♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 39

• 96 543
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Яко в Матрицата...
Тогава предлагам да му търсим друга жена на Кемалчик  Naughty WinkMr. Green Mr. Green
То и аз това предложих ама....  Mr. Green

Съгласна съм - друга му трябва, стига и сценаристите да са на това мнение Joy Joy Joy

ПП Обаче ми е интересно защо Нихан му каза, че въпреки брат си, ще се върне при него... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 15:31 от Reni - BG

# 76
  • Враца
Тогава предлагам да му търсим друга жена на Кемалчик  Naughty WinkMr. Green Mr. Green
То и аз това предложих ама....  Mr. Green
Ама ... то всички са роднини в този сериал  ooooh! ooooh! Mr. Green

# 77
  • Русе
Ама ... то всички са роднини в този сериал  ooooh! ooooh! Mr. Green
Joy   Joy

Не само в тоз....

Може да се включи някоя мацка втори сезон, не се знае, знае ли се...  Grinning
Whistling

# 78
Еее, до преди 2 серии и аз не харесвах Асу, но откакто чичо й я хвърли на вълците, ми дожаля за нея, та си реших, че Кемо ще е идеалната й защита срещу Емир, в ролята си на неин съпруг Crazy  А и това ще е огледало за Нихан Laughing

Идеята за нова мацка до Кемо не е лоша, стига и там да не развалят историята Whistling  Обаче задължително да е брюнетка! Кемо харесва тъмнокоси Laughing

ПП Наскоро гледах първите серии. След толкова много информация, която знам, някои сцени направо ми изглеждаха извънземни. Как сладко се усмихна Асуто на Емир, когато се запознаха на барбекюто Joy, самата невинност Sick
Е, то тогава едва ли сценаристите знаеха, че ще решат да направят Асу и Емир роднини hahaha

# 79
  • Яко в Матрицата...
Не ми е жал за Асуто, след самата серия в сряда може би, но сега не. Защото който копае гроб другиму, сам пада в него Naughty Явно ще ги бракуват с Кемал, обаче как това ще спре Емир да си отмъсти не ми е ясно Rolling Eyes

# 80
И аз не мисля, че брака между Кемал и Асу ще попречи на Емир да я убие, ако има възможност..

На мен много ми харесват Кемал и Нихан заедно.. Даже след това гледах Бурак (Кемал) и Фахрие , както и Неслихан и Кадир, в други филми, зарибена от тези им превъплъщения .. Еми нито една от двойките не ми се струва толкова симпатична един до друг, както Бурак и Неслихан във филма.. Объркано стана  Joy

# 81
  • Яко в Матрицата...
И аз не мисля, че брака между Кемал и Асу ще попречи на Емир да я убие, ако има възможност..

На мен много ми харесват Кемал и Нихан заедно.. Даже след това гледах Бурак (Кемал) и Фахрие , както и Неслихан и Кадир, в други филми, зарибена от тези им превъплъщения .. Еми нито една от двойките не ми се струва толкова симпатична един до друг, както Бурак и Неслихан във филма.. Объркано стана  Joy

Аз те разбрах Joy Joy Много ми харесват и на мен Бурак и Неслихан като екранна двойка, за мен имат страхотна химия. Керем бей си зае работата Party Но ми харесват и двете двойки в реала, и се радвам че ги има. Честно казано, не си представям Кадир без Неслихан Heart Eyes

# 82
Ох, ако последния епизод на сезона завърши със сватба на Кемал и Асу, ще се гръмна.......  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Неприятна ми е героинята и въобще не ми отива за Кемал..

Липсва ми да се гледат влюбено  Кемал-Нихан, а да се смея като към тях се присъедини и Зехир (като комбина при разплитане на Емирови възли)  hahaha Ама пък така щеше яко да се повтаря сюжетната линия... Не ми допада да ги гледам във вражда.. Нихан да гледа злобно Кемал.. Мне  Stop Stop
Аз никога не възприех Нихан до Кемал..никога! Тя не му подхожда по нищо ..много ми е изкуствена Ниханчето,а Асу си е точно лика прилика до Кемал/физуално/ Асу ми е симпатична и не я виня за нищо и тя може да ОБИЧА все пак е жена!

# 83
На мен май Кадир като цяло не ми харесва.. А и образа му във Фатих, където си партнира с Неслихан ми е по-скоро детски..

Кемал и Нихан не ми харесват сега, като на Кемо му е малко по-дълга косата.. Предпочитам го с по-къса.. Когато бяха избягали двамата ми бяха просто супер...  smile3508

ЕДИТ: Като видя Асу,  не знам защо ама си правя асоциация с кобила Simple Smile Колкото и да харесвам конете, тя не е моя тип визия, която виждам до Кемо Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 16:45 от ton4etyyy

# 84
  • Яко в Матрицата...
Ох, ако последния епизод на сезона завърши със сватба на Кемал и Асу, ще се гръмна.......  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Неприятна ми е героинята и въобще не ми отива за Кемал..

Липсва ми да се гледат влюбено  Кемал-Нихан, а да се смея като към тях се присъедини и Зехир (като комбина при разплитане на Емирови възли)  hahaha Ама пък така щеше яко да се повтаря сюжетната линия... Не ми допада да ги гледам във вражда.. Нихан да гледа злобно Кемал.. Мне  Stop Stop
Аз никога не възприех Нихан до Кемал..никога! Тя не му подхожда по нищо ..много ми е изкуствена Ниханчето,а Асу си е точно лика прилика до Кемал/физуално/ Асу ми е симпатична и не я виня за нищо и тя може да ОБИЧА все пак е жена!

Е като го обича толкова защо сега ще го държи на един куршум разстояние от най-големия му враг? Докато плетеше интриги и шантажираше Емир, се справяше блестящо и без Кемал. Може да обича само себе си ooooh!

# 85
Aз и преди съм го казвала, но да се повторя, че все пак зачекнахме темата за екранните двойки Laughing

Неслихан до Бурак не мога да я възприема. Химия между тях не виждам.  Peace 
Помня как лятото гледах "Всичко, което ми остана от теб". Crazy  Неслихан там много ме грабна и разчувства. Whistling  От първия до последния момент ревах. Blush  И бяха много хубава двойка с Екин Коч. Heart Eyes Там видях химия, но тук в Севдата - не. Peace

Мелиса е само с 1 година по-голяма от Неслихан, но изглежда зряла за възрастта си. Неслихан има детско излъчване и може би затова и на мен не ми се връзва да я виждам до Бурак. Peace 
А химия между Каан и Хазал Филиз има колкото щеш. Crazy Whistling  Повече отколкото между Неслихан и Бурак (мое мнение). Peace

Е като го обича толкова защо сега ще го държи на един куршум разстояние от най-големия му враг? Докато плетеше интриги и шантажираше Емир, се справяше блестящо и без Кемал. Може да обича само себе си ooooh!
Ааааа, Кемо е кахраман и куршуми не го ловят Mr. Green Naughty  И затова СЦ ще го бракуват с Асу Wink  Той, с цената на живота си, ще опази съпругата си Mr. Green от брат й Whistling

# 86
  • Яко в Матрицата...
Нежи, всеки си има предпочитания, на мен ми харесват като двойка, на теб не Peace За Каан и Хазал Филиз съм съгласна - искрите прескачат яко там Joy Мелиса не ми харесва като физика, но за ролята си пасва перфектно и играе момичето.

Кахраманът ни той, ще опази плета на кладенеца Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 87
Ренка, може би това, че СЦ развалиха много образа на Нихан, ми повлия да погледна с други очи на Асу Crazy

Аз пък харесвам всички актриси в този сериал Flutter  Неслихан, Мелиса, Хазал, Зеррин, Неше, Чаала - всички Heart Eyes  Е, имам и по някоя и друга забележка към тях Laughing
Неслихан има страхотни очи, но за жалост много са подпухнали, а веждите й ме дразнят яко ooooh!
На Мелиса й завиждам за дългата, гъста коса Whistling  но погледът й на моменти не ми допада.
Хазал е прекалила с уголемяването на горната си устна ooooh!  Чаала пък има устни, които ми изглеждат прекалено неподходящи за лицето й. Изглеждат ми естествени, но нещо все ме гложди, че не са Rolling Eyes На Зеррин й слагат прекалено много грим, но пък аз я харесвам, та съм пристрастна за нея Blush  Относно Неше обаче нямам забележка. Красива, добре поддържана жена - харесва ми. Единствената блондинка в сериала. Laughing
Честит й празник днес! На всички русокоски в темата също! bouquet  Днес бил международният ден на блондинките Flutter

# 88
Докато сме на екранните двойки и аз да се изкажа,че не виждам никаква химия между Неслихан и Бурак.А колкото до Каан и Хазал то там има в излишък. Ето нещо и от ЗейМир-ите

И малко снимки зад кадър

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 17:21 от Mariq Jelqzkova_536167

# 89
Докато сме на екранните двойки и аз да се изкажа,че не виждам никаква химия между Неслихан и Бурак.А колкото до Каан и Хазал то там има в излишък. Ето нещо и от ЗейМир-ите
Скрит текст:

Благодаря! bouquet
Много готино клипче, а песничката ми хареса доста Heart Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт