Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 648
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Снеже, браво на  Хазалка, повечето неща ги чета ВК  Wink Дано да има успех с новото си призвание, ама пък и да не се отказва съвсем от актъорството Peace
Фенче Heart Eyes, черна му била брадата на Буура, ами няма да е руса hahaha
Скрит текст:
ский ся логика Naughty, ако някои спрат да пишат, ще умрем от скука Mr. Green, щото нямало да има кого да мразим, освен Зейно ooooh!
на това му викам да проектираш философията си за живота в/у другите hahaha
Цитат
НОВЫЙ ФИЛЬМ С БЕРЕН СААТ.
Переведено и подготовлено группой https://vk.com/muhtesem_yuzyil_fan,

Кёсем Султан сериала «Великолепный век. Кёсем» Берен Саат, завоевавшая любовь миллионов по всему миру, совсем скоро вернётся к съёмкам кинофильмов.

Турецкий киноактёр, продюсер и режиссёр Угур Юджел в 2017 году приступит к съёмкам нового фильма. В главной роли в своём проекте Угур желает видеть свою старую коллегу Берен Саат. По слухам, Берен весьма понравился сюжет и сценарий фильма, и если актриса даст согласие режиссёру, съёмки фильма начнутся в первом месяце лета 2017 г

днес в СЮ, ще се простим с Ферхат Peace

Светланка ми липсва Confused

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 20:33 от Airra

# 286
Снеже  Hug благодаря, много сладка! Но, не трябва да се отказва от актьорството,  това момиче има голям талант  Peace
Айре  Heart Eyes Берен без работа няма да остане, нека си я критикуват някои  hahaha То който трябва, си знае работата ... Същото и с Киво  hahaha бивш бил, залязващ бил - простотия  hahaha Ама тя по хората ходи, де  hahaha Да не се грижат за моята скука, по-добре да помислят за психиката ми, това което чета не е здравословно  Joy Joy Joy Joy
Малко смях  hahaha

Хайде, приятно гледане!  bouquet

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 21:28 от queen_fenka

# 287
И Киво със сигурност няма да остане без работа Mr. Green
ох тоя клип Joy Joy Joy Joy

аз се чудя какво да гледам, че италианците ми играят в 10 часа Wink
А Ханданка как почна да реве за Саами Whistling
нали не го искаше Simple Smile

ауу Гюлтен много ме дразни ooooh!

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 21:54 от Airra

# 288
Гюлтен не мога да я понасям в тези серии  #Cussing out Добре, че Джемре не е меркантилна като нея  ooooh! ooooh! ooooh! Направо и се чудя как я издържа и не я изгони, да не дрънка повече тъпотии ...
Ех, най- после се отърваха и те и ние от Ферхат.

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 22:25 от queen_fenka

# 289
Мда Йекшъна свърши, Адиос Ферхат!!
от тук нататък дилемата ще е - Кой уби Ферхат hahaha
малко ми беше скалъпена сцената в гората с това откъде се появи Гюней, че па Саами, че па Баръш по едно време Whistling

ама Зейно е права като попита Дж. защо се е омъжила за Баръш Peace
и май не го каза много злобно

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 22:37 от Airra

# 290
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy това ми хареса, почва се Кой уби Ферхат  Mr. Green
Аз пък се питам, оная как на всяка манджа мерудия се явява, като каква сега дойде при Джемре ? Щото приятелка видяхме, че не и е вече, и двете го знаят ... И сега, като се убеди за сетен път, че Кузей е готов на всичко за Джемре, защо отново не се отказа ? Защото е ненормална за мен  hahaha
Нее, хич не е злобна, ше знайш  Joy Joy Joy

# 291
Joy Joy Joy Joy Joy Joy това ми хареса, почва се Кой уби Ферхат  Mr. Green
Аз пък се питам, оная как на всяка манджа мерудия се явява, като каква сега дойде при Джемре ? Щото приятелка видяхме, че не и е вече, и двете го знаят ... И сега, като се убеди за сетен път, че Кузей е готов на всичко за Джемре, защо отново не се отказа ? Защото е ненормална за мен  hahaha

оооо сега е супер нагла-като напомня на Дж. за Баръш-няма ли да изчакаш Баръш?? Whistling
направо злорадства с кеф

стана ми мъчно за Симай Sad

# 292
Нали някои недоволстваха, че Симай не била наказана на края ? От това по-голямо наказание - да остане сам сама на този свят няма ... тя загуби всички, които обичаше ... И мисля, че именно тогава се озлоби към Кузей, преди това го обичаше по свой си начин ...
Е, поне Гюлтен разбра, колко обича зет и дъщеря и ...
И тук, както в почти всичките им екшън  hahaha сцени не се получи добре - Гьона не беше пипал пистолет през живота си, даже войник не беше ходил, ама голям снайперист се оказа  hahaha

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 22:59 от queen_fenka

# 293
Нали някои недоволстваха, че Симай не била наказана на края ? От това по-голямо наказание - да остане сам сама на този свят няма ... тя загуби всички, които обичаше ... И мисля, че именно тогава се озлоби към Кузей, преди това го обичаше по свой си начин ...
Е, поне Гюлтен разбра, колко обича зет и дъщеря и ...

да и аз така мисля за Симай Peace

лека Hug

Форца Италия!! newsm44 newsm44

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 23:50 от Airra

# 294
Добрутроо Hug

хаха Тугай сложил това в ИГ си
"Купих си нов дом" Laughing

# 295
Добро утро, Айре  Heart Eyes Hug wavey Благодаря за кафенцето и за това, че ме разсмя с аби Тугай  Laughing Явно и той като брат си има добро чувство за хумор  Peace

# 296
ейй голяма пустош тука Sad Sad

мацката която участва в рекламите на Акбанк с Киво-Седа Бакан, започва сериал с Кадир Д. - Бели нощи, август месец с Япъма Whistling

Керем Бурсин е казал, че започва да снима с АЯ-септември Whistling
а нашия кога Tired newsm78
ако го изместят след нова година, ще е най-голямата му грешка, защото има достатъчно влияние над Чатай, да иска сериалът му да започне в нормално време, т.е началото на сезона, а не да повторят грешката на КСШ Peace

хубав следобед!

# 297
Интервюто на Аху Яту с Башак.

Башак коментира тенденциите в мъжката мода това лято, ламбърсексуалната мода при мъжете в противовес на метросексуалната, визията на актьора Райън Гослинг и откъде могат да пазаруват мъжете в Истанбул.

# 298
Айре  Heart Eyes голяма пустош, да ... а ти не се ядосвай, мисля, че Киво няма да повтори грешката си, ще поживеем и ще видим ... Благодаря за инфото! Hug
Варне  Hug благодаря!  bouquet Много съм ти признателна за всичко, което правиш за тази тема! Ти пишеш по-често от някои фенки тук  ooooh!
Скрит текст:
Аз сега ще съм заета тази седмица и няма да имам възможност да влизам толкова често, че изписаха сестра ми и си я взех няколко дни вкъщи да се пооправи. Герой е тя, много добре се справя   Heart Eyes Но, когато си почива ще съм тук  Peace

# 299
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче,
Скрит текст:
толкова се радвам,че минахте по най-добрия сценарий и сестра ти е добре. И мен ме тресат разни проблеми, свързани със здравето на майка ми и съм доста притеснена.

Не пиша, но ви чета редовно.
И аз съм благодарна на Варна и на Зарани за всичката информация около нашия любимец, която ни носят тук.

Разгледах всички снимки на Йойкю от морето - ами като рибка е, много стройна и стегната.

Айрич, много готин Кадир на тази снимка, но мацката не му подхожда много-много. Изглежда по-голяма от него и по-зряла, прекалено женствена за неговото момчешко излъчване.

Аз се развличам напоследък с една комедия, която Фенчето препоръча, с Демет Йоздемир.
А тази, която гледах, Любовта обича лъжите, я спряха на 7-ми епизод.

Много ме е яд, че точно в най-хубавите си и най-продуктивни години нашият не снима.

Общи условия

Активация на акаунт