Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка - 4

• 53 917
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • От Луната
Аз винаги след стимулация имам един кофти МЦ от по 23-25 дни. Дали заради самата стимулация или заради поддръжката не знам вече ... но е факт, че и след клостила и след летрозол имах оскъден и къс МЦ.

# 91
Аз винаги след стимулация имам един кофти МЦ от по 23-25 дни. Дали заради самата стимулация или заради поддръжката не знам вече ... но е факт, че и след клостила и след летрозол имах оскъден и къс МЦ.

Химията не прощава!  Laughing

# 92
  • От Луната
Химията не прощава!  Laughing
Необходимо зло Simple Smile ... в клиниката ме карат да правя поне месец пауза между стимулациите. Може да е грешка, от гледна точка на остатъчния ефект, но аз така се чувствам по-добре.
Но това пък едва ли важи, ако си само до пункция ...
Нандин, хубаво лято да си изкараш, ако няма друг шанс  Hug

# 93
  • София
нандин, а дали не е от съкратения цикъл? фоликуларната фаза е била по-къса от обичайното в два поредни цикъла, може би затова е недозряла.
Възможно е.

# 94
Здравейте момичета!
Надявам се, че всички сте добре! Слеяр, слуша си младежа?  Hug
Включвам се да ви почерпя виртуално за Именият ми ден  chef и да честитя празника на всички други, които празнуват днес!
Моля се догодина по това време всички да сме мами!

# 95
Поли, да ти е честито името, да си жива и здрава и да ти се сбъднат най-съкровените мечти.  Tada

Как сте момичета? Как се оправяте в горещините?
Аз съм добре Поли, мерси, миличка - дребосъкът слуша, рита и само сладолед му е в главата (или моята, но напоследък за всичко се оправдавам с него  Mr. Green)

# 96
  • София
Честит имен ден Поли,
Много здраве късмет и сбъдване на мечтите

# 97
  • От Луната
Поли, честит имен ден и тук! bouquet

Сейлър, аз съм много добре  Heart Eyes имам какво да ви кажа, но не искам да споделям повече публично и ще се въздържа, та ако искате да си направим ФБ група или да ви пиша на ЛС ...  Crazy Crazy Crazy
Добри са новините, поне за сега  Mr. Green

# 98
Йоли, на мен давай на лични, че още не съм стигнала до Фейсбука профил - много съм заспала  Embarassed

Нищо няма да питам, тихичко само ти пожелавам само хубави неща да те вълнуват и щастливи емоции и много хубави новини да имаш да споделяш.

За всички други също  Hug

# 99
Благодаря ви момичета!
Слеяр, радвам се, че имаш послушно дете!
Нандин,  Hug фонда наближава!
Йоли, аз съм с две ръце ЗА, за ФГ групата, но да не е публична!

# 100
  • От Луната
Йоли, аз съм с две ръце ЗА, за ФГ групата, но да не е публична!
Естествено, то ще сме си само ние ...
не знам дали видяхте, но има още една тема с пълни абсурди  Naughty ooooh! Tired Добре че не сме се замесили там, че щеше да лети перушина!  #2gunfire

И разни хора ни дават "акъл", а кой знае колко четат и си "фантазират" разни глупости ...

# 101
И на мен ми стана любопитно за темите. Намерих 2 - много скоро направени. някакви пълни глупости. Започнах да чета, но се отказах - няма нужда да си причинявам нещо подобно. Винаги ще има някой любопитен, който да ми рови в бельото (грубо казано), да ме обсъжда  и т.н. Дали ще е някой във форума, който раздава морални присъди от висотата на 3-те си провалени брака или нещастната си връзка,  или комшийката, дето всеки път  като тръгвам да изхвърлям боклука ми се кара , че хвърлям и торбата - защо не съм го изтърсила просто и да си я изпера торбата, парите да не съм ги беряла на дърво, та се стигне до роднините ми, които ми правят сметка как ще си плащам кредита като съм сама, а те 5 парчета безработни,  не се оправят на социални - няма отърваване от прости, ограничени, без собствен живот хора.

Нямам намерение да се крия - нека ме о(б)съждат. На който съм казала, че чакам дете, от никого не съм скрила как съм забременяла - никой поне в очите ми не ме осъди. Но казвам на когото аз преценя и когато аз реша. Една кукувица се опита да раздухва новината като нещо пикантно и си го получи - сега ближе рани и не смее "добър ден" да ми каже.

# 102
Охх, и аз се зачетох и спрях... В момента не мога, а и не искам да хабя емоции за подобни неща. Чудя се само защо хората не се концентрират върху собствения си живот и не престанат да се бъркат в живота на другите!?

# 103
Момичета - толкова хубав неща ни чакат , оставете тесногръдите хора да си страдат - те са достатъчно наказани с подобни разбирания и терзания. Ние сме си добре - наем какво искаме и защо - те се мъчат от "моралните" си дилеми.
Я да гледаме напред и да не си разваляме темичката с разни потискащи мисли  Sunglasses

# 104
поли, честит имен ден. да ти се сбъднат всички желания.
йоли, и на мен- на лични/нямам ФБ, напразен опит да запазя някаква способност за концентрация/.
пуснете линк към темите да не ровя по форума. пак ли, че арт децата са като гмо доматчета?

Общи условия

Активация на акаунт