MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 078
  • 964
  •   1
Отговори
# 825

Е нали искаме да стигнем американците.
Те излъчиха сляпо момиче за победител, нашите вегетарианец.

# 826
Интересно ми е срещу каква сума шефовете са решили да си плюят на репутацията  newsm78  То вярно, че всеки си има цена, ама дали си заслужава  newsm78  И дали няма да има отлив от собствените им ресторанти  newsm78 Просто си мисля на глас Wink

То не са само шефовете, а и продуцентите.... Дали ще има отлив от ресторантите не знам. Но съм сигурна, че към японския ресторант на шеф Михалчев ще има лек наплив .... Peace

# 827
Безработна била Севдето.
 Joy

Аз пък бял чула, че е от някакво село, а защо пише Бургас? Twisted Evil

Няма срамно да си безработен, още по-малко да си от село!

# 828
  • София
Интересно ми е срещу каква сума шефовете са решили да си плюят на репутацията  newsm78  То вярно, че всеки си има цена, ама дали си заслужава  newsm78  И дали няма да има отлив от собствените им ресторанти  newsm78 Просто си мисля на глас Wink

Това, че ти не си съгласна с мнението на журито, не означава, че тримата професионалисти са си плюли на репутацията. Напротив има много хора, които подкрепят тяхното решение.

Като си толкова смела, застани с името си в публичното пространство, обвини ги в това, което твърдиш и да те видим после как ще защитиш тезата си в съда. Така анонимно зад някакво гръмко име всеки може да парадира.

# 829
  • Ню Йорк
дядо хаджия ти от къде знаеш, че не съм ги питала и лично?

# 830

Това, че ти не си съгласна с мнението на журито, не означава, че тримата професионалисти са си плюли на репутацията. Напротив има много хора, които подкрепят тяхното решение.

Като си толкова смела, застани с името си в публичното пространство, обвини ги в това, което твърдиш и да те видим после как ще защитиш тезата си в съда. Така анонимно зад някакво гръмко име всеки може да парадира.

Не ти е много адекватно включването май.. Kъде в написаното видя някой да обвинява някого? Чак и със съд плаши... (ку-ку...?) Психария Grinning

# 831
  • София
А, защо, на мен пък ми стана интересно какво са отговорили шефовете на личното запитване.

# 832
Честито на Севда, макар че аз бях за Евгени по ред причини...
Може би коментарът ми ще е злобен, но Севда много ми падна в очите с това опитване на месо... Значи, по време на формата не пожела да опита дори гарнитура допряла се до месо, но на финала заради парите нямаше такива притеснения? В моите очи това изглежда сякаш не е чак такава страст готвенето, а по-скоро паричната награда. Да не говорим, че в случая да я наричат веган или вегетарианка си е направо обида за истинските такива.
И въпреки това, на финала чиниите ѝ изглеждаха добре, ако не бях гледала предходни епизоди с предхосните ѝ презентации може би щях да смятам, че заслужава победата.
Но в случая за мен Евгени се справяше по-добре в предишните задачи и би следвало той да е победител... По-постоянен ми се вижда, при Севда ми изглежда малко на късмет - днес готвя и презентирам добре, ама за утре не е сигурно...

# 833
Предлагам да се спре да се търси сметка на потребителите за това кой какво пише.
Форума е свободен и всеки има право да изразява мнение.
И в крайна сметка Севда е победител.
Нагласено с бутане със затваряне на очте  това вече няма значение.
И аз не го премам но е факт.
Ще чакам следващия сезон и ще се надявам следващия победител да спечелу честно и без рамото на журито и продуцентите.
Важното е влязохме в историята на шоуто с първия вегетарианец спечелил шоуто.Май това е била целта на цялото предаване.

# 834
  • София
Много си е адекватно включването на дядо хаджия.  Simple Smile
Няколко потребителя досадиха вече с въртенето на конспирациите и натякването за шефовете, които са си плюли на репутацията за пари.
Разбирам, че истината не винаги е една за всички. Разбирам и че една лъжа повторена 100 пъти става истина. Но тези, които харесаха представянето на Севда имат право на мнение и имат право да не са съгласни с кампанийното й оплюване.  Peace

# 835

Не вярвам да са си плюли на репутацията.За шефовете участието в това предаване си беше като печалба от лотарията.Кой ги знаеше тях и ресторантите им преди предаването? Една шепа хора които са ги посещавали.А сега всички говорят за тях.Освен това участия и в други предавания, реклами на продукти.Така че не е необходимо да им се дава сума.

# 836
Предлагам да се спре да се търси сметка на потребителите за това кой какво пише.
Форума е свободен и всеки има право да изразява мнение.
Важното е влязохме в историята на шоуто с първия вегетарианец спечелил шоуто.Май това е била целта на цялото предаване.
И аз това си мисля.

# 837
Интересно ми е срещу каква сума шефовете са решили да си плюят на репутацията  newsm78  То вярно, че всеки си има цена, ама дали си заслужава  newsm78  И дали няма да има отлив от собствените им ресторанти  newsm78 Просто си мисля на глас Wink

Joy Joy, това като го написа, помисли ли си, яла ли си в техните ресторанти, от лични наблюдения, на Ангелов ресторанта е почти винаги пълен и храната е уникално вкусна, в мияби съм ходила по-рядко, но там същото, за Токев нямам наблюдения. Имат си редовна клиентала, която даже и не гледа мастър шеф, нито се интересува.
И ако мислиш, че това са хора, които за някои хилядарка ще кажат нещо, което не мислят си в огромна грешка. А от готвене и храна със сигурност разбират много повече от списващите в темата взети заедно. Не са опрели в никакъв случай до някакви дребни интрижки и конспирации, които се раждат в главите на някои от списващите тук- непознато и чуждо им е.

# 838
  • София

Не ти е много адекватно включването май.. Kъде в написаното видя някой да обвинява някого? Чак и със съд плаши... (ку-ку...?) Психария Grinning

Много внимателно чети и тогава коментирай. Иначе изпадаш в много неудобна ситуация. Прочети какви въпросчета задава прословутата Галактическа принцеса, после сложи очилцата и прочети аз какво съм написал и чак тогава си позволявай лукса да ме обиждаш, за да не ти отговоря достойно.

дядо хаджия ти от къде знаеш, че не съм ги питала и лично?

Кого лично си питали миличка? Журито ли или Севда? Пита ги директно със собственото си име и фамилия?

А наясно ли си, че зад задаваните от теб въпроси стоят директни обвинения. Защото ти не питаш дали въобще са получили подкуп, а директно се интересуваш от размера, което означава, че имаш неопровержими доказателства, че такъв е имал.

# 839
  • София

Точно това е наклонило везните към избора Севда да спечели. Трябва българското предаване да се похвали с нещо. Въобще не изключвам познанията и възможностите на Севда, просто смятам, че това е повлияло при решението.

Общи условия

Активация на акаунт