Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 636
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
 Mr. Green

Мерве се облякла като клошар Wink

# 316
Айре  Heart Eyes че аз Мерве никога не съм я виждала да се облича по-иначе  hahaha Даже във фейса коментираха, че подражавала на майка си и се носи все в черно, има нещо такова ...

Аmong the stars suparstar category because they are trademarked famous it is Kıvanç Tatlıtuğ star more famous inside and outside Turkey

# 317
Здравейте!

Спокойна вечер!
Поздрави за всички! Hug

Малко пак поизостанах с активността в бг мама,  newsm78 но дано скоро да изляза и в ефективна почивка, та да наваксам. Joy
Прегледах последните странички, какво да кажа, за мен няма значение с кого снима Киво. Стига да е нещо интересно/по моите зрителски критерии/ -ще гледам. А за протокола,  Wink Харесвам и Туба и Серенай. Peace
Туба ми е специална любимка, а Серенай, каквото съм гледала с нея все ми е харесало. Peace

До къде стигна СЮ? newsm78

bouquet Hug

# 318
Марги, привет Hug
радвам се да те видя, че темата бая опустя Confused Confused
в СЮ сме на 48 оригинална серия, след като занулиха Ферхат Peace

за Серенай , не искам да бъда разбрана погрешно, да е жива и здрава, да продължава да развива кариерата си..... но мисля, че е една от най-неподходящите актриси за бъдеща партнъорка на Киво!!
не искам да изброявам това, което не ми харесва в нея, за да не издразня харесващите я Peace
просто не е от типа жени, които биха запалили Киво да играе, както той си може ! Wink

Фенче Heart Eyes, за Мерве ми е бана не Wink
ама Башак е свежарка на посл. две снимки Grinning

# 319
Привет!  Hug Hug Hug
Марги  Heart Eyes Hug wavey понякога благородно ти завиждам, че харесваш всички ...
Интересно за какво става дума  newsm78
https://www.instagram.com/p/BGb0C1APwzd/
Айре  Heart Eyes Hug нарде си ?

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 11:44 от queen_fenka

# 320
Привет Hug
Фенче Heart Eyes, тук съм Peace
Скрит текст:
имах малко проблеми сутринта...

не знам за какво се отнася това, пък и едва ли е нещо важно Simple Smile

какъв е юноша бледен Wink

хубав ден!
надявам се още някой да се появи в темата, много опустяхме Rolling Eyes Whistling

# 321
Вай бе ... такава суша не е имало отдавна в темата ...
Да си припомним една много хубава снимка  Wink

# 322
Фенче Heart Eyes
Скрит текст:
урочасаха ни темата Mr. Green Whistling

това е брата на Берен-Джем Simple Smile

една красотка от октомври месец

от 15 юни, мин година Wink

време е и сега да се прехвърлят към морето Mr. Green
нещо изчезнаха Whistling

# 323
Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
Не бой се, никой не може да ни урочаса темата ... просто през лятото е така, пък и никога не сме били много оптимистките и ахкащите  Mr. Green
Спомням си, че някои твърдяха, че никой не се е опитал да поговори с Гюней, оставили го сам да се бори с демоните си - ето, баща му поиска и с него да поговорят като баща и син, както го направи с Кузей, но Гюней не пожела ... Пък и той си има майка си  Laughing И определено почувства облекчение, че брат му е заминал  ooooh!

# 324
мда Peace
охх Зейно започна с нейните игрички, ама Симай хич не е глупава Laughing
много ми е любима тая серия с летището!! Heart Eyes

# 325
Много ми хареса, когато Симай и каза на Зейна, че дори и тя не мрази Джемре толкова  ooooh!
И на мен ми е една от любимите серии тази ... да видим дали ще свърши преди разговора им на летището  newsm78 Толкова хубаво и разкри душата си ... въпреки олмаза, много любим момент.
 Joy Joy Joy Joy Joy Симай е много умна даже, така тънко се подигра със Зейна ... и нарочно заговори с Кузей за Джемре и Зейнеп, голяма лисица  Laughing Само защо ли не съм убедена, че Кузей я е потърсил Зеза предната вечер, а  обратното  newsm78

# 326
Много ми хареса, когато Симай и каза на Зейна, че дори и тя не мрази Джемре толкова  ooooh!
И на мен ми е една от любимите серии тази ... да видим дали ще свърши преди разговора им на летището  newsm78 Толкова хубаво и разкри душата си ... въпреки олмаза, много любим момент.
 Joy Joy Joy Joy Joy Симай е много умна даже, така тънко се подигра със Зейна ... и нарочно заговори с Кузей за Джемре и Зейнеп, голяма лисица  Laughing Само защо ли не съм убедена, че Кузей я е потърсил Зеза предната вечер, а  обратното  newsm78

мда със сигурност Зейнеп му се е обадила Peace
оххх Ханданка как са хвърли в/у Ебру hahaha

айде ий геджелер Wink

# 327
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Партньорка на Къванч в новия проект ще е Туба - така пишат медиите и този път са по-категорични, няма го въпросителния. Grinning Wink

Цитат
ПАРТНЁРШЕЙ КЫВАНЧА ТАТЛЫТУГА В НОВОМ ПРОЕКТЕ СТАНЕТ ТУБА БЮЙЮКУСТЮН!

Сегодня заголовки турецких газет пестрят новостью, что наконец-то определилась партнёрша Кыванча в его новом сериале. Пару красавчику составит очаровательная, успешная актриса Туба Бюйюкюстюн.

Приятен ден! Hug bouquet Hug

# 328

И аз мернах новината по сайтовете тази сутрин.

Но не е посочен АЯ като източник.

Не ми стоят много добре един до друг, но на екрана може да е различно.  Peace

# 329
Варна,  bouquet

Аз не съм особено очарована, признавам си, но ако се потвърди новината, дано им се получи. Praynig Praynig Praynig Къванч има нужда от успешен сериал. Praynig За качеството не се съмнявам, защото не вярвам да приеме да играе в боза, досега не го е правил.  Peace Въпросът е да му се получи с партньорката. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт