♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 39

• 96 561
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
 Е, Четин (Бурак) и Су (Синем Кобал) бяха по-красивата двойка, но пък като характери не си паснаха Mr. Green
Ааа, не съм съгласна Naughty Мервето ми е любимка, даже мислех нея да предложа да влезе в КС Wink
Мерве в Кара Севда? Shocked  Сакън! Naughty  Не я харесвам и трудно ще я преглътна Mr. Green  По-добре Мелиса пред Мерве Mr. Green

Маме, сериалът е забавен и не е типичното турско дизи. Peace  Не знам причините ти, но някой ден ако решиш да го погледнеш, ще се увериш, че Бурак може да изиграе прекрасно лошото момче, влюбено в доведената си сестра, изживявайки забранената им любов Heart Eyes  Отдават му се всякакви роли - конте, кахраман, лошият Heart Eyes

# 106
добър вечер и от мен група.Ето и изненадата

# 107
Добър вечер! Много е тихо тук! newsm12

Да, но нашето момче разклатило социалните медии... smile3508

http://www.gecce.com/haber-baris-arduc-boyle-spor-yapiyor

По този повод изкараха и снимки със старото му гадже   hahaha hahaha

Има много по-щастлив вид, отколкото когато е с Гюпсето!  Rolling Eyes

Всяка майка може само да се гордее със сармите на такъв син! newsm19

# 108

Мерве в Кара Севда? Shocked  Сакън! Naughty  Не я харесвам и трудно ще я преглътна Mr. Green  По-добре Мелиса пред Мерве Mr. Green

Това беше шега Joy
А малки тайни е много хубав, но го няма качен никъде, издирвам го под дърво и камък:2no2:
Нали съм на вълна Бубето  Wink

# 109
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

По този повод изкараха и снимки със старото му гадже   hahaha hahaha

Има много по-щастлив вид, отколкото когато е с Гюпсето!  Rolling Eyes

Всяка майка може само да се гордее със сармите на такъв син! newsm19

Алексче  Hug определено е по-щастлив  Peace
на снимките с Гюпса ми седи много изкуствено щастлив  Rolling Eyes
Ааааа  Crazy Crazy Crazy пак огладнях знае Баръшко как да ми приготви любимите сърми  Praynig Praynig

# 110
  • Русе
Аууу, обожавам сарми...  Whistling

Ама просто няма място за сравнение старото му гадже с Гупсе...

Аааа, не само социалните медии разклати...  Crazy

# 111

Коте,  Heart Eyes много красиво е момичето!

Мерич в транс пред новия сезон!  smile3516

И не само тя... ooooh!

# 112
  • Враца
Скрит текст:
 Е, Четин (Бурак) и Су (Синем Кобал) бяха по-красивата двойка, но пък като характери не си паснаха Mr. Green
Ааа, не съм съгласна Naughty Мервето ми е любимка, даже мислех нея да предложа да влезе в КС Wink

Маме, сериалът е забавен и не е типичното турско дизи. Peace  Не знам причините ти, но някой ден ако решиш да го погледнеш, ще се увериш, че Бурак може да изиграе прекрасно лошото момче, влюбено в доведената си сестра, изживявайки забранената им любов Heart Eyes  Отдават му се всякакви роли - конте, кахраман, лошият Heart Eyes
И аз така бих възкликнала - това е причината да не гледам Малки тайни Mr. Green
Ама може и да се опитам  Wink Вече няколко години отлагам и не мога да се реша  ooooh!

# 113
Това беше шега Joy
А малки тайни е много хубав, но го няма качен никъде, издирвам го под дърво и камък:2no2:
Нали съм на вълна Бубето  Wink
Ох, ще си отдъхна Whistling  За момент си го помислих и ме втресе Crazy
Ей тия от Бтв са много гадни значи #Cussing out  Все трябва да затриват сериалите, които излъчват, от нета ooooh!

Аааа, не само социалните медии разклати...  Crazy
Баръш Земетресението Joy Joy Joy

Както по-рано казах днес - Чаала е хубава, а място за сравнение с Гупсе просто няма Naughty

# 114

Втори сезон с работно заглавие - Пълна лудница в пълна къща...

# 115
Добър вечер  Hug Hug Hug

http://www.ranini.tv/haber/15625/1/kiralik-asktan-karne-hediyesi-geldi  newsm78 newsm78

Скрит текст:

Дафина бая бая научи Йомерджим и сърми да прави.. подготвя го явно за момента, в който ще я изгони. да не вземе гладен да умре, докато я няма...  Mr. Green Mr. Green

Тез двамата направо взеха да ми писват с вечните си интриги..  #Cussing out #Cussing out

От Елчин  Heart Eyes

От снощните награди..  Two Hearts Two Hearts

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 23:20 от tempestad

# 116
Темпи , bouquet  Това преведе Гугъл за срещата на децата с екипа.

Скрит текст:
Това е доклад карта подарък от наем Любов!
raninitv
Май 31, 2016
област Бурса Nilufer в Хатидже Гани Erverdi Близък училище ученици се срещнаха с кола Любовна играчи.

Хатидже Гани беше Ервин СОУ, преподавател по английски език в продължение на 3 месеца с усилието на дърпане на част от наем Любовта англичаните са подписали политика. Образите на период от 1,5 часа общо на филма на определени моя часовник от студентите са играчите.

В началото на периода на проучване на компанията, направена в съответствие с решенията, взети от училищната администрация; Отчет за ефективността на карта е обект на най-успешните посещенията Rent Любов, определени за възлагане 10 студенти са били поставени.  

Партньори в среща, организирана от конструкцията, имаха възможност да разговарят с най-успешните и трудолюбиви играчи на студенти.

И двамата играчи снимки на нашата радост се отразяват в посещение приятен дажби подарък, който е едновременно мотивирани ученици ...

Той продължава да се срещне с публиката в наем всеки петък в 20.00 Любов Star.

Кого са пипнали феновете

Момичета, защо не кажете, че бившата на Баръш, Çağla Demir ,се снима в "Черна обич"??
newsm78 newsm78

Играе Бану...

http://guncelbloggeriniz.blogspot.com/2015/10/kara-sevda-banu-ca … demir-kimdir.html

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 23:33 от alex_94

# 117
  • Враца
Скрит текст:
Темпи , bouquet  Това преведе Гугъл за срещата на децата с екипа.

Скрит текст:
Това е доклад карта подарък от наем Любов!
raninitv
Май 31, 2016
област Бурса Nilufer в Хатидже Гани Erverdi Близък училище ученици се срещнаха с кола Любовна играчи.

Хатидже Гани беше Ервин СОУ, преподавател по английски език в продължение на 3 месеца с усилието на дърпане на част от наем Любовта англичаните са подписали политика. Образите на период от 1,5 часа общо на филма на определени моя часовник от студентите са играчите.

В началото на периода на проучване на компанията, направена в съответствие с решенията, взети от училищната администрация; Отчет за ефективността на карта е обект на най-успешните посещенията Rent Любов, определени за възлагане 10 студенти са били поставени.  

Партньори в среща, организирана от конструкцията, имаха възможност да разговарят с най-успешните и трудолюбиви играчи на студенти.

И двамата играчи снимки на нашата радост се отразяват в посещение приятен дажби подарък, който е едновременно мотивирани ученици ...

Той продължава да се срещне с публиката в наем всеки петък в 20.00 Любов Star.

Кого са пипнали феновете

Момичета, защо не кажете, че бившата на Баръш, Çağla Demir ,се снима в "Черна обич"?? [/b]newsm78 newsm78

Играе Бану...

http://guncelbloggeriniz.blogspot.com/2015/10/kara-sevda-banu-ca … demir-kimdir.html

Защото не знаехме, че не знаеш  Hug
Много ми харесва това момиче (малко е кльощавичка, ама е хубава - нали е била и миска)
Тя и Мелиса е била, ама тази е много по-хубава.

# 118
Мерич в транс пред новия сезон!  smile3516

Тая хубавата песен в какво ли не я превърнаха феновете..  hahaha hahaha hahaha

48 еп. на Ашка с бг суб  Peace Peace

https://www.youtube.com/watch?v=BvdwA6lr288

За преводачките  smile3525 newsm68 newsm68

# 119
mama_an_ji , Heart Eyes аз не го гледам и много се учудих, че никой не реагира! hahaha

Но, ще взема да отделя време, че да се изуча! Laughing

ООО, Ашка  на Бг!!! Темпи Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря на екипа от превода! bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 23:50 от alex_94

Общи условия

Активация на акаунт