Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 646
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Светленце  Heart Eyes ама много ни липсваш!
Скрит текст:
Благодаря ти, мило. Дано и при вас всичко да е наред. Е, с възрастен е по-сложно, но ти го пожелавам. Наистина е много притеснително, не си спокоен за една минута, но всичко минава ...
Нашият ще снима, убедена съм! Трябваше да си почине, повече от 10 години не е спирал ... Толкова е млад още, какво се притеснявате, не знам ...
 Киво с тази мацка много ще си ходят, ама те я дали на Кадир ... да видим коя ще е все пак на края  hahaha
Светле, загледай новия с Ханде - Любовта на живота ми, ще се сринеш от смях, Ханде играе пълна откачалка, ама е сладка  Laughing Лошото е, че само рускините го превеждат и няма как Айрето  Heart Eyes да гледа. Аз пък съм се зарибила по Песента на живота  ooooh!

# 301
Варне, тенкю за интервюто  bouquet
тъй като гледам бая "глупаво" го раздава Башачка Mr. Green Mr. Green

Айде бе Светле Hug, от кога та чакам Wink
Скрит текст:
дано проблема ви се разреши скоро!!
и мен ме е яд, че Киво загуби 2 години.... вярно, че имаше нужда от почивка, вярно, че се ожении  и си почина убаво, ама какво направи за кариерата си??? Whistling можеше преспокойно да снима един игрален филм, колко му е -1 месец работа Peace
а младоците са много напористи и амбициозни Peace
Кадир хич не ме интересува, мен ми е дерт Серенай Laughing

Фенче Heart Eyes, загледа ли сериала с Ханде, викаш не е лош?
май и този с Хазар ще е хубав-Висше общество, ама не знам кога почваше? newsm78

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 19:47 от Airra

# 302
Айре  Heart Eyes ред е на прохождащите в професията да се доказват  Laughing Ма я го оставете на мира момчето, като, че ли не е снимал 5 години , така сте го почнали всички  Crossing Arms И филм сигурно щеше да има, ако не беше станал инцидента с крака му ... никога не е късно да го направи. Peace
Да, загледах го този с Ханде, попадна ми първата серия, исках само да видя за какво иде реч, ама си изгледах всичките 5  hahaha Все повече взе да ми харесва това момиче  newsm78 И за комедия я бива, а и партньора и е голям симпатяга  Peace
Сериала на Хазар започва на 16 юни, но този, дето ще играе с нея ми е върло противен нещо  newsm78

# 303
ами нямам ли право на мнение за кариерата на Киво? Crossing Arms
хич не мисля, че травмата беше причина, ама както и да е....
това, което ме притеснява най много в момента(свързано със сериала на Киво Wink) е с кой ще си партнира, защото е изключително важно!!!!
чета в една друга тема, че днес Япъма са имали нещо като изявление и Ранини са очаквали да се обяви партнъорката на Киво и също така, че май Туба нямало да подпише newsm78
а от другия вариант Серенай, на мен ми става върло зле Sick Sick Sick

дано наистина да се освестят и да се избере актриса, която да е подходяща Peace
трябва да има магнетична и химична двойка, иначе не става Peace
нали гледам Махир и Фериде, прекрасни саааа, както и самия сериал!!

феновете пак недоволстват Whistling искат инфо.....

хареса ми последния пасаж Peace
Ние сме с Къванч и го подкрепяме по всички начини. Това, което искаме е само да го видим във високо качествен успешен проект с интересна история и силен сценариий, който подхожда на неговия необикновен талант!!

Фенче Heart Eyes, твоята любимка ще се жени Peace

http://new.vk.com/feed?w=wall-28597347_585748

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 21:33 от Airra

# 304
Айре  Heart Eyes имаш естествено, ама ние не знаем какво се случва ... Да не мислиш, че аз не искам да се снима, искам, но не на всяка цена, само и само да е на екран. Нито е първия, нито ще е последния, който има период на затишие в кариерата си, това не означава, че е залязващ  hahaha И може феновете да си мислим, че нищо не прави, но дали е така всъщност  newsm78 Разбира се, че е много важна партньорката, а може би и за това се бавят с избора и  newsm78 Аз изобщо не съм сигурна, дали въобще са питали Джансу или Туба, още по-малко Сера, по-скоро това са измишльотини и догадки на медиите  newsm78  Виждаме какво се случва с Баръш и Елчин в един определено вече тъп сериал ... хората критикуват сценаристката, но продължават да го гледат само заради магнетичната двойка ...
Приятно гледане на поредната доза Север Юг   Hug
Айре  Heart Eyesне ми се отваря ... коя ще се жени, Бурджу ли ? Чак любимка не ми е, но много я харесвам  Peace

# 305
да Бурджу Peace
Скрит текст:

Свадьба в августе!

Стало известно что актриса Бурджу Бириджик выходит замуж в августе.
На свадьбу актрисы приедет ее папа с которым они не виделись с детства.
Сама же актриса не раз говорила что никогда не испытывала ненависть к папе и если увидит его не отреагирует негативно.

ами каквото има да става , ще стане Wink

приятно гледане!

ехеее Назифчето било с наши корени!! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 21:40 от Airra

# 306
Айре   Heart Eyes така е, няма смисъл да се нервим, каквото ще става, ще стане ...
Много ти благодаря за снимката на Бурджу!  Hug И тя не знае как да се облича  hahaha Ако знаеш как я обличат в ПЖ ... страшна мацка е, а тук е като повлекана  ooooh! Да са много щастливи, не ми харесва изборът и, ама  Laughing
Този малкия е невероятен в КД! Аз не съм и гледала след смъртта на героя му, просто не ми се гледаше повече ...

# 307
Симайката отвръща на удара hahaha
Кузей си е твърд в Олмаза и това Е!! Whistling
Джема не се отказва Mr. Green

Ама Бурджу не е чак толкова зле от към дрехи, има и много по-зле Peace
Пича, като за нея става Wink

# 308
Олмаза му е твърд, ама вече не крие любовта си от никого, освен от брат си  Laughing

# 309
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Да видим днес дали ще има новинки  newsm78
Прекрасен ден!  bouquet

# 310
Добрутроо Hug
Фенче Heart Eyes, единствената новина , която чакам е, че Серка няма да има нищо общо със сериала  Whistling

хубав ден!

# 311
Айре  Heart Eyes по този въпрос едва ли ще имаме новини  ooooh! Но, не мисля, че ще снима със Сера  newsm78
Сладурче  Heart Eyes

# 312
ето нещо  сладурско Wink Heart Eyes
въпреки, че сме го гледали де Simple Smile

https://new.vk.com/kivanc_tatlitug?z=video179104563_171205841%2F … t_-42273871_80832

Цитат
Партнёршей Кыванча будет Серенай или Туба?

С каждым днём появляется всё больше разной информации о новом сериале с Кыванчем Татлытугом. До сих пор продолжается поиск на главную женскую роль в проекте, к которому Татлытуг вернётся после двухлетнего перерыва. До сегодняшнего дня обсуждалось имя Тубы Буйюкюстун, но вдруг началось обсуждение и вокруг имени талантливой актрисы Серенай Сарыкайя. Компания, снимающая сериал, начала встречи с Серенай, в это же время сценарий самого проекта начали писать с самого начала, так как старый сценарий не понравился актёрам и режиссеру. Заметим, что сценаристами проекта являются Сема Эргенкон и Эйлем Джанполат.

уффф и двете не ги искам Confused Confused Confused
толкова ли няма подходящи актриси??

това много готино Laughing

# 313
Айре  Heart Eyes благодаря, наистина е сладурско това видео  Peace А на снимката какъв е пухчо, ама много готин, Хазал също!
Наистина и мен ме хваща яд вече ... толкова хубави актриси гледаме по другите дизита, защо на нашия трябва да му присламчват някоя от тези, които спрягат  newsm78 Искам някоя свежа, талантлива неизвестна толкова актриса ... да не ги сравняват непрекъснато с минала двойка  #Cussing out #Cussing out #Cussing outАко ще е така, да му дадат Берен  LaughingНали и без това само критикуват момичето  ooooh! ooooh!
Душката той, как естествено и истински го прави ... чак ти се пълнят очите и на теб, без да искаш ... Heart Eyes

# 314
Абе те , че Берен няма да му я дадат е ясно, ама дано да ни изненадат приятно с наистина добър избор на актриса, съгласна съм да чакам и по-дълго, но двойката наистина да си заслужава Peace
Скрит текст:
написала съм нещо и съм решила да го пратя на Япъма Wink Crazy

страхотна снимка и истински сълзи thumbsup

и от мен нещо Crazy

хубав следобед!

Миси Heart Eyes Hug
Скрит текст:
липсваш Whistling

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 14:20 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт