♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 39

• 96 491
  • 748
  •   1
Отговори
# 30

Зад кадър от фотосесията  Crazy Crazy

От снощи  Thinking Thinking

# 31
  • Разград

Този до Наргис не е ли бившия и съпруг?

# 32
  • Русе
Да, същият.  Wink

# 33
# 34
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug
Ох  Whistling рано, рано сабахлен оплакнах очи с фотките Баръшови  Crazy ама не се оплаквам де  Naughty. Добре ми дойдоха преди кафето  Peace. Хайде до после  Heart Eyes

# 35
Добро утро Hug  Какъв хубав ден се задава Crazy
След като миналата седмица Али Бурак отпразнува 23-я си рожден ден, днес е ред на друг харизматичен Близнак да посрещне празника си Flutter

Честит Рожден Ден на Памир! bdbaloni  Да е все така чаровен, обаятелен, талантлив и шантав! Heart Eyes

Наздраве за рожденика! newsm24

При рускините четох, че "Статус на връзката: Женени" се очаква да започне през втората седмица на м. Юли Peace

# 36
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
на Памир!
Да все така чаровен, харизматичен и талантлив БЛИЗНАК  Laughing

# 37
  • Яко в Матрицата...
Привет! wavey

Честит да му е рожденият ден на Памир! newsm59

Все така чаровен и мъжествен!  Laughing

# 38
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Памирджим Simple Smile

Любимата ми негова снимка - баклава на дупки  Heart Eyes

# 39
  • Бургас
Да му е честит празника на Памир! Да е все така чаровен, харизматичен мъжкар в стойностни роли!!!
Честито и на нас, Памирки!

А за двойно настроение:

# 40
 Hug

newsm59

Скрит текст:

Екипа на Статуса е получил снощната награда за най добър комедиен и романтичен сериал.

# 41
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

Зад кадър от фотосесията  Crazy Crazy

От снощи  Thinking Thinking

Тук Баръшко с Елка ли е?  newsm78 newsm78  (предполагам, че Гюпсата не стои посред нощ да си го прибира след снимки Mr. Green)
Оня ден фенове ги бяха засекли (фотнали, че се качват и слизат от една кола Wink), че заедно отиват на обяд (е, и заедно с режисьора, де Mr. Green)

# 42
Добро утро,  newsm59 nbirthday ura newsm67 честит рожден ден на най-чаровният статустник объркан-Памир Пекин с пожелания за всичко най-най  Heart Eyes

# 43
# 44
Добро утро! bouquet

Да е жив и здрав  и много успешен Памир! nbirthday

Двамата на едно фото.... #Crazy

Баръш пред  "VOGUE"

И превода на рускините

Мадина Алиева
ПЕРЕВОД СТАТЬИ: "Гюпсе в этом вопросе очень умная женщина. Она очень умная, смешная и приземленная (уверенная) в себе. Ни в коем случае не ревнует потому, что уверена в себе и доверяет мне. У нее есть фильм с просмотром в 2 млн человек..что ей еще сделать. Когда к нам подходят фотографироваться, она берет телефон фанатов и фотографирует нас. В этом вопросе у нас все хорошо, пусть все будут спокойны. Как я и сказал, я очень счастлив. Пусть вам этого знать будет достаточно"

Общи условия

Активация на акаунт