♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 39

• 96 551
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • Яко в Матрицата...
A пък аз да сложа като за капак следното: Бурак има много топъл поглед и която и да застане до него, за мен ще имат химия Crazy С Хазал Филиз, ако се погледнат по-така, и там ще има огИн Joy Joy Joy

# 91
  • Русе
A пък аз да сложа като за капак следното: Бурак има много топъл поглед и която и да застане до него, за мен ще имат химия Crazy С Хазал Филиз, ако се погледнат по-така, и там ще има огИн Joy Joy Joy
Ауууу, да, и на двамцата погледите им освен огън и жупел, излъчват и мнооого страст...  Crazy

Оооохх Бурак..Ооохххх......  smile3508

# 92
хаха то трябвало тя да изиграе ролята на Нихан Joy

# 93
  • Яко в Матрицата...
хаха то трябвало тя да изиграе ролята на Нихан Joy

Joy Joy Joy В съня си да Joy

# 94
Толкова съм свикнала да гледам Бурак и Хазал като брат и сестра, та като си ги представих като севгилита и брррр - тръпки ме побиха Crazy  Не мога да ги възприема като двойка Rolling Eyes

# 95
  • Яко в Матрицата...
Нежи, добре са влезнали в образ значи Peace Аз пък си ги представям, ама пак в една такава връзка като на Емир и Зейнеп - разрушителна, тайна, забранена Crazy hahaha

# 96
Нежи, добре са влезнали в образ значи Peace Аз пък си ги представям, ама пак в една такава връзка като на Емир и Зейнеп - разрушителна, тайна, забранена Crazy hahaha
аха  Peace Peace Peace
Само споделям аз Асу и Зиза ги харесах още в началото, може би една от двете щеше да е по - подходяща за Кемал, на мен лично Нихан ми изглежда като момиченце в 8-ми клас до Кемал. Иначе и аз не мога да възприема Зейнеп и Кемал като двойка...не не така са си добре...братче и сестриче Mr. Green

# 97
Тогава предлагам да му търсим друга жена на Кемалчик  Naughty WinkMr. Green Mr. Green
То и аз това предложих ама....  Mr. Green
И аз съм за.
Нихан взе нещо много да ме дразни, особено като засевгилисва Емир пред Кемал Crossing Arms

# 98
  • Разград

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 20:09 от vania_e

# 99
  • Враца
Aз и преди съм го казвала, но да се повторя, че все пак зачекнахме темата за екранните двойки Laughing

Неслихан до Бурак не мога да я възприема. Химия между тях не виждам.  Peace  
Помня как лятото гледах "Всичко, което ми остана от теб". Crazy  Неслихан там много ме грабна и разчувства. Whistling  От първия до последния момент ревах. Blush  И бяха много хубава двойка с Екин Коч. Heart Eyes Там видях химия, но тук в Севдата - не. Peace
Мелиса е само с 1 година по-голяма от Неслихан, но изглежда зряла за възрастта си. Неслихан има детско излъчване и може би затова и на мен не ми се връзва да я виждам до Бурак. Peace  
А химия между Каан и Хазал Филиз има колкото щеш. Crazy Whistling  Повече отколкото между Неслихан и Бурак (мое мнение). Peace
Е като го обича толкова защо сега ще го държи на един куршум разстояние от най-големия му враг? Докато плетеше интриги и шантажираше Емир, се справяше блестящо и без Кемал. Може да обича само себе си ooooh!
Ааааа, Кемо е кахраман и куршуми не го ловят Mr. Green Naughty  И затова СЦ ще го бракуват с Асу Wink  Той, с цената на живота си, ще опази съпругата си Mr. Green от брат й Whistling
newsm10

Мисля си, че и целта на сценаристката е да не виждаме химията - не мисля, че ако трябваше по принцип да я има тази химия, двамата не биха показали какво могат  Rolling Eyes Просто тук е много кара и трябва да се запази така ooooh! ooooh!

Аз пък Бурак нещо не мога да си го представя в такава роля  ooooh!

Колаж е - да не си помислите нещо друго  Mr. Green

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 20:08 от mama_an_ji

# 100
Maме, сериала "Малки тайни" гледала ли си? Peace  Там Бурак и Мерве изиграха страхотно забранената си любов Heart Eyes  И въпреки че не харесвам Болуур, в този сериал, с тази си роля, я харесах. Дори с Бурак бяха хубава двойка. Whistling  Е, Четин (Бурак) и Су (Синем Кобал) бяха по-красивата двойка, но пък като характери не си паснаха Mr. Green

Не знам в кой филм/сериал Каан е играл Отто, но много ми хареса с различна визия Crazy

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 21:28 от неЖност

# 101
 Е, Четин (Бурак) и Су (Синем Кобал) бяха по-красивата двойка, но пък като характери не си паснаха Mr. Green

Ааа, не съм съгласна Naughty Мервето ми е любимка, даже мислех нея да предложа да влезе в КС Wink

# 102
  • Враца
Maме, сериала "Малки тайни" гледала ли си? Peace  Там Бурак и Мерве изиграха страхотно забранената си любов Heart Eyes  И въпреки че не харесвам Болуур, в този сериал, с тази си роля, я харесах. Дори с Бурак бяха хубава двойка. Whistling  Е, Четин (Бурак) и Су (Синем Кобал) бяха по-красивата двойка, но пък като характери не си паснаха Mr. Green

Скрит текст:

Не знам в кой филм/сериал Каан е играл Отто, но много ви хареса с различна визия Crazy

Не съм, а и нещо нямам желание да го гледам - няма да казвам защо  Mr. Green (Не е заради Бурак  Wink Mr. Green)

# 103
  • Русе
Maме, сериала "Малки тайни" гледала ли си? Peace
Охххх, спомням си като започна по турската този сериал, божкееее, не мога да отделя поглед от Бурак, толкова различно , особено излъчване, гледах като хипнотизирана.... Crazy
И аз не харесам Мерве особено  Whistling

# 104
  • Враца

Общи условия

Активация на акаунт