MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 282
  • 964
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Цитат
Няма да издаваме неговото име, само ще кажем няколко жокера:
1. Победителят предпочита да готви много с тесто
2. Победителят обича децата
Предположения? Blush
Аз съм, само където нямам родители в чужбина. Joy

# 541
  • Бургас
Тогава вземи само две-трети от наградата. Joy

Този съфорумец,представи ли се като мъж на Севда?

# 542
  • Испания
Ще се опитам да обясня за конфликта между Мая и Йоана.Не си спомням много точно обаче така че моля някой ако  се сеща по подробно да се включи

При Една от игрите Йоана избра  Мая да и помага ,но после нещо измрънка ,че Мая не и е помогнала много
После обаче Йоана беше спечелила и май трябваше да избере някой от останалите долу да не гледа как се приготвя паста мисля че беше някаква .Лео Бианки им показваше и после трябваше те да я правят.
Тогава Йоана избра Мая да не гледа и мисля че Мая се издъни
От тогава  Мая и има зъб и се чуди как да и го върне

Меко казано, Йоана измрънка. А условието беше помощниците да правят точно това, което основните играчи им казва. Т. е. Мая не можеше да направи нищо, което не ѝ е казала Йоана.

Да, за пастата беше така. Мая беше изпратена от Йоана извън залата.

Не оправдавам Мая, но съм сигурна, че всичко беше нагласено. Самият факт, че днес не попитаха Йоана нищо за случая, говори много.  Peace

Да.

# 543
  • София
slavka70 , по мои спомени - да; само че аз не разбрах какво толкова грубо е казал, хем четох коментарите му. А плювните по жена му по-изискано ли звучат?!

Гледам скептично на всякакви подсказки и "изтекли" информации. Само ръчкат интереса на населението.  Laughing

# 544
Тогава вземи само две-трети от наградата. Joy

Да още в началото в първите теми ,когато мисля че беше още кастинга
Включи се ,представи се.
Тогава доста от пишещите симпатизираха на Севда и му  го казаха като и пожелаха успех

# 545
  • Испания
Йоана: Много ме обогати цялото пребиваване в MasterChef

http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/joana-mnogo-me-obogat … v-masterchef.html

# 546
Само ще допълня, че още тогава мая умишлено изнервяше Йоана с непрестанни тъпи въпроси и също се подмотваше

# 547
  • Varna
 Току що го гледах от сайта интервюто с Йоана, ама верно и думичка нито за Мая нито за отпадането?! Много странно  newsm78
 За протокола- и аз съм за Евгени довечера /от тези двамата../

# 548
Според мен ще спечели Евгени. Снощната победа на Севда е за отвличане на вниманието от истинския победител.
За реването на Севда си мисля, че е нагласено. От 12 часа снимки (по думите на Калоян) се дават едва 10-ина минути. Каква е гаранцията, че тези 10 минути не са обработени много добре с цел рейтинг?

От прочетеното ако е вярно отново стигам до извода че са подарили наградата на Севда
Евгени никога не е бил силен в тестото  и в десертите. Ако все пак е спечелили не съм сигурна че ще иде да работи за Михалчев .Самия той казваше че има планове за семеен бизнес
Явно това което гледахме снощи във клипа с наградата и поканата на Михалчев ,Евгени да работи за него /ако е вярно/ са един вид реверанс към Евгени заради факта че са дали наградата на човек който не я заслужава

Защо да не отиде да работи при Михалчев? Евгени каза, че обича азиатска кухня. Работата при Михалчев е чудесна възможност да се научи да готви японска храна, а и вероятно да посети Япония (с или без наградата от 100 хил. лева).  Peace

# 549
Според мен ще спечели Евгени. Снощната победа на Севда е за отвличане на вниманието от истинския победител.
За реването на Севда си мисля, че е нагласено. От 12 часа снимки (по думите на Калоян) се дават едва 10-ина минути. Каква е гаранцията, че тези 10 минути не са обработени много добре с цел рейтинг?

От прочетеното ако е вярно отново стигам до извода че са подарили наградата на Севда
Евгени никога не е бил силен в тестото  и в десертите. Ако все пак е спечелили не съм сигурна че ще иде да работи за Михалчев .Самия той казваше че има планове за семеен бизнес
Явно това което гледахме снощи във клипа с наградата и поканата на Михалчев ,Евгени да работи за него /ако е вярно/ са един вид реверанс към Евгени заради факта че са дали наградата на човек който не я заслужава

Защо да не отиде да работи при Михалчев? Евгени каза, че обича азиатска кухня. Работата при Михалчев е чудесна възможност да се научи да готви японска храна, а и вероятно да посети Япония (с или без наградата от 100 хил. лева).  Peace

Разбира се е чудесно да работи за Михалче.Но самия Евгени си каза че ако спечели ще направи малко семейно ресторантче.Но пък ако е спечелил /дано/ и  му е предложено  то това е чудесен начин за един добър стаж преди да започнеш нещо свое
А по професия какъв беше Евгени-мениджър?

# 550
  • Испания
Евгени – на 33 години, от Стара Загора. Има успешен бизнес, но най-голямо удоволствие му доставя кулинарията. Има син на 10 години, с когото се забавлява в кухнята. Хобито му е да приготвя суши и японски специалитети.

Евгени Йорданов e любимец на публиката в MasterChef България

http://masterchef.btv.bg/article/news/evgeni-jordanov-e-ljubimec … ef-balgarija.html

„Както във всяка професия и състезание, успехът в MasterChef се дължи на комплекс от качества и малка доза късмет, но също така на отборност, харизма, комбинативност, здрави нерви и умение да се възползваш по най-добрия начин от ситуацията”, обясни шеф Петър Михалчев.

# 551
Според мен беше недопустимо на този етап от състезанието да има странични фактори, влияещи на крайния резултат на участниците.  Трябваше да готвят само и единствено претендентите за титлата. Не Мая, Бая, Пенка и Марийка..

# 552
Съмнява ме това да са го решили наште сценаристи, това си е формат със зададена рамка и едва ли много могат да мърдат от нея.
Тия неща, ги има навсякъде по работните места, тук просто ги показват, и предимства и недостатъци на всеки от участниците.

# 553
Съмнява ме това да са го решили наште сценаристи, това си е формат със зададена рамка и едва ли много могат да мърдат от нея.
Тия неща, ги има навсякъде по работните места, тук просто ги показват, и предимства и недостатъци на всеки от участниците.

Разбира се че не са го измислили нашите
Но трябваше да изберат помощници които наистина ще помагат , а не такива които все някой ще саботират
Защото можеше и друг саботаж да има от снощните помощници

# 554
 Simple Smile Шокомен да не е гаджето на Йоана.
Гледах я сега в преди обед, инфантилна ми е като поведение. Някак объркана и хаотична ми е.

Общи условия

Активация на акаунт