♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 39

• 96 485
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Скрит текст:
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Зад кадър от фотосесията  Crazy Crazy

От снощи  Thinking Thinking

Тук Баръшко с Елка ли е?  newsm78 newsm78  (предполагам, че Гюпсата не стои посред нощ да си го прибира след снимки Mr. Green)
Оня ден фенове ги бяха засекли (фотнали, че се качват и слизат от една кола Wink), че заедно отиват на обяд (е, и заедно с режисьора, де Mr. Green)

Маме, рускините бяха писали, че това е снимка зад кадър.

И нещо от аналогиите на мамашите, породени от последователните прегледи на епизодите от мадам Мерич, че и е много зор да твори нещо ново

Нова, Баръш излиза от болница newsm78

# 46
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Баръш пред  "VOGUE"

И превода на рускините

Мадина Алиева
ПЕРЕВОД СТАТЬИ: "Гюпсе в этом вопросе очень умная женщина. Она очень умная, смешная и приземленная (уверенная) в себе. Ни в коем случае не ревнует потому, что уверена в себе и доверяет мне. У нее есть фильм с просмотром в 2 млн человек..что ей еще сделать. Когда к нам подходят фотографироваться, она берет телефон фанатов и фотографирует нас. В этом вопросе у нас все хорошо, пусть все будут спокойны. Как я и сказал, я очень счастлив. Пусть вам этого знать будет достаточно"

Еййй колкото повече ми се ще Гюпса да прочетен вестник за него  doh той толкова пъти ме опровергава  Whistling ака наистина го е казал  newsm78
Че като се  Thinking колкото пъти феновете пуснат снимки на Елка и Баръшко "зад камера" и хоп на другия ден се появи някое писание, че видите ли с Гюпса били много щастливи  ooooh!

# 47
  • По света и в нас.
Да не го забравим

# 48
Цитат
Еййй колкото повече ми се ще Гюпса да прочетен вестник за него  doh той толкова пъти ме опровергава  Whistling ака наистина го е казал  newsm78
Че като се  колкото пъти феновете пуснат снимки на Елка и Баръшко "зад камера" и хоп на другия ден се появи някое писание, че видите ли с Гюпса били много щастливи  ooooh!

Коте ,  Heart Eyes

Негов е изборът, с това да прекарва нощите

,

а с това дните си!

Работа, професионализъм.... Wink

И другата страна...

hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 11:32 от alex_94

# 49
Явно и Кита и Гюса са мнооого широко скроени хора, да им завиди човек на половинките Rolling Eyes

# 50
  • Яко в Матрицата...
Озетът на Ашк-а Peace

В любовта на Дефне и Йомер настъпи лято!

В любовта на Дефне и Йомер настъпи лято! Цели два дни изпълнени с любов. Дефне бяга от дома си заради Йомер. Този романтичен уикенд носи изненадващи събития.
Синан взема големи/важни решения в приятелската компания на Корай. Вълнението е в кулминацията си! Нериман пък има съвсем нови планове.
И големият ден настъпи. Голямо щастие и въодушевление. Нериман и сие идват да поискат Дефне. Добре, а защо Дефне се тревожи? Неочакван гост ще преобърне всичко наопаки. Какво ще накара Йомер да изпадне в ужас?

# 51
Озетът на Ашк-а Peace

В любовта на Дефне и Йомер настъпи лято! Цели два дни изпълнени с любов. Дефне бяга от дома си заради Йомер. Този романтичен уикенд носи изненадващи събития.
Синан взема големи/важни решения в приятелската компания на Корай. Вълнението е в кулминацията си! Нериман пък има съвсем нови планове.
И големият ден настъпи. Голямо щастие и въодушевление. Нериман и сие идват да поискат Дефне. Добре, а защо Дефне се тревожи? Неочакван гост ще преобърне всичко наопаки. Какво ще накара Йомер да изпадне в ужас?

Здравейте  Hug Hug

Бягащата Дефне - поне този път в правилната посока..  hahaha hahaha
Синан явно реши да се жени, ама Нериман кво пак е намислила.. вещица..  #2gunfire #2gunfire
Да хванем ли бас, че Кара Мамбата ще е на искането на Дефне  Whistling ooooh! Mr. Green

# 52
РениHeart Eyes

Я, сценаристите са им отпуснали цели 2 дни!  newsm78 newsm78

Да ли деде няма да отиде да  ухажва, та  даже и да иска ръката на Тюркан съвсем не на време???
smile3516
Той се представи на семейството,  мина разпита на батко, а няма и време за губене.
Нериман добре му напомни, че още не е умрял.... Joy Joy Joy

# 53
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да ли деде няма да отиде да  ухажва, та  даже и да иска ръката на Тюркан съвсем не на време???
smile3516
[/img]

Това и аз си го помислих, ама ми дойде прекалено..  #Crazy ooooh!

# 54
  • Враца
Скрит текст:

smile3516

Боже, Боже, та в този сериал нима има нещо прекалено  Rolling Eyes Rolling Eyesooooh! ooooh!  Joy Joy
Нито е прекалено тъпо държанието на Дефне, нито вече е прекалено тъпа, нито Тъпото е прекалено, че и още толкова тъпо, нито Нериман, че и Корай, вече са прекалено досадни, нито Скалата е прекалено нагъл, нито сме свидетели на прекалено тъпи  ситуации  ooooh! Mr. Green Mr. Green 
Боже  Praynig, слез си прибери вече вересиите  Praynig Joy Joy Joy (по-точно - Мерич Mr. Green)

А този какво демонстрира - не мога да разбера. Като нещо не му изнася, да игнорира, да си пише и публикува неговите си работи, а той прави демонстрации, за  да предизвиква феновете  ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 13:04 от mama_an_ji

# 55
Озетът на Ашк-а Peace

Рени  Hug ееее той ако на края не изпадне в ужас няма да е интересно нито за Йомер, нито за нас ooooh! много интересно, какво аджаба ще им донесе този уикенд....освен щъркел да ги изненада Mr. Green Нериман ако няма планове, няма да може да диша, ама напоследък плановете и все за нея си остават. И аз мисля, че дедето ще е там на поискването на ръката и така ще свърши епизода и Дафа пак ще бъде на дъното, но пък може ужаса да е свързан и с друго....след като Йомер види дядо си отново ще обвини Дафа, че е правила всичко зад гърба му и т.н.....той ще и каже битти, а тя ще му отвърне хамиле съм #Crazy техните сурприйзи и те не си ги разбират.

# 56
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ренка за озета  bouquet

Боже, Боже, та в този сериал нима има нещо прекалено  Rolling Eyes Rolling Eyesooooh! ooooh!  Joy Joy
Нито е прекалено тъпо държанието на Дефне, нито вече е прекалено тъпа, нито Тъпото е прекалено, че и още толкова тъпо, нито Нериман, че и Корай, вече са прекалено досадни, нито Скалата е прекалено нагъл, нито сме свидетели на прекалено тъпи  ситуации  ooooh! Mr. Green Mr. Green  
Боже  Praynig, слез си прибери вече вересиите  Praynig Joy Joy Joy (по-точно - Мерич Mr. Green)

И другата страна...
 hahaha hahaha hahaha
А този какво демонстрира - не мога да разбера. Като нещо не му изнася, да игнорира, да си пише и публикува неговите си работи, а той прави демонстрации, за  да предизвиква феновете  ooooh! ooooh!

hahaha hahaha hahaha hahaha
Маме ти каго видя нещо прекалено в този сериал  Laughing Laughing
пък идиотизма хич не го мернах толкова месеци  ooooh! само "последователната" мисъл на Мерич се проявяваше  Mr. Green

Ами Кита, хайвана като не може друго да направи и само дразни феновете  Close

Знам, че това което ще напиша граничи с фантастиката  Laughing ама си мисля, че ако има някакъв миниатюрен дори шанс да сменят Меричката  Praynig сезона след нея ще е направо съвсем различен сериал  Thinking

Скрит текст:
Озетът на Ашк-а Peace

Рени  Hug ееее той ако на края не изпадне в ужас няма да е интересно нито за Йомер, нито за нас ooooh! много интересно, какво аджаба ще им донесе този уикенд....освен щъркел да ги изненада Mr. Green Нериман ако няма планове, няма да може да диша, ама напоследък плановете и все за нея си остават. И аз мисля, че дедето ще е там на поискването на ръката и така ще свърши епизода и Дафа пак ще бъде на дъното, но пък може ужаса да е свързан и с друго....след като Йомер види дядо си отново ще обвини Дафа, че е правила всичко зад гърба му и т.н.....той ще и каже битти, а тя ще му отвърне хамиле съм #Crazy техните сурприйзи и те не си ги разбират.

Нинче ей тва е мечтания финал на сезона

# 57
Скрит текст:
Скрит текст:

smile3516

Боже, Боже, та в този сериал нима има нещо прекалено  Rolling Eyes Rolling Eyesooooh! ooooh!  Joy Joy
Нито е прекалено тъпо държанието на Дефне, нито вече е прекалено тъпа, нито Тъпото е прекалено, че и още толкова тъпо, нито Нериман, че и Корай, вече са прекалено досадни, нито Скалата е прекалено нагъл, нито сме свидетели на прекалено тъпи  ситуации  ooooh! Mr. Green Mr. Green 
Боже  Praynig, слез си прибери вече вересиите  Praynig Joy Joy Joy (по-точно - Мерич Mr. Green)

А този какво демонстрира - не мога да разбера. Като нещо не му изнася, да игнорира, да си пише и публикува неговите си работи, а той прави демонстрации, за  да предизвиква феновете  ooooh! ooooh!
Маме нищо не демонстрира, чуди се кво да прави по цяла нощ докато севгилито е на снимки и се натиска с Баръш, та да не скучае просто ooooh! ooooh! ooooh! Те с Люспелинда да се китосат някъде на изоставен остров и по цял ден нека си съчувстват.... ooooh!

# 58
Запис в новата тема, че и 4 стр. сте изписали вече.. Бягам да чета  Shocked Shocked Shocked

# 59

Общи условия

Активация на акаунт