Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 674
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Гости, Айре, Терзи  Heart Eyes Hug благодаря! bouquet

# 226
Терзи bouquet

трапчинката Crazy

Фенче Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 22:50 от Airra

# 227
Айре  Heart Eyes благодаря за трапчинката  Kissing Heart
Горкия Кузей, беше разбит ... И какво си го изкара на саза, като той и каза, че няма такова нещо като заедно двамата, да не си прави планове за него ... пък после страда ... Ама ми е много мъчно и за двамата ...
Айре  Heart Eyes гледаш ли Ашка ? Тези какъв втори сезон се готвят да правят, те този не знаят какво да измислят  #Cussing out

# 228
ами това е Кузей, щеше да убие оня в боксовия мач, напи се до безпаметност, счупи саза, трябваше да си го изкара на някой Peace
а Джема, ожени се за мен Баръш, ама чакай малко, сега размислих Whistling
И Гюлтен е виновна за всичко, ако не беше говорила с Кузей, той нямаше да се държи така рязко с Дж. Peace

тц не гледам Ашка, много ми е безинтересн онлайн Peace

обаче кадрите с боксиращия се Кузей и булката Джемре, бяха мнооого добри!!

# 229
Добро утро!  Hug Hug Hug

Айре  Heart Eyes newsm10 smile3521 съгласна съм с всичко, което си споделила снощи Peace

# 230
Фенче Heart Eyes

нова Simple Smile

Башак била глупава Whistling, тя ако беше глупава, нямаше да сложи на Киво венчална халка Mr. Green

# 231

Башак била глупава Whistling, тя ако беше глупава, нямаше да сложи на Киво венчална халка Mr. Green

Ето бележката в Учанкуш по повод вчерашното клипче

Аху Яту сподели в социалните медии забавно клипче, в което танцува със съпругата на КТ Башак Дизер. Споделената снимка, съпроводена с думите: "Разговаряхме с БД за тенденциите в мъжката мода. Очаквайте видеото много скоро", събра голямо одобрение.

Някъде да пише, че Башак се държи глупаво и излага Къванч?

http://www.ucankus.com/detay/213097/kivanc-tatlitug-un-esi-basak … lenceli-dans-sovu

# 232
Скрит текст:

Ето бележката в Учанкуш по повод вчерашното клипче

Аху Яту сподели в социалните медии забавно клипче, в което танцува със съпругата на КТ Башак Дизер. Споделената снимка, съпроводена с думите: "Разговаряхме с БД за тенденциите в мъжката мода. Очаквайте видеото много скоро", събра голямо одобрение.

Някъде да пише, че Башак се държи глупаво и излага Къванч?

http://www.ucankus.com/detay/213097/kivanc-tatlitug-un-esi-basak … lenceli-dans-sovu

мерси Wink
явно, че никой в ТР не смята, че Башак излага Киво и го дърпа надолу, само някои умници тук Whistling

# 233
Кузеевата мъка....

# 234
# 235
Привет отново!  Hug
Скрит текст:
Бях на свиждане, сестра ми е все по-добре  Peace
Айре  Heart Eyes благодаря за страхотните снимки!  bouquet Невероятна игра и  на двамата с Йойкю  Heart Eyes
Терзи  Heart Eyes благодаря! Много ни хубаво момчето, ама с тези очила нищо не се вижда от очите му  Crossing Arms Не е напълнял според мен, супер си е!  Peace

# 236
  • Плевен / София
Привет отново!  Hug
Скрит текст:
Бях на свиждане, сестра ми е все по-добре  Peace
Айре  Heart Eyes благодаря за страхотните снимки!  bouquet Невероятна игра и  на двамата с Йойкю  Heart Eyes
Терзи  Heart Eyes благодаря! Много ни хубаво момчето, ама с тези очила нищо не се вижда от очите му  Crossing Arms Не е напълнял според мен, супер си е!  Peace
Фенче.....браво...все такива новини да имаш... Party
е на това не бях попадала...
 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35 newsm35

# 237

Не знам колко е вярно, но Бирсен Алтунташ обикновено е добре осведомена.

Работното заглавие на сериала, за който се подготвя КТ е "Черно и бяло", но все още не е утвърдено като окончателно. Първата версия на сценария не е била на очакваното ниво и започнало пренаписването му.  Говореше се, че режисьор на сериала ще бъде Улуч Байрактар, но очакванията не се сбъднаха. Научихме, че  за режисьор е определен  Ali Bilgin, който работи с Чаатай Улусой в "Прилив-отлив" и "Делибал". Улуч Байрактар ще бъде режисьор на сериала на Чаатай, тъй като е по-добър в екшън сцените.

За партньорка на Къванч пак се спряга Туба. За разнообразие този път са добавили и Серенай. Laughing
Планира се сериалът на КТ да започне през ноември или декември по Стар ТВ.

http://www.ucankus.com/detay/213148/ucankus-ozel-haber-kivanc-ta … di-peki-ama-neden

# 238

Не знам колко е вярно, но Бирсен Алтунташ обикновено е добре осведомена.

Работното заглавие на сериала, за който се подготвя КТ е "Черно и бяло", но все още не е утвърдено като окончателно. Първата версия на сценария не е била на очакваното ниво и започнало пренаписването му.  Говореше се, че режисьор на сериала ще бъде Улуч Байрактар, но очакванията не се сбъднаха. Научихме, че  за режисьор е определен  Ali Bilgin, който работи с Чаатай Улусой в "Прилив-отлив" и "Делибал". Улуч Байрактар ще бъде режисьор на сериала на Чаатай, тъй като е по-добър в екшън сцените.

За партньорка на Къванч пак се спряга Туба. За разнообразие този път са добавили и Серенай. Laughing
Планира се сериалът на КТ да започне през ноември или декември по Стар ТВ.

http://www.ucankus.com/detay/213148/ucankus-ozel-haber-kivanc-ta … di-peki-ama-neden
мерси  bouquet Hug
хаха леко ме заля със студена вода Crazy Whistling
къв е тоя режисъор, каква е тая Сера, какво е това ноември-декември smile3514

Гости, за клипа  bouquet уникално-Мемо и Мико Wink Wink
Фенче Heart Eyes thumbsup
да, добре си е! Wink
Терзи bouquet

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 20:39 от Airra

# 239
  • Плевен / София
 dancing dancing dancing dancing dancing dancing

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18