♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 39

• 96 537
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • Враца
Скрит текст:
Ренка за озета  bouquet

Боже, Боже, та в този сериал нима има нещо прекалено  Rolling Eyes Rolling Eyesooooh! ooooh!  Joy Joy
Нито е прекалено тъпо държанието на Дефне, нито вече е прекалено тъпа, нито Тъпото е прекалено, че и още толкова тъпо, нито Нериман, че и Корай, вече са прекалено досадни, нито Скалата е прекалено нагъл, нито сме свидетели на прекалено тъпи  ситуации  ooooh! Mr. Green Mr. Green  
Боже  Praynig, слез си прибери вече вересиите  Praynig Joy Joy Joy (по-точно - Мерич Mr. Green)

И другата страна...
 hahaha hahaha hahaha
А този какво демонстрира - не мога да разбера. Като нещо не му изнася, да игнорира, да си пише и публикува неговите си работи, а той прави демонстрации, за  да предизвиква феновете  ooooh! ooooh!

hahaha hahaha hahaha hahaha
Маме ти каго видя нещо прекалено в този сериал  Laughing Laughing
пък идиотизма хич не го мернах толкова месеци  ooooh!
само "последователната" мисъл на Мерич се проявяваше  Mr. Green

Скрит текст:
Ами Кита, хайвана като не може друго да направи и само дразни феновете  Close

Знам, че това което ще напиша граничи с фантастиката  Laughing ама си мисля, че ако има някакъв миниатюрен дори шанс да сменят Меричката  Praynig сезона след нея ще е направо съвсем различен сериал  Thinking

Скрит текст:
Озетът на Ашк-а Peace

В любовта на Дефне и Йомер настъпи лято!

В любовта на Дефне и Йомер настъпи лято! Цели два дни изпълнени с любов. Дефне бяга от дома си заради Йомер. Този романтичен уикенд носи изненадващи събития.
Синан взема големи/важни решения в приятелската компания на Корай. Вълнението е в кулминацията си! Нериман пък има съвсем нови планове.
И големият ден настъпи. Голямо щастие и въодушевление. Нериман и сие идват да поискат Дефне. Добре, а защо Дефне се тревожи? Неочакван гост ще преобърне всичко наопаки. Какво ще накара Йомер да изпадне в ужас?

Рени  Hug ееее той ако на края не изпадне в ужас няма да е интересно нито за Йомер, нито за нас ooooh! много интересно, какво аджаба ще им донесе този уикенд....освен щъркел да ги изненада Mr. Green Нериман ако няма планове, няма да може да диша, ама напоследък плановете и все за нея си остават. И аз мисля, че дедето ще е там на поискването на ръката и така ще свърши епизода и Дафа пак ще бъде на дъното, но пък може ужаса да е свързан и с друго....след като Йомер види дядо си отново ще обвини Дафа, че е правила всичко зад гърба му и т.н.....той ще и каже битти, а тя ще му отвърне хамиле съм #Crazy техните сурприйзи и те не си ги разбират.

Нинче ей тва е мечтания финал на сезона
Та ме подсети за Меричовата "последователна" мисъл - интересно  Thinking в един преден епизод Дефне не беше ли пак  дошла при него за няколко дни (когато се разхождаше напред-назад с панделките по главата си  Wink) - тогава какво беше - не избяга ли пак от дома си - излъга нещо и се намърда при Йомко. Какво ново сега - сигурно сега е изчезнала от дома си без да се обади, за два дни  ooooh! ooooh!  ( doh doh не се сетих -  новото е, че сега очакваме да има консумация поне на нощта  Mr. Green)
Наистина е много последователна - мине, не мине и повтори някоя сцена от преден епизод  Mr. Green Mr. Green

# 61
  • Русе
bouquet
Нихан ко се пени толкоз, брат й, та брат й...

Ама Кемал накрая хубаво й каза- "А аз дали те искам обратно?"  Whistling

Хубав следобед, мацки!   Heart Eyes

# 62
  • Враца

Тези двамата - Кемалчик и Нихан - няма да ги бъде  Naughty Naughty   Изобщо не ги виждам (не че досега ги виждах  Mr. Green) заедно  Mr. Green
Ами той да се насочи да пази Асу, че лошо я чака от две страни  ooooh!

Нежност,  bouquet
Май еднакво мислим за Асу  Wink  Laughing

# 63
Абе днес нали имаме рожденик и от другото дизи ни правят подарък - 3 фрагман Laughing

Нихан много взе да ми лази по нервите Twisted Evil  Лигла Naughty  Като не може да се отдели от брат си - прав й път! Ама-ха! Заради плазмодия Озан си пропиля живота, обаче все другите - виновни ooooh!  Тъпа овца Twisted Evil  Кемо да се ожени за Асу и да я питам ревлата Нихан как ще е Twisted Evil

# 64
  • Русе

Тези двамата - Кемалчик и Нихан - няма да ги бъде  Naughty Naughty   Изобщо не ги виждам (не че досега ги виждах  Mr. Green) заедно  Mr. Green
Ама и на мен ми писна вече от нея...Иди ми, дойди ми... Ааааа, да намерят нова мацка за Кемал и толкоз...  Mr. Green Съдра си гъза момчето, за ко??....  ooooh!
Аааа  #Cussing out

Неж, точно...

# 65
Нежи на едно мнение сме за Нихан ,окипазиха и образа
  Тази снимка май ще е от последната серия на сезона и като гледам украсата май ще е от сватбата на Асу и Кемо

# 66
  • Яко в Матрицата...
Нежи Hug Heart Eyes, мерси за фрагмана bouquet bouquet

Оставете я Нихан, ще й мине Joy Joy Joy И тя, и Кемал ще го карат на спомени и сънища още дълго. Нали трябва да го заплетат, че да има какво да разплитат във втория сезон. Аз се забавлявам с хрумките на сценаристите. Няма толкова лесно да са заедно, ако изобщо са заедно Кемал и Нихан. На мен интригата Асу-Емир-Хакъ-Туфан или пък Емир-Зейнеп-Кемал ми е много по-интригуваща. Peace

# 67
Не мога да го гледам този льольо, как се плендоси като момиченце, една мъжка постъпка не направи през нищожния си животец до сега, само циври и детски игри играе ай сиктир, да ходи в парка да рита топка ooooh! . А кардешим Нихан ама какво е това нещо, на две стотинки да те правят, а на теб жено да не ти пука, що за  живот и се живее пък на нея....
Абе днес нали имаме рожденик и от другото дизи ни правят подарък - 3 фрагман Laughing

Нихан много взе да ми лази по нервите Twisted Evil  Лигла Naughty  Като не може да се отдели от брат си - прав й път! Ама-ха! Заради плазмодия Озан си пропиля живота, обаче все другите - виновни ooooh!  Тъпа овца Twisted Evil  Кемо да се ожени за Асу и да я питам ревлата Нихан как ще е Twisted Evil
Peace Peace Peace
Как да и ще си циврят заедно с Ози, ще са си обичат и ще играят футбол на плейстейшън ooooh! наистина тъпа овца. Ама и Кемо е мъж на място, винаги е за правдата и истината. Какви хора има  бе Crazy да ги обичаш цял живот Simple Smile Ся искам да се оженят с Асу и да поканят Ниханче на сватбата за шаферка Simple Smile

# 68
  • Яко в Матрицата...
Значи много го мразите Кемо, щом му пожелавате Асу за жена Joy Joy Joy

# 69
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мерич вече не може да ме изненада с нищо.

# 70
Сценаристите определено промениха женските образи на Асу и Нихан Mr. Green

Едната както не я траех, така сега я съжалявам Crazy  Ама като се замисля - Асу няма вина, че онзи злодей Хакъ я е отгледал и възпитал по този начин. Момичето не е чак толкова лошо. Peace  Беше готова да се откаже от Кемал, за да е щастлив той с Нихан.
А сега заради отвратителния си чичо Twisted Evil  е поставена в капан ooooh!  Искам вече Кемо да научи, че Асу е сестра на Емир Mr. Green  И да се оженят, и да заживеят щастливо Crazy ( Божеее, чак аз не си повярвах, че щастливите дни ще се случат hahaha )

Другата пък от безразлична ми стана антипатична Mr. Green  Хубаво е, че е привързана към семейството си, но чак толкова - айде няма нужда! Naughty  Нихан освен своя живот, провали и този на Кемо Crossing Arms  А сега сметка му търси ooooh!  Два пъти момчето преживява една и съща ситуация ( прелъстен и изоставен Mr. Green ) , и ако бях на негово място щях да се запитам "Дали това любов е?" Mr. Green  Нихан не заслужава Кемо Naughty  Да си стои в Емировия затвор, за да е по-близо до братчето си Twisted Evil

Ренко Hug Heart Eyes  Аз още от първа серия си харесах повече двойката Емир-Кемал отколкото Нихан-Кемал Mr. Green и продължавам да следя сериала най-вече заради тях двамата Heart Eyes  И линиите, които си посочила, са ми много любопитни Crazy Даже бих добавила и Асу-Кемал Whistling
Интересни са ми и Лейля и Галип, и Бану и Тарък. Искам хубаво да развият сюжетната линия покрай тях, а не да развалят нещата Crossing Arms  Още ми е чудно защо Бану се подчини на Емир ooooh!

Значи много го мразите Кемо, щом му пожелавате Асу за жена Joy Joy Joy
Ааа, не е вярно Laughing  Кемо ми е на сърце Heart Eyes  А за Асу се изказах вече Flutter

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 15:55 от неЖност

# 71
  • Яко в Матрицата...
Нежи, love001 с какво Асу е по-добра от Нихан? Да, Хакъ я е възпитал да мрази семейството си, ама я е пратил в най-добрите училища в света да се изучи - няма ли глава на раменете та да отдели кое е добро, кое е зло? Толкова време е била около Кемал, нищо ли не можа да попие от него? Бил й учител, спътник, бля-бля... Като е толкова готина защо позволи снимките от хотела да излязат във вестниците и така Емир да притисне Нихан, а пък тя да се хвърли от балкона? Колко пъти подаваше на Емир инфо срещу двойката Кемал-Нихан? Защо не го омота Кемал с чисто женски прийоми, а играеше мръсно и подмолно? Да не говорим как вкараха Кемо в интригата си с отмъщението Хакъто, дето гледал на него като на син и Асуто, която много го обичала...  ooooh! ooooh! И двете не го заслужават, ама хич Naughty hahaha

ПП Наскоро гледах първите серии. След толкова много информация, която знам, някои сцени направо ми изглеждаха извънземни. Как сладко се усмихна Асуто на Емир, когато се запознаха на барбекюто Joy, самата невинност Sick А сега ще се крие при Кемал, за да я спаси от л*та, които сътвори... Лицемерка си е, но не мога да отрека - Мелиса се справя много добре с ролята си.

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 15:20 от Reni - BG

# 72
Ох, ако последния епизод на сезона завърши със сватба на Кемал и Асу, ще се гръмна.......  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Неприятна ми е героинята и въобще не ми отива за Кемал..

Липсва ми да се гледат влюбено  Кемал-Нихан, а да се смея като към тях се присъедини и Зехир (като комбина при разплитане на Емирови възли)  hahaha Ама пък така щеше яко да се повтаря сюжетната линия... Не ми допада да ги гледам във вражда.. Нихан да гледа злобно Кемал.. Мне  Stop Stop

# 73
  • Враца
Скрит текст:
Нежи, love001 с какво Асу е по-добра от Нихан? Да, Хакъ я е възпитал да мрази семейството си, ама я е пратил в най-добрите училища в света да се изучи - няма ли глава на раменете та да отдели кое е добро, кое е зло? Толкова време е била около Кемал, нищо ли не можа да попие от него? Бил й учител, спътник, бля-бля... Като е толкова готина защо позволи снимките от хотела да излязат във вестниците и така Емир да притисне Нихан, а пък тя да се хвърли от балкона? Колко пъти подаваше на Емир инфо срещу двойката Кемал-Нихан? Защо не го омота Кемал с чисто женски прийоми, а играеше мръсно и подмолно? Да не говорим как вкараха Кемо в интригата си с отмъщението Хакъто, дето гледал на него като на син и Асуто, която много го обичала...  ooooh! ooooh!
И двете не го заслужават, ама хич Naughty hahaha
Тогава предлагам да му търсим друга жена на Кемалчик  Naughty WinkMr. Green Mr. Green
Нихан още от начало върви почти незабележима (за мен) Очаквах да стигнат до такъв етап в отношенията си, даже много се забавиха - заради онези "роматичните" серии стана това забавяне, можеше и без тях Mr. Green
А Асу малко визуално не я долюбвам, ама не е болка за умиране  Mr. Green иначе като актриса - съгласна съм с Рени - бива я  Heart Eyes
Емир и Кемал - ех, хубав тандем  Heart Eyes
А Лейля и Галип, според мен, също няма да ги бъде  Rolling Eyes Лейля ми се струва жена, която знае какво иска, а това определено май не е мазния Галип   Mr. Green

# 74
  • Русе
Тогава предлагам да му търсим друга жена на Кемалчик  Naughty WinkMr. Green Mr. Green
То и аз това предложих ама....  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт