На море в Турция - тема 44

• 161 013
  • 787
  •   1
Отговори
# 705
Ако въпроса е към мен,ние пътуваме на 16.09. Т.е. и ние ако се откажем,губим всичко защото остават по малко от 60 дни до пътуване. За нас 60 дни и горим,а те ако нямат хора могат да ми го забият 7 дни преди пътуване...равноправие и чудо ooooh!

# 706
Реално вие сте знаели, че при 60 дневен и по-малко отказ, горите с капарото. Това го пише в договора и в този си смисъл на думата те не са ви измамили /но вие и не го твърдите, разбира се/.
Не ги защитавам, просто добре вързани гащи от тяхна страна.....Съжалявам за финансовата ви загуба.

# 707
Ние нямаме намерение да се отказваме,просто при подобни ситуации виждаш как се реагира от отсрещната страна и ми става грозно. Все едно си бранят парите със зъби и нокти,изглежда долно просто...аз разбирам,че това е бизнес,но гадният привкус остава. Вече отказвам да толерирам дребните търгашески номерца "дай да им вземем парите,без да даваме нищо в замяна"

# 708
Да, трябва да има и чисто човешко отношение и влизане в положението  Peace

# 709
  • софия
Да ,но и аз не съм знаела че ще има проблеми в Турция.Съгласна съм ,че те нямат вина обаче и аз нямам в случая.Наистина трябва да има човещина,а не само комерсиалност.Все пак не се случва всеки ден да се отказвам от резервация.Сега ще се разровя назад да видя на кой му бяха върнали капарото от Турс за да разбера дали са били в срок или не.

# 710
При Турс клуб нещата са по иначе,те имат % при различните периоди,губи се 100%мисля,при отказване 7 дни преди пътуване.Някак по логично и правдиво ми звучи.

# 711
  • София
Албена холидейс също имат различни неустойки в зависимост от дните. Днеска ще ходя да си взимам парите, да видиме какво ще се получи. Уведомил съм ги над 60 дни преди отпътуването. Емералд ще се окажат най-големите мизерници.

# 712
  • Варна
Те,че са такива съгласна съм,ама си имат и договори,които всички подписвате доброволно.

А опция смяна на дестинацията нямат ли,попитайте  Peace

# 713
Ние по всяка вероятност както вървят нещата, ще доплатиме за още 2 нощувки и така ще ни станат 14 дни почивка в Бодрум .Нямам никакво намерение да се отказвам а напротив вместо 12 ще почивам 14 дни . Относно притеснението на някой "мами" - всеки си решава сам за себе си. По курортите е спокойно и искам да се насладя на една хубава почивка .

# 714
  • Варна
Аааау,Папи,сега ти завидях,честно.

Все не мога да го докарам повече от седмица.
Мечтата ми е 30 дни в различни хотели,примерно по 3-4 дни във всеки  hahaha

# 715
В страницата за Кушадасъ във фейса има жена, която изкупува пакети на отказали се.

# 716
Естела, днес имам и една супер хубава новина но щше я споделя след няколко дни .
Ние бяхме май в Сиде х-л Кристал Адмирал 5*. Писах преди за него с две три думи . Юни бяхме преди 20 дни в Сицилия ..но там е едно друго море и като дестинация и като усещане .
Между другото пуснаха Алфа тур за октомври почивки за Египет и който иска може да иде и види много неща. Но цените са им тази година с по 400-500 $ по - скъпи . Бях там миналата пролет .
А това с почивка за по 2-3 дни в различни хотели една ТА го пусна май месец - почивка 7 дни в 3 хотела 5* в Белек. Даже тук четох и отзиви.

# 717
  • софия
И точно за това ще са моята агенция вече,по-нормални условия за клиентите и доколкото разбирам от коментарите качеството на обслужване и отношението към клиента е в пъти по-добро.Още ме е яд ,зимата си мислех да отида първо при тях ама не предлагаха новият хотел и за това пак се набих тук.А дали някой не изкупува за Дидим ?И защо се опитват да ме убедят ,че губят цялото капаро при условие ,че Турс връща до 7 дни преди това капарото?Те да не би да не губят?

# 718
  • София
magi mei,  от коя дата ви е почивката?

# 719
Може да преспите и в Чанаккале. Точно на средата на пътя ви е. в близо до него на 5км е Троя може да разгледате. В самият град има и макет на троянския кон.
Преди да стигнете Айвалък има едни 30 км Планина с невъзможност за изпреварване на колоната/ако се създаде/.
В чанаккале имаше един хотел в който говорят и Български но трябва да видите в Букинга.

Общи условия

Активация на акаунт