Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 451
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Плевен / София
Айре  Heart Eyes гюнайдъъън! Лелеее, ама то си е било инфарктно положение снощи  #Crazy Никога не бях гледала толкова дузпи ... и младоците засрамиха по-опитните играчи. И да, въпрос на здрава психика е това, не на късмет , поне според мен  Peace Е, съжалявам. Поне брат ми се е радвал, той винаги е бил за германците  Laughing И Гости  Hug също! Поздравления, Гости!
Варне  Hug аз съм гледала само Перла и до някъде / даже не помня до коя серия стигнах / КД, и в двата ГГ не се харесваха в началото  hahaha, действително това е характерен похват  за тези сценаристки  hahaha Но, нали пък казват, че голямата любов се ражда от омраза  Joy Joy Joy Joy Та, така явно ще подходят и в новия ... Нека, само да е интересно! Praynig Нямам идея как ще реабилитират сериен убиец, но те ще го нагласят, да  hahaha Айре  Heart Eyesе, само това оставаше, да се вземат на преклонна възраст , недей, молим та  Joy Joy Joy
newsm18 newsm18 newsm18Германия newsm18 newsm18 newsm18
Здравейте момичета
крачката от омраза към любов и обратно е много кратка....така, че очаквам горещи страсти в новия сериал на Къванч и Туба и се сещам отново за Аси....там беше същото....голяма "невъзможна" любов, която в един момент се разпадна.....за да "оживее" след 5 години.... Whistling Whistling Whistling
хубав ден....и понеже наближава обяд...
Скрит текст:
представяте ли си финал Исландия -Уелс Wink

# 646
Гости  Hug тенкс!  bouquet
Да знаете, момичета, този сериал ще се гледа и ще има успех единствено заради Туба, според феновете и ... тя ще донесе късмет на Къванч, след неговия неуспех  ooooh! ooooh! ooooh! Щом тя му е партньорка, няма как да не се получи ... Да ви кажа, жал ми е за актьорите, които ги обичат / уж / много хора ... ако Туба прочете какво пишат, сигурно ще потъне в земята от срам ...
https://new.vk.com/tuba_bustun
Скрит текст:
Новости арабской прессы!
Перевод Elmira Ismaeil.

Станет ли Туба Бюйюкюстюн талисманом удачи для Кыванча Татлытуга, как это было раньше с другими?

После того, как определились с выбором турецкой актрисы Тубы Бюйюкюстюн, известной как Ламис (Филиз в сериале "Под сенью лип"), в качестве партнерши турецкому актеру Кыванчу Татлытугу, который известен как Мухханад (Халиль в сериале "Менекше и Халиль") в своем прошлом сериале, несколько турецких газет задают вопрос о возможности успеха этого дуэта, который впервые сыграет вместе на экране, и удастся ли Бюйюкюстюн спасти Татлытуга от неудачи?

Талисман удачи.
За последние 10 лет Tуба Бюйюкюстюн была талисманом удачи каждому своему партнеру, своими работами она шла от успеха к успеху, и ей удалось завоевать любовь и уважение зрителей как в своей стране, так и за пределами Турции.

"Под сенью лип".
Хотя до этого Туба уже снялась во многих работах, сериал "Под сенью лип", в котором Туба сыграла в 2005 году, стал причиной для того, чтобы зрители турецкого и арабского мира полюбили её всем сердцем и душой. В сериале она сыграла в романтической паре с великолепным Бюлентом Иналом, он известен как Яхия (Йылмаз в сериале "Под сенью лип").

"Аси".
Туба также сыграла с турецким известным актером Муратом Йылдырымом, он же Амир (Демир в "Аси"), в 2007 году, и сделала этот сериал очень успешным.

"Разбивающая сердца".
Туба снялась с турецким известным актером Джанселем Эльчином, известным как Мурад, в успешном музыкально-романтическом сериале "Разбивающая сердца", который сняли в 2010 году.

"20 минут".
В течение 2013 года Туба снялась в паре с Илькером Аксумом в сериале "20 минут", который принес ей большой успех, и за роль в нём она была номинирована на Эмми.

"Грязные деньги и любовь".
Последней работой Тубы был сериал "Грязные деньги и любовь" в 2015 году, который имел огромный успех и экспортировался во многие зарубежные страны. В сериале Туба сыграла вместе с известным турецким актером Энгином Акюреком, который известен как Керим.

Наконец-то, имеющая миллионы поклонников, Туба Бюйюкюстюн станет талисманом удачи для Кыванча Татлытуга и поможет ему преодолеть ему неудачи, связанные с его последней работой в сериале "Курт Сеит и Шура", после которой он почти два года не появлялся на экране.

# 647
Фенче Heart Eyes,
Скрит текст:
да, въпрос на психика беше снощи и залогът беше много голям Peace
но германците са по-устойчиви на дузпи Peace
със сигурност героинята на Туба няма да е толкова бяла и добра Peace
а това, което си постнала от арабските фенове не ми звучи недобронамерено Peace Rolling Eyes

охх hahaha

Скрит текст:
двойката влюбени, след като героят на Киво е излязъл от затвора rotfImbo rotfImbo

и аз така, казвам нека да е интересно!!
и ако може да е друг режисъор! Praynig

Гости Hug, съгласна съм за Асито Peace
на мен сериалът ми харесваше най-вече заради Туба и Мурат, иначе сценарият издишаше на много места!направо си ми беше тъпичък Rolling Eyes

и аз искам такъв финал на ЕП, тия грандовете да го издухат, особено Португалия Tired

за спойлера Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 12:16 от Airra

# 648
Айре  Heart Eyes не, че е недобронамерено, но оставаш с впечатление, че Туба играе в моноспектакли, тя е направила сериалите успешни, партньорите и останалия каст нямат никакъв принос за това  ooooh! Не прочете ли за Аси ? Как ми напомня на една тема тук във форума само ... Ето, че сега тя ще помогне и на Киво да преодолее неуспеха на КСШ ... щото той без нея е  нищо, добре, че ще е тя, за да има сериала успех, така ми прозвуча прочетеното на мен. Сигурно  за това са се спрели именно на нея   newsm78 Не обичам така да се обожествяват актьорите - сама птичка пролет не прави, нали ?
Ох, това в спойлера е трепач, от къде го изрови ?  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 11:54 от queen_fenka

# 649
  • Плевен / София
Айре  Heart Eyes не, че е недобронамерено, но оставаш с впечатление, че Туба играе в моноспектакли, тя е направила сериалите успешни, партньорите и останалия каст нямат никакъв принос за това  ooooh! Как ми напомня на една тема тук във форума само ... Ето, че сега тя ще помогне и на Киво да преодолее неуспеха на КСШ ... щото той без нея е  нищо, добре, че ще е тя, за да има сериала успех, така ми прозвуча прочетеното на мен. Сигурно именно за това са се спрели именно на нея   newsm78 Не обичам така да се обожествяват актьорите - сама птичка пролет не прави, нали ?
Ох, това в спойлера е трепач, от къде го изрови ?  Joy Joy Joy Joy
с мерак...от ФБ.... Joy Joy Joy

">#t=104[/video]
и още нещо... Whistling Whistling Whistling
Скрит текст:

# 650
Фенче Heart Eyes, не съм съгласна с теб Wink на мен не ми прозвуча така....
виж, че думата е талисман(демек късмет) а не причина за успеха на Киво Peace
естествено, че успехът на един сериал е в екипната работа Peace
а току виж Киво вземе и той първата си международна награда Mr. Green
ама и много задълбахме с това изказване Whistling

ами тая снимка я намерих с Гугъл Laughing

това е истината Wink

Мисля да променя заглавието на новата тема Peace

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 12:10 от Airra

# 651
Ехе, Гости  Hug страхотен клип, благодаря! Още веднъж се убеждавам колко си подхождаха визуално Берен и Къванч ... сравнението е изключително в полза на ББ, другата измислена двойка не ме докосва изобщо  Peace Ти изгледа ли все пак ЗП  newsm78
Да си припомним, от къде тръгна нашето момче

Айре  Heart Eyes може и аз да греша, просто така го усетих, когато прочетох, че тя е направила сериалът Аси толкова успешен ... Не съм гледала нито един от изброените сериали, освен до някъде КПА, но със сигурност заслугата е на целия екип, не само на един актьор. Винаги съм се дразнела, когато прочитах някъде, че Киво изнесъл на гърба си  Менекше и Халил например ... Много си го обичам, но без останалите актьори, той не може да направи абсолютно нищо   Peace
Как мислиш да промениш заглавието на новата тема, сподели, плийз  Praynig

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 12:20 от queen_fenka

# 652
  • Плевен / София
Ехе, Гости  Hug страхотен клип, благодаря! Още веднъж се убеждавам колко си подхождаха визуално Берен и Къванч ... сравнението е изключително в полза на ББ, другата измислена двойка не ме докосва изобщо  Peace Ти изгледа ли все пак ЗП newsm78
не... Whistling Whistling Whistling

# 653
Фенче Heart Eyes, гледаш ли бтв? Grinning
за темата, мисля да е нещо такова newsm78

Скрит текст:
Къванч Татлъту след ЗП и СЮ, в очакване на новия му сериал SIYAHBEYAZ
за другите неща съм съгласна Peace

Гости Hug, мерси за най-красивата турска сериална двойка Heart Eyes Wink
мое мнение естествено Peace

# 654
Айре  Heart Eyes ам чи кЪ  Laughing гледах го! Е, аз не успях да се влюбя в Адам Ламбърт  hahaha Но, ми хареса момчето, определено  Peace
 Joy Joy Joy какво открих ... със сигурност и при турските актьори е така, а ние си въобразяваме съвсем друго  Mr. Green
Скрит текст:

Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
Ами ако променят името на сериала ? Не бързаш ли ? Както решиш, де ... все съм съгласна  Peace

# 655
Фенче Heart Eyesами със сигурност и при турските актъори е така, последно се сещам за Нургюл и Еркан, за Джансу Дере и МАА Whistling
за темата-ами ще променя и нейното заглавие, ако променят заглавието на сериала Wink
нека и другите дружки си кажат мнението Peace

до после Hug

# 656
  • Плевен / София
Фенче Heart Eyesами със сигурност и при турските актъори е така, последно се сещам за Нургюл и Еркан, за Джансу Дере и МАА Whistling
за темата-ами ще променя и нейното заглавие, ако променят заглавието на сериала Wink
нека и другите дружки си кажат мнението Peace

до после Hug
аз си мисля, че има време....ще изпишем още поне една тема до като започне новия сериал.....но както решите Party

# 657

По-добре не четете фенски форуми.

Особено когато стартира сериалът.

Чете ли само феновете, човек си създава абсолютно изкривена представа.

Имаме примера с Башак. Когато четете феновете, може да си помислите, че е някое изчадие адово.

А всъщност в медийното и общественото пространство, които са многократно по-широки от тясната и субективна фен-зона, видяхме, че нещата стоят по съвсем различен начин.

# 658
  • София
Здравейте, благодаря за топлия прием в темата.
Няма да се връщам,за да цитирам,отговарям направо-изгледала съм всичко в което играе Киво😜,навсякъде ми хареса,но в КСШ -първи сезон,направо се "влюбих" във визията му.С тази прическа и с брада ми е най готин.Всеки път се каня да ви попитам имал ли е връзка с Берен или само химия на екрана?

# 659
Айре  Heart Eyes както ти прецениш, мила  Peace Винаги може да се промени и заглавието на сериала, така, че няма проблем.
Гости  Hug благодаря за прекрасния клип с моята любима двойка  bouquet Макар и Йойкю да не е най-красивата му партньорка, най-много ме докоснаха като двойка,поне  до сега  Heart Eyes
Варне  Hug thumbsup имаш право!
Дали няма да гледаме такива отношения между син и баща  newsm78/ въпреки, че този тук не му е баща, само го е отглеждал, с намерението да отмъсти един ден на дядо му, като го намрази до смърт през годините/

Фей фей  Hug wavey И на мен Сеит от първи сезон ми е любим  Heart EyesМнооого готин Киво с брада и униформа!

Радвам се, че си изгледала всичко, не съм те разбрала правилно  Embarassed А тук приемаме с радост всички, които харесват и се интересуват от наш патрон, така, че отново добре дошла!  bouquet
 Кой да знае дали са имали връзка Берен и Къванч  newsm78 На който му се иска, смята, че са имали Laughing Аз лично не вярвам, тя не е негов тип жена, ама знае ли човек  newsm78 За това и постнах едно клипче с известни холивудски актьори, които са изиграли вълшебно любовни сцени, а всъщност не са се понасяли извън снимачната площадка  ooooh!

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 18:42 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт