адрес, да не си помисли някой, че като ги няма постовете са се сипали обиди. По нагоре липсват няколко поста които са изтрити по неясни за мен причини.

# 502
От вчера вечерта има изтрити постове... Как се случва това?!?! Очевидно не са изтрити от създателите им  ooooh!

# 503
От прекалено мислене започвате да фантазирате. Има монтаж на репликите, а кой с кого се падна си беше случайност. 100%  всичките са казали, че не искат да готвят с Мая.
Напълно е възможно, макар че ние няма как да го знаем това. Както е и напълно възможно всички да са предпочели Елизабет. И точно от това става още по-странно как пък точно така се изтеглиха пликовете... И как пък точно тези трима дойдоха да помагат на полуфиналистите.
Беше грозно и нагласено и си пролича и от самолет.

# 504
  • Испания
От вчера вечерта има изтрити постове... Как се случва това?!?! Очевидно не са изтрити от създателите им  ooooh!

Разбира се, че не.  Peace След като има публикувани постове след това, не може да се изтрият от автора, само да се редактират до 24 часа. Това са правилата на форума. Но някои сме ги прочели вече. Съдържанието им говори отново само по себе си.  Wink

# 505
  • София
Възмутена съм от злобата на Мая, така открито излята в ефира. Много ми се искаше шефовете да й натрият носа с някоя реплика накрая, която да я сложи на мястото й.
Симпатизирам и на Севда и на Евгени. В тази битка, който и да спечели ще е правилния победител!

# 506
  • София
Възмутена съм от злобата на Мая, така открито излята в ефира. Много ми се искаше шефовете да й натрият носа с някоя реплика накрая, която да я сложи на мястото й.
Симпатизирам и на Севда и на Евгени. В тази битка, който и да спечели ще е правилния победител!
Шефовете я коментираха Мая по-доста елегантен начин,че в кухнята каквото и да става,когато има работа се работи в колектив,личностните отношения са на заден план (нещо от този сорт казаха). Обърнаха се и към нея тактично,но тя си знаеше нейното. Не разбрах какво искаше да покаже.За мен се изложи като "професионалист".

# 507
  • София
Малко изпуснах началото, но Мая освен, че говореше как ще провали Йоана, реално направи ли нещо в този смисъл?
В момента, в който започнах да гледам, Йоана я накара да сипва соса в чиниите и аз реших, че това е моментът, в който ще я провали - я ще излее целия сос в едната чиния, я няма да сложи изобщо, я ще го изпляска някъде да развали чиниите ... а тя нищо не направи.
Та мисълта ми е, не е ли просто дрън-дрън приказки, сценарий и режисура цялата истерия с Мая?

# 508
Интересна беше серията снощи. И аз си мислех че Мая ще сложи соса само в една чинии, но уви  Mr. Green
За финалистите и двамата та ми фаворити  Peace Който и да спечели ще се радвам, само че мисля че Мастъра ще бъде Севда, защото е вегетарянка и готви много добре месо.

# 509
  • София
Съмнявам се.Може и да е било по сценарий предизвикването на конфликт, но всеки си има глава на раменете и преценява, до къде и колко може да се изложи.
А тя саботираше от първата секунда.Готвеха порции за 14 човека, а Мая флегматично режеше масло и тиквички. С пасивността си и отровата, която бълваше вредеше най-много.Предполагам, че все нещо е помогнала все пак, защото Йоана си призна, че сама 14 порции няма как да направи, но държанието й и посланията, които отправяше ясно говорят що за човек е. Иначе дори с прическата си излъчваше антипатия.Неприятен човек, изключително неприятен. И децата й я гледат, леле леле...

Общи условия

Активация на акаунт