MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 101
  • 964
  •   1
Отговори
# 765
За разлика от вечно мразещите, аз ще кажа, че и двамата бяха заслужено на финал и се представиха достойно. И двамата заслужаваха победата!

Все пак победител трябваше да бъде избран и според лаишкото ми мнение, това нямаше как да е Евгени заради полусуровия му октопод и десерт, който човек може да си купи дори от МкДоналдс.
Чийзкейк продават в Кауфланд. Ако го изпуснеш по пътя-ето ти го деконструиран.  Wink

# 766
  • София
Как преценявате само с поглед на кого чинията е по-вкусна. Визията е едно, вкусът е друго и много по-важното в случая.
И да - браунито е обикновен сладкиш.

Честито на Севда.
Също и чийзкейка.  Признавам си брауни не съм правила,  но чийзкейк доста и си е най обикнвен сладкиш.
Дано наградата и свърши работа,  защото не я виждам като шеф.

Явно не си гледала внимателно какъв чийзкек представи Севда, като техника и компоненти, и той няма нищо общо с обикновения чийзкек.
В този сезон нямах фаворит и в момента коментирам абсолютно безпристрастно. Днес Евгени допусна грешка - суров и жилав октопод, както и изборът на десерт. От представеното тази вечер, Севда заслужи победата.

# 767
За разлика от вечно мразещите, аз ще кажа, че и двамата бяха заслужено на финал и се представиха достойно. И двамата заслужаваха победата!

Все пак победител трябваше да бъде избран и според лаишкото ми мнение, това нямаше как да е Евгени заради полусуровия му октопод и десерт, който човек може да си купи дори от МкДоналдс.

newsm10

# 768
Те в Макдоналдс и чийзкейк продават.

И двата десерта се доста елементарни за изпълнение, нищо особено в нито един от тях.

Коментарът на журито при десертите беше, че и двата са били вкусни, но единият е бил с по-добра презентация. Очевидно този на Севда.

Хайде да не отварям дума за попрегорелите бисквити на Севда, за които не стана ясно дали направи нови или си поднесе тези с тен
А да, и черупката в предястието й

Поправете ме , но октоподът на Евгени не трябваше ли да е карпачо - т.е. суров?

# 769
  • София
В МкДоналдс продават и много вкусен чийзкейк, но той като презентация няма общо с този на Севда, както и браунито там няма общо с това на Евгени.

# 770
Не съм чела коментарите- vobiss ми е много анти, като го гледам наживо.  Актриса е, да.
Жалко за Евгени.

# 771
  • София
И аз бях напълно безпристрастна, но ми харесаха много и двамата! Достойно представяне, спортсменско поведение, страхотни идеи (особено основните ястия). Да й е честита победата на Севда! 😃

# 772
  • Испания
К А Т И, благодаря за темите!  bouquet

# 773
Момичета, може ли някой да ми драсне на лично къде мога да гледам финала онлайн, че го изпуснах, а ме е страх да не видя кой спечели Joy

# 774
Честито на Севда! Заслужена победа!

# 775
  • София
За себе си избирам да вярвам в обективната оценка на журито, не мисля, че трима доказали се професионалисти ще "си плюят на физиономиите" и ще влязат в конспиративните планове на голяма част от пишещите тук.
Поздравления и за Евгени и за Севда.  За успокоение на привържениците на Евгени -понякога останалите на 2-ро място се запомнят повече от победителите ( и по-добре успяват да материализират успеха си).

# 776
Финала като цяло беше интересен. Изключително интересни чинии и от двамата. За мен предястието беше по-отличаващо се на Евгени/но октопода го спъна/, основното пак бях за Евгени и само десерта на Севда реално ми хареса повече като визия спрямо това на Евгени. Очаквах Севда да спечели, както казах в предишния си пост нека цялата пОмия да се излее тук и сега. Радвам се, че познах, че победител тази година ще е жена. Беше ми изключително драго да пиша в този форум, видях много злоба и позитивизъм в темите на мастър шеф, но без тях едно предаване в крайна сметка за къде е? Очаквам 3-ти сезон с нетърпение. Радвам се за Севда! Дано да стане най-скоро време мама, всяка жена заслужава тази привилегия, а за Евгени - да са му живи и здрави децата, и изобщо цялото му семейство.  Peace Peace Peace

Достойни претенденти според мен!
П.С. Някъде мноооого назад имаше коментари, че съм мъжа на Йоана - не, просто луд фен  Mr. Green Mr. Green

# 777
  • София
И двамата финалисти се представиха достойно.

На Евгени предястието му направи лоша шега с не доготвения омар, но пък основното му беше безупречно.

Севда, според мен спечели точно със сложния десерт. Въпреки, че и в другите степени на менюто се представи отлично.

Припомнете си с какъв позитивен психоклимат и дружелюбие готвеха и двамата финалисти и обърнете внимание на жалката злоба, която се излива тук в темата. Наистина е жалка ... и като си помисля, че някои от тези злобни изказвания са на жени, които може би са и майки ... направо ум не ми го побира. Пиша и за поддръжниците на Севда и за тези на Евгени.

А реално победителите са и двамата, но ... за съжаление според правилата, журито трябва да обяви един.

# 778
В сайта на БТВ ще го качат.
Аз харесвам и 2та финалисти, бях за Евгени - доста по-достоен е от Севда, но то се знаеше,че тя ще спечели още от вторник, когато я обявиха за първия финалист на финала /вегетарианка, която реши в последния ден да опита месо, родители в чужбина, жена без деца само с мъж/. Нормално е да е тя. Евгени си има всичко  Peace Казвам го с добри чувства, без да се обижда никой !

# 779
Въпреки, че сезонът като цяло беше по-слаб от първия, предаването ще ми липсва и с нетърпение ще чакам трети сезон.

Беше ми приятно и много интересно в темата. Дано догодина, в 3 сезон да има повече коментари за състезанието, участниците, готвенето - независимо дали позитивни или критични - и по-малко обсъждане на поведението и изказванията на другите съфорумци

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт