Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
ФенчеHug симпатяга си е Енгин Йозтюрк, на мен ми харесва.  Wink Освен това има страхотно дупе, що да не е боксьор?!  Thinking Нищо, че не е ставало въпрос за него, а за друг Енгин. Peace

АйрреHug мерси за хубавото Фахрие. bouquet

Оф, аз пък хем съм радостна, хем тъжна - малшанс толкова скоро да се срещнат два от трите ми любими национални футболни отбора.  Sad

# 526
ФенчеHug симпатяга си е Енгин Йозтюрк, на мен ми харесва.  Wink Освен това има страхотно дупе, що да не е боксьор?!  Thinking Нищо, че не е ставало въпрос за него, а за друг Енгин. Peace

АйрреHug мерси за хубавото Фахрие. bouquet

Оф, аз пък хем съм радостна, хем тъжна - малшанс толкова скоро да се срещнат два от трите ми любими национални футболни отбора.  Sad

ооо и ти ли гледаш мачове?
за Германия и Италия ли говориш? Wink
и на мен Енгин Йозтюрк не ми е лош, в тяло също Peace
пък и ходи с бившо севгили на Киво Mr. Green

# 527

newsm09 newsm09

само наемен убиец ни липсваше Whistling
уж щеше да е бизнесмен  Mr. Green

Варне, мерси bouquet

Е, не мога да се сдържа!  Joy Joy Joy   hahaha hahaha hahaha    Joy Joy Joy Ма разкошна си Айре! Така се разсмях на глас, добре, че чувствителната ми съседка отдолу не е легнала още!

И аз в първия момент реагирах така. Но да си припомним, че Сакиз беше чудесен! И като убиец и като "реабилитиран"! Така че, сигурно са направили сценария като най- си требе! А и Къванч отдавна беше казал, че не му се играе сладникав любовник.  Ето тук може да имаме поучителна история как човекът попаднал в затвора и станал човек. Емии, хрумна ми Вапцаров!  Laughing Не знам, но при този парад от звезди наесен, голяма галимация ще настане!

Варне, аз много харесвам русия Енгин и се учудих, че отказва ролята на боксьор, но ти ако си имала  пред вид чепния Енгин А, ми то се чудя като как са му предложили роля на боксьор!?!? newsm78 newsm78 Добре, че е отказал!

# 528
Айре  Heart Eyes ама виде ли как силно стисках палци ?  hahaha Па и помощ от горе ти дадох  Peace
Снеже  Hug ами вкус бе, слънце, на теб ти харесва, на мен не  Laughing За мен дупето му е малко дебело, ама щом ти харесва , аз съм ОК  Peace
Ух, че е хубава на тази фотка Фахрието  Heart Eyes

# 529
ООО Орси, привет Grinning Hug
хаха и ти ме разсмя Joy Joy
нали? на есен ще е много интересно!! Crazy

Фенче Heart Eyes, и на следващия мач да ми сложиш пак Фреди Naughty Grinning

айде приятно гледане на Кузей
Зейно е във вихъра си Mr. Green

# 530
Орси  Hug wavey
Айре  Heart Eyes ти само кажи кога е мача, немаш никакви ядове, концерт ша ти пусна, ако требе  hahaha
Приятно гледане и от мен!  bouquet
Чувства се зле Зейнеп след стореното, ама защо трябваше да топи Симай, това беше гадно ...

# 531
ооо и ти ли гледаш мачове?
за Германия и Италия ли говориш? Wink

Скрит текст:
Hug Да, гледам.  Peace Не, за Италия и Испания, затова се чувствам хем радостна, хем тъжна.  Sad Simple Smile Иначе другите ми фаворити са Португалия, ама те са много нестабилни на това първенство. Откакто се помня обаче, все тези три отбора поддържам. Peace

Фенче,  Hug разбира се.  Hug

# 532
Орси  Hug wavey
Айре  Heart Eyes ти само кажи кога е мача, немаш никакви ядове, концерт ша ти пусна, ако требе  hahaha
Приятно гледане и от мен!  bouquet
Чувства се зле Зейнеп след стореното, ама защо трябваше да топи Симай, това беше гадно ...

оххх  Joy Joy Joy Joy

като сме на футболна вълна Mr. Green

Скрит текст:
нещо много смешно, коментатора hahaha hahaha

https://www.facebook.com/bfsfans/videos/870677332975756/?pnref=story

Снеже Hug ясно Simple Smile

стара/нова

серията пак до 00.00 ч.Mr. Green

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 23:01 от Airra

# 533

Тази вечер писах постове и имейли и не проследих серията на СЮ.

# 534
Айре  Heart Eyes за спойлера  rotfImbo rotfImbo rotfImbo този ги обсъди всички много цветисто  Mr. Green
Ееее, и аз да гледам една дъъълга серия  hahaha Ханданка и сестра и я не ще  Mr. Green

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 23:40 от queen_fenka

# 535
Здравейте!

Четох по назад за новия проект на Къванч, където ще  играе наемен убиец. Преди години, май след ЗП бе казал в интервю, че иска да изпълнява роля на отрицателен герой- мафиот, убиец.... е, ако инфото е вярно една мечта му се е сбъднала.

Последна редакция: пн, 27 юни 2016, 23:50 от Slawena

# 536
Айре  Heart Eyes за спойлера  rotfImbo rotfImbo rotfImbo този ги обсъди всички много цветисто  Mr. Green
Ееее, и аз да гледам една дъъълга серия  hahaha Ханданка и сестра и я не ще  Mr. Green

и утре ще е дълга Shocked
явно искат да го приключат по-бързо Peace
ама на мен ми е мъчно за Хандан Whistling

а за спойлера, няма такива бисери hahaha hahaha

Славенче, може би Wink
надявам се да го загледаш, като почне!! Simple Smile

лека Hug

# 537
  • AMS
Привет, дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!

"Kıvanç ve Tuba'nın yeni dizisinin adı ve rolleri belli oldu"
Новата двойка е белли  Party  Party

http://www.gecce.com/fotogaleri-kivanc-tatlitug-ve-tuba-buyukust … ri-belli-oldu?p=1

И един футболен фен,
когато отбора на комшиите губи / изчакайте да зареди видеото /
https://www.facebook.com/FootballFightsAndBIGHits/videos/1009428302438392/
 Joy Joy Joy

# 538
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Дива  Hug благодаря!  bouquet
А за фена ...  Joy Joy Joy Joy легнах си от смях ... горкия  Mr. Green
Славенка  Hug добре си наминала!  wavey Ще видим скоро какъв ще го играе все пак нашия  Laughing
Днес във фейса всички публикуват следната снимка за нова

Има и още една, но е с много лошо качество, няма да ви я показвам
А пък аз да си сложа една с много готин поглед на Киво, подходящ за новото дизи  Laughing

И да ви разсъня

Момичетата в темата за Туба се питат колко е висок Киво, защото Туба е доста височка. Тук се вижда ясно колко е висок нашия патрон, няма страшно, ще изглеждат супер заедно

Хубав ден! Днес се живее ...
Един музикален поздрав  Heart Eyes
Скрит текст:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=afHXvYIKR5k#t=47[/video]

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 08:53 от queen_fenka

# 539
 Hug Hug Hug Hug

Къванч е висок около 1,90 м .

Туба ми харесва като визия, като игра не съм я гледала и нямам мнение, но мисля че ще са добра двойка.

Но лично за мен Къванч и Берен в ЗП са си класика и не знам с друга да е имал такава химия, може би към края на Перла с Сонгюл.

Общи условия

Активация на акаунт